2777
2789
مهد سام یه خمیر دادن ( البته فکر کنم بهزیستی داده بهشون )
خلاصه دستورشم دادن اونو باید 2 ساعت بعد مسواک زد بعدشم 2 ساعت هیچی نخورن
گفتن هفته ای یکبار استفاده شه
واسه مقاومت دندونا خوبه و .....
شماها استفاده کردید ؟
چیزی شنیدید؟

ملیدا جون مگه تا ساعت چند سر کاری که میای خونه نا نداری ؟
عزیزم اگر زود خسته می شی حتما قرص اهن بخور

ملیدا کرایولا مارک اون تختست والا فرق نمی کنه یه تخته های قشنگیند مثلا یه طرفشون تخته سایت طرف دیگش وایت بورده و جای برای وصل کاغذ هم داره چون سه پایه داره
سام کلی احساس معلم بازی بهش دست می ده
عشق اون تختست
می گه اینجا برام نقاشی بکش اینو بگو اونو بگو ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزاده جونم اینجا متخصص چشم کودکان نمی شناسم ...ضمن اینکه متخصصای چشم خوبم داریم اما هیچکدوم بچه نمی بینن و مهمتر از همه تعیین نمره نمی کنن میگن برین بینایی سنجی اینم از شانس ما
ای جان به سام کوچولو .......ممنون روشنک جونم از توضیحاتت، متوجه شدم
من ساعت 3 کارم تموم میشه اما نمیدونم واقعا خسته میشم با اینکه ترم پیش تا 5 ، 5/5 هم می موندم که اون موقع دیگه شب بود اما این ترم فقط تا 3 می مونم اما نمیدونم چرا اینقد بی رمق و بی انگیزم هرچند از خرداد امیر مهدیو باید ببرم ژیمناستیک ساعت 4 ...... آره کم خونی که دارم اکثر شبا هم اسید فولیک می خورم تا جایی که یادم بمونه اما بازم همونجوریم .......... البته یه دلیل دیگم داره و اون اینه که همسری من یه شهر دیگه است و هفته ای یه بار میاد شاید اگه اون بود همیشه لااقل به خاطر اونم شده بلند می شدم و هر روز یه چیز خوشمزه درست می کردم

داخل اپشن فایر فاکس برید یه صفحه باز میشه آخرین گزینش ادونس هستش آخرین گزینه اون هم اینکریپشن هستش
داخل اون تیک سمت راست رو بردارید و بعد اوکی کنید یعنی tls تیک نداشته باشه
بعد برید روی اد ونس ( بالای گزینه اپشن هستش) کلیک کنید صفحه که باز شد تو قسمت سرچش anonymox رو سرچ کنید
بعد اجراش کنید
مامانایی که بچه هاشونو مهد میبرن

شما برای میان وعده چیا میذارید؟ به جز کیک و بیسکوییت

از ساندویچای خونگی بگید.

نگار تو مهد خیلی بهتر غذا میخوره. مربیش میگه. خودشم همش میگه همه غذامو خوردم. دوست دارم مقوی و متنوع براش

بذارم
خیلی خیلی تنبلی چشم روجدی بگیرید

خود من قربانیشم

من یکی از چشمام تنبله

اگه بچگی عینک میزدم خوب میشد

من نگار رو همین بینایی سنجی های سرای محله میبرم

3 سالگی بردم. این هفته هم میبرم. دستگاهشون پیشرفته و دقیقه

اما میخوام یه متخصص چشم هم ببرم
نفیسه من به مشکل برخوردم

"بعد برید روی اد ونس ( بالای گزینه اپشن هستش) کلیک کنید صفحه که باز شد تو قسمت سرچش anonymox رو سرچ کنید
بعد اجراش کنید "

اینجا رو نفهمیدم کجاست؟

اگزینه اپشن تو فایرفاکس خودش ادونس داره اما بالاش نیست. برگه ادونس هم سرچ نداره؟

اگه درست بشه کلی دعات میکنم.
بچه ها من میخوام جوراب شلواری بخرم. برای زمستون تو کرکی داشتم که گرم و عالی بود. اما یادم نیست چند den بود.

میخوام ضخیم باشه و پام پیدا نباشه. اما دیگه اون خیلی ضخیم بود. یادم نیست 120 den بود یا 200 . راهنمایی پلیزززززززززززز