2777
2789

سلام خانوما

من پسرم ۱۱ماهشه و مجبورم بزارمش مهد به خاطر سرکارم..ولی دلم به هرجا رضایت نمیده...خواهش میکنم اگه یه مهد خوب تو محدوده ی انقلاب یا خیابون کارگر جنوبی و یا منطقه ۱۱تهران سراغ دارید که واقعا بهشون اعتماد دارید به من معرفی کنید...من چون شیفتام چرخشیه یه مهد میخوام که تا ساعت۸یا ۷٫۵نگه دارن بچمو.محل کارمم خیابون دکتر قریبه اون منطقه هم اگه مهد میشناسید ممنون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهد ها نهایت تا ۵ هستن از ۴ به بعدم هزینه جدا میگیرن تا ۵ رو

برا شما پرستار بهتره 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

خوب مهد ها ۵ شنبه و جمعه تعطیله

بعضی جاها نهایت تا ۵ شنبه ظهر هستن

برا شما به نظر پرستار کودک بهتره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

کاش مجبور نبودی کار کنی دوستم.

بچه گناه داره.

هیچکس دلسوزتر از مادر نیست.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
پنجشنبه جمعه روز تعطیل شیفت شب همه چی دارم ولی شبا رو میتونم بسپرم به باباش

چرا پرستار نميگيري براش

يا اونجايي كه ميري اگه بيمارستانه احتمالا مهد داره نداره؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
پرستار هم دردسر خودش رو داره باید دوربین بزاره تو خونه

خوب هیچ مهدی با شرایط این دوستمون نیست من دخترم مهد میره تقریبا شرایط همه همینه که گفتم

چرا پرستار نميگيري براش يا اونجايي كه ميري اگه بيمارستانه احتمالا مهد داره نداره؟

مهد داره ولی افتضاحه مهدش...دو روز گذاشتم بچه م اسهال شد و ریه هاش عفونت کرد.از طرفی محیطش خیلی کوچیک بود و تعداد بچه ها زیاد..همش میزدن تو سرو کله همدیگه