سلام پسر خواهر شوهرم ۱۳ سالش هست . طفلکی طی ۵ روز تشنج کرده بی دلیل الان تو بیمارستان بستری هست . تمام ازمایشاش هم خوب هست . س تی اسکن و ایناش هم چیزی نشون نداده . کسی تا حالا تجربه ای داشته ؟
فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه . خدایا خودت مراقبش باش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یکی از همکارای ما اینجوری شد. مدت ها به مغزش شک کردن وسیتی اسکن می کردن همه چیز نرمال نشون می داد . بنده خدا مدت ها بهش داروی صرع دادن ولی هی حالتاش تکرار می شد . شانس آورد یکی راهنماییش کرد رفت دکتر فوق تخصص ارتعاشات الکتریکی قلب, اون دردشو تشخیص داد متوجه شد قلبش به باطری نیاز داره. براش باطری گذاشتن. حالش خوب شد الان که هفت هشت سال از اون موضوع می گذره , دیگه مشکلی نداشته.
اینم یه ناراحتی داره منتهی نمیگه واسه همین اینجوری شده طفلکی
یکی از همکارای ما اینجوری شد. مدت ها به مغزش شک کردن وسیتی اسکن می کردن همه چیز نرمال نشون می داد . بنده خدا مدت ها بهش داروی صرع دادن ولی هی حالتاش تکرار می شد . شانس آورد یکی راهنماییش کرد رفت دکتر فوق تخصص ارتعاشات الکتریکی قلب, اون دردشو تشخیص داد متوجه شد قلبش به باطری نیاز داره. براش باطری گذاشتن. حالش خوب شد الان که هفت هشت سال از اون موضوع می گذره , دیگه مشکلی نداشته.