2777
2789
عنوان

مامانا خواهشا کمکم کنید شیرم خیلی کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 39 پست
پودر شیرافزا گالاکتومید بخر با آب یا آبمیوه قاطی کن بخور خرما زیاااااد بخور کنجد زیاد بخور ارده شیر ...

همه چیزایی که گفتید به خاطر حساسیتش برای من ممنوع خوردنش به جز رازیانه که مطمئن نیستم شاید بتونم بخورم ولی بچم پسره اشکالی نداره خوردنش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاشق امضاتم تو دفتر خاطرات دخترم این شعرو نوشتم

منم خیلی دوسش دارم با اینکه دخترم پنجاه روزشه هنوز امضامو عوض نکردم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
2803
همه چیزایی که گفتید به خاطر حساسیتش برای من ممنوع خوردنش به جز رازیانه که مطمئن نیستم شاید بتونم بخو ...

پس نخور رازیانه هم!

خرما هم بده؟

حداقل آبگوشت و چای زیاد بخور و آب

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

منم رژیم پروتین گاوی دارم دکتر بمن گفت روزی ی لیوان اب سیب قرص کلسیم بخور تا شیرت کم نشه من ای هویج هم میخورم خود اب خیلی اثر داره تخم شربتی هم خیلی کلسیم دتره و باعث افزایش شیر میشه راستی کته ماش و عدسی هم دکتر گفت برا افزایش شیر خیلی خوبه

2804

راسی پودر شیرافزای لیدی میل هم هست که خیلی خوبه! ویتامیو املاحه همش! تو گوگل یه سرچ بکن ببین ترکیباتش چیه

ممنون امتحان میکنم انشالا که به گندم حساس نباشه

منم مثل تو بودم دقیقا

صبحونه ها شیره با یه کوچولو گاهی گردو میخوردم

غذا هم لوبیا پلو و عدسی و عدس پلو و رشته پلو و مرغ و همه چی رو با گوشت گوسقند میخوردم

ولی شیرم با سوپ‌ماهیچه و حلیم و ابگوشت زیاد میشد 

ماه رمضون بود افطاری درست میکردم برا شوهرم خودمم هم‌ناهار هم شام میخوردم خیلی خوب بود

2805
2801