2777
2789

.

فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت می‌کنند،او را لنگ نان گذاشته‌اند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!
بیشتر ببینید

ببخشید۵۰میلی لیتر

فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت می‌کنند،او را لنگ نان گذاشته‌اند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر ۱۰ میلی لیتر یه قاشق غذاخوریه. پس میشه ۵ قاشق غذا خوری

مرسی جیگر

بیشتر ببینید
نه عزیزم داری اشتباه میکنی. یه قاشق مربا خوری ۵ میلی لیتر یا ۵ سی سی هست

کاری نداره که یه سرنگ رو 5 سی سی پر کن ببین چقدر میشه ...عزیزم مطمئنم چندین بار اینکارو کردم با سرنگ ریختم تو قاشق 

کاری نداره که یه سرنگ رو 5 سی سی پر کن ببین چقدر میشه ...عزیزم مطمئنم چندین بار اینکارو کردم با سرنگ ...

عزیزم حجم قاشق غذاخوری های مختلف متفاوته. حتی توی کشورهای دیگه هم فرق میکنه.  ممکنه اونجا یه قاشق غذاخوری ۱۵ یا ۲۰ میلی لیتر باشه.

مهم اینه که اینجا وقتی پزشک میگه یک قاشق غذاخوری از دارو استفاده کنی منظورش ۱۰ میلیتره.

عزیزم حجم قاشق غذاخوری های مختلف متفاوته. حتی توی کشورهای دیگه هم فرق میکنه.  ممکنه اونجا یه قا ...

عزیزم دکترا 5 سی سی رو میگن یک قاشق غذاخوری....هر چی شما بفرمایید اصلا اما ایندفعه رفتین دکتر بپرسین ازشون 😊منکه هر چی میگم قبول نمیکنید سرتون سلامت😊