2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهره جان بالاخره گه از سال دیگه باید برن پیش دبستانی...و به هر حال باید برن و مریض بشن تا بدنشون درمقابل ویروسها مقاوم بشه... مطمئن باش هرکاری کنی...یکسال اول خیلی مریض میشن تا بدنشون عادت کنه بالاخره..

خالا اگه اولین حضورشون در مدرسه باشه... به خاطر مریضی از درس و مدرسه میفتن... پس چه بهتر که مهد برن و موقع مهد مریض بشن نه موقع مدرسه...
Lilypie Pregnancy tickers
سمیه اینکه تو این فصل داری نگار رو میبری مهد خیلی خوبه... از یه ماه دیگه مهدها خلوت هم میشه و مریضی هم کم میشه... چون مدارس تعطیل میشن... ایشالا که تو فصل سرما هم کمتر مریض میشه...
Lilypie Pregnancy tickers
غزاله جون الان یادم اومد جواب سوالتو ندادم! ببخشید یادم رفت .
عذاب وجدان چرا بگیری خواهر ؟
ببین از این قالبای بستنی یخی ندیدی ؟ پلاسکو فروشی ها دارن http://www.foodclub.ir/Article.aspx?AID=395
من یک لیوان شیر رو با شکر شیرین میکنم و یک قاشق مرباخوری گلاب هم میریزم توش طعمش خیلی به بستنی نزدیک میشه .. میتونی اگه از طعم میوه خوشش میاد از این پودرای شربت بگیری تو هر کدوم یه طعمیشو بریزی که میوه ای هم بشن بعد میزارم فریزر یخ میبنده بیرون میارم یه دونشو میگیرم زیر آب وبعد راحت میاد بیرون . اون قدیما ما شربتو میریختیم تو این قالبا میشد آلاسکا توش میوه هم میریختیم . هی طفولیت کجاییییی

پفیلا هم ذرتشو ا فروشگاه میگیرم و توی ظرفکمی روغن میریزم اندازه ای که ته ظرف فقط چرب بشه نه اینکه روغن وایسه بعد یه قاشق از ذرتا رو میریزم توش و درشو میزارم و شعله خیلی ملایم باید باشه .. دیسگه خودشون میترکن ! ولی درشو نباید باز کنی که میپاشه صورتت بعد ظرفو از رو حرارت برمیدارم و بعد درشو برمیدارم و خالیش میکنم تو ظرف و نمک میپاشم تا داغه باید نمک بزنی که طعم بگیره .. برای بچه ها هم دیدنش خیلی کیف داره ولی نزدیکش نباشن بهتره
اگرم حوصله اشو نداشته باشم از این دکه های تخمه داغ فروشی میخریم اون ا توی الک درست میکنن و روغن نمیریزن . جلوی خودمونم میپزن .. میتونی اگه خیلی علاقه داره هم دستگاهشو بخری و راحت !

راستی مبینا کاکا رو هم خیلی دوست داره .. با تچکرات فلاوان از آزاده جون . من همه فامیلو کاکا خور کردم!