2777
2789
عنوان

یه راهکار اساسی می خوام با این مادر شوهر و...!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 25817 بازدید | 179 پست
ممنونم نونا جون که برام وقت گداشتی
اون خونه توی شهرستان بود و ما تهرانیم به خاطر کار شوهرم نمیشد که بریم
شوهرم اصلا زیر بار قسط و وام نمی ره .نمی تونم خالیش کنم خیلی سخته
از طرفی هم میدونم که حتی اگه برسه به جایی که خودش نداشته باشه که بخوره ولی بع اونا میده
چون اون مادرش بلده که چطوری به این نشون بده و براش فیلم بازی کنه که انگار الان محتاج یه لقمه نون هستن . اینم باور می کنه به قیمت نخوردن خودشم باشه به اونا میده
ولی راست میگی اگه بفهمن که واسه من خرج می کنه بیشتر دیوونه میشن .
ولی دارم تمرین می کنم که منم قناعت رو بذارم کنار و بی پروا خرج کنم
دنبال راهی هستم برای اینکه بتونم با شجاعت رفتار کنم وبتونم شوهرم رو مدیریت کنم
گاملا با حرفات موافقم ولی واقعا عملی شدنش سخته
تمام سعی خودم رو دارم می کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیشتر پستا رو خوندم بانونا جون موافقم...

وباید بگم اگه واسه خونه پول جمع نکنید ووام نگیرید باید حالاحالا ها مستاجر بمونید...

