2777
2789
عنوان

فرشته اسمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 306985 بازدید | 9960 پست
سه سال از رفتنت گذشت دختر نازنینم... ولی هنوز هم لحظه های من لبریز از یادته عزیزم نه!!! نرفتی ...حداقل از ذهن من نرفتی همینجایی ....تو قلبم ...تو ذهنم...تا ابــــــــــــــد.. دوستت دارم عروسکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترکم امروز 16روزش شده شانزده روزه که تو بغلمه صبح تا شب نگاهش میکنم و قرون صدقش میرم وای هلیا چقدر تو نازی قربون اون چشمات برم اونم برام میخنده و شیرین بازی در میاره تا براش بمیرم دو ساله حسرت دیدن چشمات رو دلمه دو ساله دلم اتیش میگیره برای دیدن یه لحظه خندیدنت کجایی جون دل مادر
خدایا شکرت
وای رها جون خدا حفظش کنه ماشالله هزار ماشالله پسری شده برای خودش نازی جون امیر علی شما هم هزار ماشالله بزرگ شده و آقا شده خدا حفظش کنه
همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشد

و او کسی نیست غیر از خدا . . .

پیامبر اکرم می فرمایند : هر کسی یک درهم در راه خدا بدهد ، خداوند هفصد حسنه برای او می نویسد. با پنج هزار تومن کار زیادی نمیشه کرد ولی میشه دل کسی رو شاد کرد ( هر چی کرمته، بگو بسم الله ) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=953842 مورد تایید آقای زاهد مدیر سایت .
نمی دانم چرا رفتی   نمی دانم چرا،شاید خطا کردم   و تو بی آن که فکر غربت چشمان من باشی   نمی دانم کجا،تاکی،برای چه،   ولی رفتی و بعد از رفتنت   باران چه معصومانه می بارید دخترکم امروز صبح برای همیشه رفت کاش میشد یه بار دیگه بغلش کنم
خدایا شکرت
سلام اخه بچه ها من چند بار براتون پست گذاشتم تو وایبر گروه داریم خانوما شمارتونو بزارید من ادتون بکنم لطفا اینجام نزارید پلیزززز خصوصیییییییییییییییی