2777
2789
عنوان

یه راهکار اساسی می خوام با این مادر شوهر و...!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 25818 بازدید | 179 پست
مهتا جون نمیدونم چی بهت بگم. فقط بگم اینا درست بشو نیستن. منم دوست دارم شوهرمو خفه کنم اگه غیرت داشت منو از این خونه جدا میکرد. مهتا جون از امروز شروع کن غر زدن. بگو هیچ پس اندازی نداریمو اگه شد گریه کن.اینا عادت دارن خودشونو تو مضیقه بذارن به قیمت رضایت مادرشون و خواهراشون. تاکی میشه تحملشون کرد خدا میدونه.۰
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!
مهتا جون نمیدونم چی بهت بگم. فقط بگم اینا درست بشو نیستن. منم دوست دارم شوهرمو خفه کنم اگه غیرت داشت منو از این خونه جدا میکرد. مهتا جون از امروز شروع کن غر زدن. بگو هیچ پس اندازی نداریمو اگه شد گریه کن.اینا عادت دارن خودشونو تو مضیقه بذارن به قیمت رضایت مادرشون و خواهراشون. تاکی میشه تحملشون کرد خدا میدونه.۰
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا انیتا جون . شوهر خودم با این شرایط و کاری و خدا رو شکر درامد بدی که نداره . سر و و ضع و لیاساش خیلی معمولی .
یه کت و شلوار میگه بیشتر از یکسال هست کخ می پوشه و کفش و بقیه چیزا همین طور
ولی اون داداش بی کار و بی غیرتش همه چیز مارک . هزار تا هزار تا .
ولی انیتا جون باید این قضه یه راه حلی داشته باشه . باید یه کاری کرد و واقعا اینجوری نمیشه .
اینقدر عصبانیم به خاطر گذشتی ک تا حالا به خرج دادم .
اول از همهم میخوام رابطمون رو باهاشون کم کنم دوم هم هر بار ببینمشون کلی براشون قیافه بگیرم .
من از هر نظر از اونا سرم . تحصیلات و موقعیت کاری که داشتم خونواده سطح مالی خونواده خودمون. ولی به حاطر اینکه اینا ناراحت نشن از اول باهاشون خواستم خودمونی باشم و قیافه نگرفتم
ولی می خوام از این بار که دیدمشون حسابی براشون قیافه بگیرم .
بعد هم باید رو شوهرم کار کنم
اره دیگه پریسا جون . اونا راهشو بلدن . مثلا مادر شوهرم یه چایی می ریزه میاد پیش شوهرمو شروع می کنه
چنان وانمود میکنه که اگه کسی ندونه فکر می کنه از مادر شوهرم بیچاره تر و بدبخت تر و از همه مهمتر بی زبونتر دیگه تو دنیا وجود نداره
خب هرچی باشه اینم پسرشه دیگه دلش میسوزه
چون انوجوری که اون نقش بازی می کنه منم اگه ندونم ( حس زنانه ) فکر می کنم واقعا محتاجه در خالیکه واقعیت چیز دیگه ای که شوهرم اصلا اونا رو دیگه نمی بینه
ولی کسی نیست بگه بابا ااااااااااااااا اینا همه فیلمههههههههههه به خدا
سلام تاپیک رو که دیدم اومدم بیشتر پست ها رو هم خوندم به نظر من یک کاری کن شوهرت بره زیر بار قرض مثلا خونه بخرید هر جور شده اون وقت مجبور میشه خودش رو جمع کنه واقعا با این اوضاعی که می گی تحمل خیلی سخت است
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....
مهتا مشکلاتت رو خوندم ولی اینطور که از نوشته هات برداشت کردم جسارت خرج کردن رو نداری و دلسوزیهای بیش از حدت باعث شده که اونا پولهای همسرت رو به جای شما خرج کنن.البته ببخشیدکه اینو می گم
روزی که رفتی پالتو بخری اگه با اون 300 تومن نتونستی پالتوی مورد علاقه ات رو بخری لااقل کیف و کفش می‌خریدی و به همسرت می گفتی دوباره میام برای خرید پالتو اول خرج کن برای خودت و بچه ات بعد کم کم پس انداز کن.
سالهاست جستجوگر آدم هستم تا لذت خوردن یک سیب سرخ را با او تجربه کنم.
مامان لیلی جون دقیقا درست فهمیدی.
ولی این هفته رفتم یه پالتو شیک خریدم و یه چکمه .
حالا بهشم گفتم که خریدام تموم نشده و این هفته هم باید برم .
در مورد خرید چیزی نمی گه انصافا برام خرحج می کنه هرچی که دوست داشته باشم و بخوام .
ولی به اونا هم میده . بدون اینکه واقعا لازم داشته باشن !!!!
نسیم جون شوهرم با قرض و وام مخالفه . اصلا خوشش نمیاد وام بگیره و.....
