2777
2789
سلام
ملیدا خانم هم سنایی میتونی بزی هم خیابون بهار از گوگل مپ سرچ کن، من بلد نیستم اینطوری ادرس بگم ، به اینم بستگی داره از کدوم ور بری، بهار از جنوب به شمال یکطرفه است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب زهره منم تصمیم دارم کوروشو کلاس نقاشی بزارم
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
( خرید حضوری )

پنجشنبه 27 تیر مامانهای گل میتونید حضوری خرید کنید

میدون ولیعصر ساعت 5تا 8

برای اطلاعات بیشتر با شماره 09306241070 تماس بگیرید

ممنون

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=487615&PostID=19458322#19458322
سلاااااام خوبین؟

روشنک منم مربای آلبالو پختم . چقدر با حاضریش فرق میکنه . آخه پرنیان دوست داره گفتم بذار طبیعی باشه میخوره

زهره جون پرنیان نقاشی میکشه و دوست داره . کیفیت نقاشیهاش متغیره . گاهی خیلی کاملتر میکشه و گاهی هم فقط کله و اجزا میذاره ... رنگ آمیزی هم میکنه و دوست داره . من اصلا نمیگم که از خط بیرون نزن . چون دلم میخواد از فعالیتی که میکنه غرق در لذت بشه نه اینکه حواسش به این باشه که فلان جور بکشه و از خط بیرون نزنه . نقاشی هم بهش یاد ندادم اما توی مهد بالاخره یه خرابکاریهای آموزشی دارن دیگه .
یه چی خنده دار بگم . چند ماه پیش اومد گفت مامان تو رو کشیدم . نگاه کردم دیدم خدا مرگم یه خانم کشیده با دو تا سینه !!!!!!!!
ملیدا جان خدا بد نده . حالا حال هر دوشون خوبه ایشالا که ؟
لباس مهمونی میخوای؟ آره خیابون سنایی . بهار هم خوبه یه چند تا فروشگاهش لباسای خوب میارن . لباسای بچه های سن ماها رو باید بالاتر از تقاطع سمیه بری نه پایینش که سیسمونیه
ببوسش اترا گلی رو

مرضیه پس حالا دیگه زود به زود سر بزن عزیزم
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
بستنی از شف روشن عزیز
دستور یه بستنی بهتون بدم توپ توپ اسون سه سوته خیلی هم خوشمزه می شه
موبه مو می گم
1-5 لیوان شیر ( ترجیحا محلی به خاطر خاصیتش برای بچه ها ) می ریزد داخل قابلمه و روی گاز با زدن اولین جوش
2- 1 لیوان شکر + 1 ق م پودر صلعب( از قنادی ها تهیه شود ) + 1 ق م وانیل و کمی گلاب
3-3-انقدر که این مواد حل شوند قابلمه فعلا رو شعله باشه ( در واقع 3 دقیقه )
4-4-زیر شعله خاموش مواد را خوب بهم بزنید
5-این قسمت دلخواه شماست می شه مواد را چند ظرف ریخت یکی رو با پودر کاکائو قاطی کرد یا اب زعفرون دم کشیده یا اب طالبی یا پور گردو و پسته قاطی کرد یا اب مربا البابو یا خامه فرم گرفته ( دستور خامه فرم گرفته هم پور قند و خامه را خوب بهم بزنید و در فریزر 10 دقیقه ای بموند )
6-خلاصه یا اینکه مثل من ساده ساده اسون همینجوری بزارید فریز
7-بعدش 2 ساعت بعد از فریزر درارید کمی هم بزنید و دوباره می ره فریزر
( این عمل 3 بار تکرار شه )

حالا بستی اماده است با اسکوپ بر اونو ببرید داخل ظرف بگذارید با مربا توت فرنگی یا کمپوت اناناس یا گیلاس تازه تزنین کنید
هههههه غزاله کلی خندیدم به نقاشی پرنیان خخخخخ

بستنی یخی که من درست میکنم برای مبینا یک لیوان شیر رو با شکر شیرین میکنم و یه مقدار گلاب میریزم توش و میچشم که هم شیرینیش خوب باشه هم طعم و عطر گلابش و میریزم تو قالب و میره تو فریز ر . و اینجوری دختر شیر نخور ما شیر میخوره