2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست
چند تا عکس از ستایش کوچولوی من که همین امروز در 2 ماه و 22 روزگیش گرفتم...........به قول پروین جون در حالات مختلف

بسیار آروم و متین
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

مات و مبهوت و در کمال دقت
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

در فکر

شیطنت

تسلیم

به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متین:
سلام پوریا جونم،کیان جونم، ستایش جونمممم، النا جونمممم، یونا جونم ، علی جونم ، طنین جونمممم ، علی عباس جونم، شاینا جونم، باران جونمممم ، هانا جونمممم ، داریوش جونم ، ارشان جونم، محمد متین جونم ، رادوین جونم ، سید یاسین جونم ، مهدیار جونم ، رهام جونم ، هورا جونمممم ، پویان جونم، بردیا جونم ، پارمیس جونمممم ، پویان جونم و بقیه دوست جونام

من و مامانم هر روز صبح تا بیدار می شیم دست و صورت نشسته می پریم پای لپ تاپ و شما دوست جونا رو نگاه می کنیم و کلی قربون صدقون می ریم و حال می کنیم. همتون و مخصوصا دخملای نانازو خیلی دوست دارم. بوس برای همه ی دوست جوناممممممممممم

مامانمم به همه ی مامانای گلتون سلام می رسونه و بوس می فرسته. بوس بوس
به به چقدر نی نی خوردنی . خدا همه شون رو حفظ کنه

ااینم النا بعد از حمام دیروز
Img4Up

اینم النا در گهواره ی بچگی های خانواده باباش
Img4Up

بچم بس که گریه میکرد 3 تا گهواره عوض کردیم که فعلا این یکی بهش ساخته ههههههه

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
وقتی مامانم این اقا گاوه رو جای من به رادوین قالب میکنه

Img4Upa>>

رادوین و هم تخت خوابیش

Img4Up
رادوین خواب بعد از دوشیدن مامانیش
Img4Up>

رادوین و ببئی ناقلا
Img4Up

هیچ میدونستید که ،،،،،
ادمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن. !!!!
ای جانم النا.....با این گهواره قجری

الهی من فدای این رادوین با این همه عروسک...مخصوصا مامان گاوه....

شوخی میکنم مارال ناراحت نشی
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
متین:
ممنونم کیان جونم. در مورد دخترا ای ول. موافقم. فقط بقیه پسرارو چی کار کنیم؟ بیا همه دخملارو برای خودمون نگه داریم به بقیه ندیم. باشه؟ بوس بوس

رادوین جونم امیدوارم حالت حسابی خوب خوب شده باشه. منم از گاو و بره ی ناقلا و لباست مامانم برام خریده. دوست دارم. مراقب خودت باش که دیگه مامانی اذیت نشه. آفرین دوست جونم.
وایییییییی خدا، ماشاالله به این نی نی های ناز کلوبمون ... خدا خودش همشونو حفظ کنه
من لذت می برم این عکسای خوشملو می بینم

چند تا عکس از فرشته کوچولوی خودم در خواب ناز می زارم.... اولیش وقتی هست که توی ماشین در حال رفتن به مهمونی بودیم . یکتا تا می ره توی ماشین می خوابه از بس از تکونای ماشین خوشش میاد
در 22 روزگی

Img4Up

Img4Up

Img4Up

Img4Up
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
2810