بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همه خانومهای ناز و خوشگل ای بابا نازتون زیاد شده و ازتون خبری نیست!!! جای همتون خالی امروز از مشهد برگشتم و یاد همه همتون بودم.مخصوصا فرزانه ،نازلی ،ترنم،فاطمه،مامان بهارو... عسل به یاد تو ورادین و اینکه نزدیک تولدش هم هست بودم .ان شالله خدا حفظش کنه برات. بهناز نازم هم که با ای ام است اونجا اساسی یادت بودم. مامان بهار ان شالله به سلامتی جواب ازمایشات را بگیری و نی نی ناز و سالم بیاد بغلت. رهام لحظه اخر بهش گفتم با امام رضا خداحافظی کن.گفت:امام رضا من دارم میرم اگر ناراحت باشی و گریه کنی دیگه نمیام پیشت!!!! بیشتر بیاید اینجا
نازلی هم هست خوبه هست و هست قبلا ها یک جایی بود که بچه ها میومدند از غمشون و شادیشون مینوشتند اما دیگه اونم نیست بچه ها شما به خاطر اینکه اون روز تازلی از دست اون کاربرا عصبانی شد دیگه نمیاید ایا
ای بابا چه عجب...یه اسفند دود کنید تنبل خانمها...بیشتر بیاید...من یکی هیج جای دیگه ای نمیرم.دلم خوشه اینجاها. آزی تو خجالت نمیکشی تاپیک راهاندختی و نیستی؟به نازلی عزیز هم بگو بیاد. بهناز به یادتم...با خبراهای خوش خوشحالمون کنی