2777
2789
عنوان

فرشته اسمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 306986 بازدید | 9960 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یگانه جان سلام...خوبی ؟ ان شاالله کی وضعیت نی نی هات مشخص میشه؟ من هنوز خبری نشده خواب یه پسرک سه چهار ماهه را دیدم در آغوشت که بسیار شبیه ام عزیزم بود،با این تفاوت که خیلی مو داشت و موهاش روشن تر از ام بود...منتظریم باخبرهای خوب بیای...
مامان موش موشی نازنین تازه متوجه تیکر بارداریت شدم ... امیدوارم به خوبی این دوران رو پشت سر بذاری ... با فرشته نازنینت این سومین فرزندت هست ، آره ؟
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...
سسلام یگانه فدای تو منم بهترین چیزها را برای تو آرزومندم منتظر خبرهای خوش برای همه مامانهای فرشته های آسمانی می باشم روز یکشنبه سز میشمرام دعا کنین خیلی استرس دارم
امروز هم با ...!!!"بی تو"بودن دارد میگذرد!!!خوش بحال"یادم"که همیشه با توست... 38 هفته
Lilypie Pregnancy tickers
عزیزم نگار جان، بهترین لحظه ها رو برات آرزو میکنم :))))) فرزانه جان قدم دخترکمون مبارک :) عاطی و آزاده جان مرسی که به یادم بودین. امیدوارم مژگان جانم به زودی با خبرهای خوووووووب بیاد .
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...
یگانه عزیزم.ممنون... آره این سومین بارداریمه! سه شنبه دارم میرم سونو برا شنیدن صدای قلبش...دعا کنین برامون...خیلی استرس دارم
دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور