2777
2789
اینطوری تمام جمعه باید اشپزی کرد
منم یه مدت اینکار رو کردم اما بعد دیدم کل جمعه فقط دارم غذا درست می کنم از خیرش گذشتم

اهان یادم اومد از غذاهای روزانه اندازه یه وعده دخترم هم تو فریزر می ذارم در طول هفته اگر نرسیدم اون فردا نهار با خودش ببره
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته الان که بهاره و بعدش تابستون دیگه غذای پخته زیاد نمیچسبه بیشتر خوراک و غذاهای سرد و حاضری مزه میده. من که عاشق نون و پنیر و هندونه هستم. البته اگه شوشو ها مذاقشون به غذای ساده بسازه.... من تو این مورد مشکلی ندارم همسری هر چی جلوش بذارم با کمال میل و به به و چه چه میل و تعریف می کنه. خودشم تو کارای خونه کمکم هست.
خانومی

ولی واقعا نیاز به کمک دارم

دلم میخواد بتونم یه خرده هنر به خرج بدم و زنگی ئ دخترم رو خوب اداره کنم .... 3 ماه که افسردگی خفن بارداری داشتم و حالا هم جونم داره در میره ...

بهم راهنمایی بدید تو رو خدا
بابا قدر شوهراتونو بدونید شوهر من عمرا حاضری بخوره یا از این غذا نیمه آماده ها و اینا همه چی رو باید خودم بپزم هر شب غذا برای همون شب و نهار فردا ........ اگه بمونه واسه فردا شب لب نمی زنه غر هم می زنه اسراف کردی !!!!
وای مرجان جون واقعاً خدا قوت عزیزم!!...خوشبحالت که اینقدر بنیه داری من که کم میارم از لحاظ جسمی...
ممنون از نظراتتون،من واقعاً نگران بچم هستم که خوب بهش نمیرسم. شوهرم هم درس داره ونمیخوام ازون هم کمک بگیرم با اینکه بنده خدا با بچه خیلی سروکله میزنه ولی من عذاب وجدان میگیرم در ضمن من خیلی هم آدم فرزی نیستم!
راستی مامان مانی؛میشه بگی مثلاً از کجا میدونی چقدر آب بریزی تو خورشت که خیلی آبکی نشه یا خشک نشه؟
مثلا مرغ رو بیشتر بپزین آبشو سوپ کنید کمیشو تو مایه ته چین مصرف کنید با بقیه شم باقالی پلو درست کنید. مرغ پخته رو میشه چند روز تو یخچال نگه داشت و فاسد یا مونده نمیشه.
من سعی می کنم موادی رو که میشه توی فریز نگه داشت در وقت بیکاری یا تعطیلات حداقل برا مصرف 4 تا 5 ماه آماده کنم مثل قلقلی، سبزی خورشت، آش، کوکو، کدو بادمجان، قارچ و امثالهم اینطوری خیلی تو وقت و انرژی خانمای کارمند صرفه جویی میشه.
اگه اینکارا رو اینطور ردیف نکنم که حسابی داااغون می شم.
منم شاغلم تا بسم خونه ساعت 6...اولین کاری که میکنم یه آبمیوه با سیب و هویج و گاهی پرتغال برا پسر جانم میگیرم....چون خیلی خودش دوس داره در امر آبمیوه گیری کمکم کنه و یه سرگرمی براشه.....اگر خورش بخوام بپزم سریع همه رو میندازم داخل زودپز....و نهایتا بعدا برنج کته میکنم یا تو پلوپز میدرستم.....مرغ هم که کاری نداره تا بیام میندازم تو قابلمه.....پیاز سرخ کرده هم آماده دارم که کارم راحت باشه.....دیشب همبرگر درست کردم...تا رسیدم گوشت گذاشتم بیرون....با 123 پیاز و گوشت و هویج و کمی فلفل دلمه ای مخلوط کردم ادویه زدم ....بعدم موندم تا همسری اومد با پسرم بازی کرد منم همبرگزمو درست کردممممممممم......در این بین هم با پسرم نقاشی میکشیم یا کتاب میخونیممممممممم.....در کل شب مبخوابم جنازه هستم (البته دور از جون شماها.....)..........تازه این هفته خواهر همسرخان از شهرستان تشریف میارن که البته عزا گرفتممممممممم چون کارم دوبرابر میشههههههههههه
اینطوری که سخته
شوشو می گه یه چیزی بده باران بخوره
ما نون و پنیر می خوریم عزیزم نیمرو بده خودت رو اذیت نکن
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
خانمی ؛ یعنی از صبح مواد غذایی رو از یخچال میاری بیرون میریزی تو آرام پز فاسد نمیشن؟
تارا؛آفرین واقعاً کیف کردم.ولی من مثل تو فرز نیستم!!
نیاز؛ باهات موافقم. اینطوری یه روز جمعه هم بجای استراحت باید کارکنیم!
شابن جون من بنیه ندارم شرایط مجبورم کرده اگه بگم آخ شوشو می گه نمی رسی نرو سرکار می دونم من به کارم معتادم نقطه ضعف داره از دستم شبا بیهوش می شم اکثر کنارم پسرم می خوام بخوابونمش خودم زودتر از هوش می رم
یکی از فامیلهای ما می گفت برنجو برای یک هفته درست میکنه و توی بسته بندی های مختلف به اندازه هر وعده میذاره توی فریزر و به موقع در میاره و میخورن میشه برنجو با حبوبات درست کنی و نگه داری
یا حبوباتو میپزه و میذاره توی فریزر
خودم هم جوجه رو مزه دار کردم و هر موقع خواستم در میارم و میپزم خیلی خوب میشه
یا آب گوشتو میپزم و بسته بندی میکنم و زمانی که لازم دارم استفاده میکنم البته شاید مواد غذایی اش اینجوری کم بشه
خدا نکنه مرجانمممممممم....خیلی خیلی سختهههههه...کاش یه کم این مردا متوجه بشنننننننن...البته همسری من متوجه میشه ولی برای اینکه من غر نزنم خیلی بروز نمیدههههههه ولی من غرمو میزنمممممم....هههههههه
2810