2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر هوشنگ قوامی برای تشخیص بیماری های اورولوژی و مجاری ادراری و اینا عالیه. راجع به سرطان پروستات هم اصل مطلب اینه:

با افزایش سن، وزن پروستات افزایش می یابد و این بزرگی منجر به بزرگی خوشخیم پروستات یا سرطان پروستات می شود. در نتیجه احتمال بروز سرطان پروستات با افزایش سن بیشتر می شود.

سلام عزیزان برای درمان تمامی سرطان ها و هرنوع بیماری که دارید به این شماره درواتساپ مراجعه کنید کارشناسان طب شماراراهنمایی خواهند کرد 09199354404 دردنیای شیمایی درمانی برای هیچ بیماری وجود ندارد اگرداشت الان یک بیمار نداشتیم برای درمان باید ریشه ای درمان کرد نه صورت مساله فقط با جراحی پاک بشه و بعد مدتی از جای دیگه بدن بزنه بیرون 

الان چند وقت گذشته ؟عملش کردن

تقریبا چند ماه دیگه میشه دو سال،البته اشتباه دکتر بود خیلی دکتر پولکی بودن خدا لعنتش کنه با اینکه میفهمید پروستات پدرم سرطانی هست بدون اینکه به کا بگه بابامو جراحی کرد و یرطان در عرض یک ماه پخش شد کل بدنش و متاستاز...

تقریبا چند ماه دیگه میشه دو سال،البته اشتباه دکتر بود خیلی دکتر پولکی بودن خدا لعنتش کنه با اینکه می ...

منم پدر شوهرم یک ماهه عمل کرده دقیقا منم میترسم دکتر بخاطر پول عملش کرده باشه چون واسه اونم سرطانی بود ولی الان ک میگه برو ی ماه گذشت آزمایش بده ببینیم تو خونت هست یا نه

تقریبا چند ماه دیگه میشه دو سال،البته اشتباه دکتر بود خیلی دکتر پولکی بودن خدا لعنتش کنه با اینکه می ...

وااای نگران شدم میترسم این بنده خدا هم همین مشکل براش پیش بیاد تهران عملش کردین

بله پدرشوهر یکی از دوستام سرطان پروستات داشت که با لوتیشیوم درمان کرد

رفت مرکز پزشکی هسته ای سارا و زیر نظر متخصص درمان رو انجام داد

درمان سرطان پروستات با لوتیشیوم یکی از جدیدترین روش های درمانیه که واقعا جواب داده