نمی تونم به این کار راضیش کنم .
چون تمام درامدش هم به همین چند تومنی که تو دستش هست بنده .
ولی تصمیم گرفتم اول به خودم برسم و با این کار خال اونا رو بگیرم . باید حالیشون کنم که من تو اولویت زندگی شوهرم هستم و باید بهشون یه جوری نشون بدم که بیشتر به من توجه داره
از بس حسودن . در همین حد که بفهمن دق می کنن . (اخه ادم اینقدر بدجنس . کم بین ) خوبه مثلا پسرشه
مهتاجون ازصفحه ی اول تاپیک هی خوندم و هی حرص خوردمو آتیش گرفتم.
ولی بااین پست آخریت کلی ذوق کردمو سبک شدم.کارخوبی کردی.خریدات مبارکت باشه عزیزم.
یه اتاق خواب دوست داشتنی برای کوچولوهای نازhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28378 _______________________________________________________________________________________________ تاپیک وزنگیری نی نی ها... به زودی...
مهتا جون من بهت راهکار میدم اما میدونم با این روحیه و شخصیتی که داری هیچ کاری نمیکنی و همش میشینی حرص میخوری که وای چه کار کنم٠ ببخشید که رک باهات حرف میزنم اما بیشتر از همه خودت مقصری، آخه زن هم یه کم باید سیاست و جنم داشته باشه، خودت هیچ مدیریتی نمیکنی خوب معلومه بقیه شوهرتو اداره میکنن٠ شما که مستاجری چرا نرفتی تو همون خونه ای که داشتید بشینی ، حتی اگه باب میلت نبود باید به خاطر حفظش میرفتی یه مدت مینشستی ، حالا فروختید چرا زود یه جای دیگه نگرفتید؟ نگو نمیشه ٠ عزیزم تو باید رو مخ شوهرت کارر کنی از صبح تا شب هی بهش بگی مثلا خونه بگیر٠ راه حل شما اینه، شما به هیچ وجه نباید با خانواده شوهرت درگیر بشی یا حتی به روشون بیاری چون این کار نه تنها جواب نمیده بلکه واسه خودت بد میشه و زندگیتو خراب میکنند٠ به شوهرت هم اصلا نباید بگی به اونها پول نده یا خرج نکن، اینجوری فقط ممکنه موضع بگیره و حتی اگه بهت حق بده بازم فایده نداره، فقط تنها راهی که داری اینه که تا میتونی از شوهرت به بهانه های مختلف پول بگیری، اگه تونستی پس انداز کن یا طلا بگیر جوری که شوهرت نفهمه، اگه هم نتونستی بازم اشکال نداره هی خرج کن و دلت نسوزه این موقتیه پس این کارو بکن و نترس، هر چی خونه دارید یه جا قایم کن هی بگو تموم شده و پول بگیر ( البته با سیاست ، نه اینکه تابلو بازی دربیاری) اگه میتونی برو رو مخ شوهرت که باید خونه بخری و اصرار کن وام بگیره تا بخشی از پولش بابت قسط بره، هر روز بهش بگو تا راضی بشه، برای خودت و بچت هم خیلی خرید کن، نترس هی نگو وای چی میشه، بزار حتی شوهرت قرض کنه واست خرج کنه، خلاصه نزار یه قرون تو جیبش بمونه که اصلا بخواد به اونها بده، اینجوری یه مدت شوهرت تحت فشار مالی قرار میگیره اما تو صبر کن و ادامه بده تا جایی که شوهرت به اونها بگه ندارم، وقتی چند بار بگه ندارم و نتونه خواسته هاشونو برآورده کنه واسه خودش هم نه گفتن راحت میشه و دیگه رودربایستی و تعارف رو کنار میزاره و میگه ندارم یا خودمون لازم داریم، اما باید اولش خیلی بهش فشار بیاد تا اینو بگه، تو باید این فشار مالی رو زیاد کنی و باسیاست هی پول بگیری٠ از اون طرف هر وقت رفتی خونه خانواده شوهرت اصلا لباسهای نو و جدید نپوش به هیچ وجه، چون خانواده شوهرت از اینکه واسه تو خرج کنه بدشون میاد و اگه ببینن تو همش چیزای جدید داری هی فشار میارن و از شوهرت پول میگیرن، یه مدت همش میری خونه شون ناله کن که چقدر گرونیه و شوهرت تحت فشار مالیه و سردرد میگیره و شبها خوابش نمیره، بگو من هیچی نمیخرم ولی با این حال کلی قرض داریم، خلاصه کلی ناله کن و سر و وضعتم همش همون چیزای قدیمی که داشتی رو بپوش٠ اصلا نباید بفهمن که شوهرت واست خرج میکنه سیاست داشته باش٠ کم کم حساسیت اونها نسبت به تو کم میشه از اونطرفم دیگه شوهرت پولی نداره بده به اونها،