یا میتونی با سیاست از شوهرت بخوای از حقوق هر ماه یه مقدار واسه خرج خونه بذاره... بقیه رو طلا بخرین... بعد از یه مدت با اون طلا ها خونه بخرید...
اگه بتونی تو فکر خرید خونه بندازیش... جوری که نگران بشه (مقایسش کن با بقیه که همسنشن و خونه دارن..بگو ببین ما از همه عقب افتادیم و...)باهات همکاری میکنه ودیگه خودش به این نتیجه میرسه که نمیرسه به مامانش اینا کمک کنه
ممنونم شاینا جون
دیرزو دوباره حرف خرید خونه شده بود به من میگه تواصلااااااااااا خودتو ناراحت نکن . خونه هممممممم می خرم
ولی من نمی دونم چی جوری ؟ کی دیگه ؟
تصمیم دارم برای دخترم که چهار ماهشه برم طلا بخرم واسه خودم هم اگه بتونم می خرم
مهتا جون متاسفانه این اخلاق توی ترکها زیاده،شوهر خواهر من میلیادره، واسه داداش و مامانش خونه خرید واسه داداشاش مغازه به نام کرد که مبادا چیزی به خواهرم برسه کلا همه چیزشو به نام مامان و داداش و بچه ها کرده وبا وجود اینکه وضعش خوبه خواهرم تا 7 سال تو یه اتاق توی طبقه سوم یه خونه که دستشویی طبقه اول بود زندگی میکرد یعنی واسه دستشویی 3 طبقه میومد پایین با 2 تا بچه کوچولو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اما مامانش و داداشاش مثل ریگ پول خرج میکنن و خودش یه ماشین نمیخره تازه 5 ساله خونه رو عوض کرده فرشای کهنه مامانش رو آورده انداخته خونه خودش نه مبلی نه تختی نه.....خواهرم زانو درد گرفت تو اون خونش ،اصلا فکر زندگی خوذش نیست فقط به خانوادش میده،سفر های آنچنانی ،عروسی داداشا،کادوهای آنچنانی،اما واسه خواهرم هیچی،تازه جاریشم کلی دعوا انداخت تو زندگیشون که حالا هم پدرش هم مادرش درد بی درمون دارن و حالا سرش به درد خودش گرمه....
انشالله اینجور خانواده ها درد بی درمون بگیرن که خوشی و جوونی رو از مردم میگیرن و دسترنج دیگران رو میخورن متاسفانه خواهرم به خاطر بچه هاش هیچی نمیتونه بگه چون شوهرش نفهمه فقط از خدا میخوام شوهر خواهرم چوب این بدی هاشو همین دنیا بخوره و قدر خواهرم رو بفهمه
شوهر خودمم ترکه متاسفانه شوهر منم کمک میکنه و مادرش دلیل اصلیه اما باز شوهر من خیلی بهتره و تقریبا خودش به فکر زندگیه خودمونه چون من از اول باهاش طی کردم و گفتم راضی نیستم به ناحق از زندگی ما بره سمت اونا.....
اما منم از کارای خانواده شوهر کشیذم و سپردمشون به خدا
به حق این نیمه شب انشاالله هر کی بد کسی رو به ناحق میخواد خیر نبینه و پول دسترنج دیگران از گلوش پایین نره مثل خواهر شوهرای خودم
تو آخرین طبیبی که لحظه های آخر به داد من رسیدی....تو نوری از خدایی...
نونا جون میشه منم یه کم راهنمایی کنی اخه حرفات عالیه . مادر شوهر من خیلی دورو هست و ما الان 3 ماهه قهریم باهاش و از حرصش نمدونم چه دروغایی رفته پشت سر من به پدرشوهرم زده و رابطه ما رو بهم زده مثلا میره الکی به اقوام شوهرم که رابطه من با اونا خوبه میگه نونا گفته من خوشم نمیاد فلانی بیاد خونه ام و یه ادمی هست وقتی هم که میخوای رودر رو کنی یا میزنه زیرش یا میپیچونه اخر سیاست و اینقدر خودشو مظلوم نشون داده برا همه و منم که اصلا سیاست ندارم بنظر شما تو مهمونیا یا اگه اومد خونمون چجوری باهاش رفتار کنم ؟ حالم از این صدرنگ بودناش بهم میخوره خیر سرش نمازم میخونه کلاس قران هم میره
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
من نظرات رو نخوندم اما اگه شوهرت موافق باشه میتونی یه حساب به اسم خودت باز کنه برات پولهاشون بریزه به اون حساب که وقتی پای عمل میرسه پول خیلی پای حسابش نباشه میتونی به نظرم مشکل اینه که شوهرت نمیتون هبهشون نه بگه...
اینکه همیشه این کار رو کرده حالا براش شده وظیفه....
یه جوری راضیش کن وام بگیرین برای چیزایی که میخوای بخری که پولش رو برای قسط بده
یا هرماه وقتی حقوقش رو گرفت یه مقدارش رو سکه بخرید پس انداز کنین برای خرید خونه که پول نداشتخ باشه بده بهشون
آموزش خیاطی با روشی بسیار آسان
دیگه مجبور نیستید برای هر لباس یه عالمه محاسبه کنید و الگوی جدا بکشید
استفاده از الگوهای مادر برای خیاطی آسان
هر هفته یک تا دوجلسه
کل دوره بسته به پیشرفت شما از 15 تا 20 جلسه
هر جلسه یک ساعت و نیم
باور کنید خیاطی سخت نیست فقط باید فوت و فن اونو بدونید
هر جلسه 15000 تومانه که هزینه هر جلسه رو میتونید همون جلسه بدید اینطوری دیگه هزینه برای کسی سنگین نمیشه
شماره تماس 09190161997 از ساعت 9 صبح تا 3 بعد از ظهر
آموزش خیاطی با روشی بسیار آسان
دیگه مجبور نیستید برای هر لباس یه عالمه محاسبه کنید و الگوی جدا بکشید
استفاده از الگوهای مادر برای خیاطی آسان
هر هفته یک تا دوجلسه
کل دوره بسته به پیشرفت شما از 15 تا 20 جلسه
هر جلسه یک ساعت و نیم
باور کنید خیاطی سخت نیست فقط باید فوت و فن اونو بدونید
هر جلسه 15000 تومانه که هزینه هر جلسه رو میتونید همون جلسه بدید اینطوری دیگه هزینه برای کسی سنگین نمیشه
شماره تماس 09190161997 از ساعت 9 صبح تا 3 بعد از ظهر
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=423060#NewPost
نگید دروغه خیلی ها این مشکلو دارن
ولی نمیشه به زبون اورد نمیشه گف جهزیه خواهرتو نده خاله ام منم کل این جریان وداره طی میکنه حتی جهزیه خواهرشوهرشم دادن خودشونم مستاجرن حتی شوهرش تا اخر شبم کار میکنه حرفشم اینه خواهرمو دارن میبرن نمیتونم ببینم جهزیش کامل نیس نمیدونم شما پدرشوهر دارین یا نه ولی خالم داره
منم کمی تا نسبتی این مشکلو دارم
اگه نگرانی، چرا دعا نمی کنی؟ اگه دعا می کنی، چرا نگرانی؟
سلام دوست داشتید اینجاهم یه سر بزنید.واسه شفای مریضیه یه فرشته ختم قرآن گذاشتم
ختم قرآن برای شفای صبای 9ساله
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=795163&PageNumber=1
حمد و سپاس مخصوص خدایی که هرجا خواستم او بود اما هرجا او خواست من نبودم....!(محمد پارسام بوی خدارو میده برام)
وای چه بد
متاسفانه برای ما برعکس این حالت وجود داره
همسر من دوجا کار میکنه و هرکدومشون بعد از 6 ماه حقوق میدن:(
تازه چقدر؟
بعد از شیش ماه یک میلیون...
یا اون یکی بعد از شش ماه 400 تومن نهاااایتا
همسرم دکتری داره
خودم هم فوق لیسانسم
یه نی نی هم داریم
برای همه چی مجبوریم از خانواده ها کمک بگیریم
انقدر ناراحتم که نگو
زیر دینشونیم
پول نداریم اجاره خونه و قسط بانکو بدیم
اصلا وااااقعا ناراحتم
ولی خب منم دارم زندگی میکنم
از خانواده ای اومدم که همیشه بهترین ها رو خریدن، مثلا برای زایمانم اصلا حتی فکر مصطفی خمینی رو هم نمیتونستم بکنم
با پول اونا رفتم صارم(البته خیلی پیچیدست، لحظه اخر فهمیدیم که بیمه تامین اجتماعی هم نداریم و از یه بیمه دیگه استفاده ردم و یک میلیون تخفف گرفتم و رفتم صارم.برام از بقیه جاها ارزون تر در میومد)
یا مثلا پدرشوهرم برامون خونه اجاره کرد

ولی مشکل شما از مال من بدتره

اما اگر من جای شما بودم اون شب حتما یه پالتوی 300 تومنی میخریدم و بهش میگفتم که هفته بعد میام و کیف و کفش و ... رو میخرم.
شما میتونی طلا بخری و خورد خورد جمع کنی، موقع خونه خریدن ازشون استفاده کنی

اما شاید همسرت عادت به اینکه شما خرید کنی نداشته باشه
آروم آروم عادتش بده
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425