2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممممم
خوفید دوستان ؟

زهره جون سام هم تا 6 ماه پیش نقاشیش اصلا تعریفی نداشت اصلا بد نمی شد بشینه و برا نقاشی وقت بزاره

اما از 6 ماه پیش مهد براشون کلاس نقاشی گذاشت
انگار خنومشون بقول خودش یه چیزی رو رو تخته می کشیده و اینام از روش مثلا یه روز لاک پشت یک روز خرگوش و .... نمی دونم چقدر به خلاقیتش صدمه زد ( چون منم تا پیش از این به خاطر این مساله اصلا چیزی یادش ندادنه بودم )
اما از اون به بعد سام نقاشیش خیلی خوب شده و دیگه چیزهایی که خانوم هم باهاش کار نمی کنه یه جورایی می کشه نه خیلی کامل اما خوب خوبه کتاب همه کودکان تیزهوشند اگر را نمی دونم دارید یا نه معمولا فعالیتهای معمول هر سنی رو نوشته واسه بچه های چهار ساله کشیدن همون دایرذه که زااده گفت خوبه بتون چشمی سر و پایی چیزی بزارن همین فکر کنم کافیه
خلاصه 1 ماه بیشتره که کلاس نقاشیشون تموم شده
این مدت من یه کتاب سنا داشتم
یکی دوبار بعضی چیزها رو از روی اون بهش یاد دادم چون خودم نقاشیم در حد زیر زیر صفره افتضاح

اما هفته پیش دیدم خودش تختشو از اتاقش اورده بیرون کتاب سنا هم اورده بیرون از روی اون داره مرحله به مرحله ( چون شماره زدند ) گوزن رو می کشه کلی هم کیف می کرد به باباش نشون می داد و .. دلم نیومد بزنم تو ذوقش اما مطمئن هم نیستم این سنا هم به خلاقیت صدمه می زنه یا نه
اما خوبی سنا اینه که با اشکال هندسی یاد می ده

دیروز بچه دوستمو دیدم کلاس نقاسی می ره اونام هم همینطور با اشکال هندسی با بچه ها کار می کردند

زهره جونم وقت کنم حتما عکس یکی از نقاشی هاشو می زارم

حالا دوباره مهد از فردا کلاس نقاشی براشون گذاشته هفته ای 3 روز
ببینیم چی می شه
دوره چهارم ختم قرآن
ویژه ماه مبارک رمضان (ختم هفتگی)
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20620&ChatDate=&postID=41051866
هوالرزاق***رایانه صهبا***خدمات رایانه ای درمحل شما،با پرسنل مجرب،کمترین هزینه،بهترین خدمات...http://rayaneh-sahba.persianblog.ir نگران فردایت نباش،چرا که خدای امروزودیروز خدای فردایت هم هستLilypie Second Birthday tickers
جشنواره اسباب بازی ها در سایت بایکس اغاز شد ! ارائه ای از دنیای کودکان و سایت خرید گروهی بایکس با تخفیف های باور نکردنی !!
www.dktoys.ir
www.buyex.ir
گذشتن از سختی های پیش رو سخت از آنچه پشت سر گذاشته ایم تخواهد بود !!
سلام
خوبید؟
غزل جون خوبی عزیزم؟خوش میگذره؟
گل پسری چطوره؟هنوزم میری تاپیک مامان قمیا؟

واقعا یادش بخیر کلوپ آشپزیمون حیف بود واقعا
کلی شف با استعداد داشتیما!
مایی
هدیه
نیکی
آزاده
بیاید یه آش جو خوشمزه یاد من بدید ثواب داره بخدا!!!

پان اسپانیا
تیرامیسو
زبراکیک
...
یادتونه بهونه داشتیم واسه حرفیدن
یادش بخیر
مرسی از جواباتون .. منم مبینا رو یکماه کلاس نقاشی گذاشتم .. جلسه اول مبینا ازاد بود هر چیزی میخواد بکشه تا سطح کارش مشخص بشه . گفته بود من فقط بلدم ادم بکشم و کشیده بود . معلمش میگفت تو این سن باید برای ادمکش بدن هم بکشه ولی مبینا فقط یه کله کشیده بود که از اینور اونورش دست و پا زده بیرون ههههههه با گوش و مو ...
هر جلسه هم یه چیزی یادش داده بود ولی مبینا فقط پروانه رو خوب یاد گرفته و توی همه نقاشیاش میکشه بقیه رو بیخیالی طی کرده ... جدیدا دیدم ماشین میکشه !!! که این یکی کاملا خودش یاد گرفته کلاس نقاشیش نیمه تمام موند و درگیر عروسی داداشم شدیم .تو این چند وقته گل هم از خودش کشید . حالا نمیدونم بزارم دوباره یا نه .. رنگ امیزیش با رفتن به کلاس خیلی خوب شده و دقیق رنگ میکنه ..
در مورد شکلای هندسی هم مربیش میگفت کل نقاشیها بر پایه شکلای هندسی هستن . اول خوب با بچه اشکال رو کار کنید بعد نقاشی و بهش یاد بدین که ترکیب این اشکاله
سلام دوستای خوبم طاعات و عباداتتون قبول ایشالله
من هم چند وقته سرم حسابی شلوغ بود اول مامانم مریض شد بعدم مامان همسری و از اونجایی که هم من یکی هستم و هم اقای همسری (البته یه خواهر شوهر دارم که اینجا نیست و خیلی کم میاد زاهدان ) همه مسئولیتها افتاد گردن من وای که چی کشیدم

زهره جونم امیرمهدی هم نقاشیش خوب نیست البته ادمو با بدنش میکشه اما چیز دیگه های بلد نیست ماشینش اصلا هیچ شباهتی به ماشین نداره یا همینطور خونه اش فقط همین که پنجره می کشه (یه مثلا مربع با یه ضربدر توش) ما می فهمیم که این باید خونه باشه هههههههههه البته به قول آزاده جون داستان تعریف می کنه و شعرایی که بلده رو تحریف می کنه و یه جور دیگه می سازشون
یه سوال هم من داشتم ممکنه هفته بعد واسه کارم یه سر بیام تهران واسه لباس بیرونی بچه یادمه یه بار گفتین باید بریم خیابون سنایی درسته ؟ میشه آدرسشم دقیقتر بهم بگین ممنون میشم دوستای گلم
سلام مرضیه جونم کجایی عزیزم؟ کم پیدایی؟

دختر گلت خوبه؟
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

روزه نمازاتون قبول
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