وای😂😂😂حرف دلمو زدی😂😂همش دعا میکنم بچمم مثل خودم خوابالو باشه ک بزاره تا یازده بخوابم😀
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعد از اقدام دراز بکشم؟ ما به خاطر موقعییتمون باید زودی بلند شم از سرجام😔😡😣😤😥🤕
چه موقعیتی عزیزم،؟بعضی ها شنیدم میگن بعدش یکم پاتونو بدین بالا ی چندثانیه..راست و دروغشو نمیدونم...ولی من انجام میدم میگم شاید تاثیر داشته باشه..و اینکه تا ۱۰ دقه پانشی از سرجات
خداروشکر😊😊 من کیست های سه چهار سانتی که میگرفتم البته خیلی وقته ندارم میمردم از درد😰😰
واسه منم سه سانتی ولی دردی نداره کیستای تو نوع دیگه است یا فولیکولی؟
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
بعد از اقدام دراز بکشم؟ ما به خاطر موقعییتمون باید زودی بلند شم از سرجام😔😡😣😤😥🤕
عه چ موقعیتی؟همون اول نباید بلند شی یه بالشم زیر کمرت بزار پاهاتو ب سمت بالا نگه دار تا بیست دیگه
واقعا مرسی که هستین کلی خندیدم ❤ حالا دیشب آخرشب شوهرم جدی جدی قبول کرد که پریود شدم میگه نرو دیگه ن ...
😂😂😁😁