2777
2789
عنوان

یه راهکار اساسی می خوام با این مادر شوهر و...!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 25818 بازدید | 179 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من نمی تونه یه تنه با مادر شوهر و خواهر شوهر بجنگه....این وسط شوهرش ام از دست می ده...
اونها کارشون و می کنن و اگه قرار بود با شیون بحث و گفتگو این کار ونکن...خودشون می فهمیدن واین کار ونمی کردن...

این مهتا خانوم باید برای شوهرش قسط و وام ایجاد کنه...الان ماشین گرون شده...وگرنه می رفت ماشین قسطی می گرفت...

شوهرش...نباید پول تو دستش باشه....مثل همون روز که 300 تومن بیشتر نداشت....باید بازی و برعس کنه....وااولین نفری باشه که پول میگیره از همسرش...

بعد هم یکهو نمیشه...کمک های همسرش قطع بشه..چون اونها عادت کردن..باید یواش یواش شیرآب و سفت کنه...
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
خوب چه کار میشه کرد وقتی خانواده نفهمی داره شوهرش اصلا من میگم تا وقتی که وام یا قسط جور بشه هر از گاهی بزنگه ازشون پول بخواد شاید اونا هم از رو برن من با وام و خونه خردن و قسط موافقم
Lilypie Premature Baby tickers
به نظرم اول از همه یه حساب واسه نی نی ات باز کن و مشخص کن که هر ماه یه مقدار پول واسه آینده بچه میریزین توش
دوم هم یه حساب واسه خودتون باز کن به اسم خونه خریدن یا هرچی و یه مبلغی هم مشخص کن که هر ماه بریزین توش
سوم یه حساب باز کن واسه مسافرت کردنتون و سالی سه تا چهار بار برین سفر
سعی کن تو خونه کمتر از مادرش و خونوادش حرف بزنی و بیشتر همسرت رو به طرف خودت جذب کنی
این حسابارو حتما به اسم خودت باز کن تا نتونه ازش برداشت داشته باشه
راجع به مسائل مادی و پولی هم کمتر با همسرت حرف بزن و سعی کن اعتمادشو جلب کنی
تو فرصتهای مناسب یه خرج گنده 500هزار تومنی یا یه میلیونی بزار رو دستش. ولی این خرج قدری باشه که به زندگی ات لطمه نزنه
اولا نمی تونم برم با هاشون بحث کنم چون خیلی بی ابرو هستن
دوما یه جوری رفتار می کنن انگار من نمی دونم که شوهرم بهشون پول میده(چون اصلا جلو من از شوهرم پول نمی گیرن یا سر کار بهش زنگ میزنن و ازش می خوان که من نفهمم)
اگرم بی سیاست رفتار کنم شوهرم رو هم از دست می دم چون خیلییییییییییییییییی عوضییییییییییییی هستن شکی ندارم
اگر هم مثل سابق با شوهرم فقط حرف بزنم می دونم دوباره می رسم به اینجا
اگر هم ساکت بمونمم روز به روز این مشکل بزرگتر میشه
دیگه مغزم کار نمی کنه
۰
خوب مجبور نیستی جلوشون تظاهر کنی که نمیدونی همسرت بهشون پول میده. خیلی راحت یه بار به روشون بیار. مثلا بگو اون روز که میخواستم برم خرید شما از همسرم پول گرفتین نشد که اونی که میخواستم بخرم
مهتا تو بهتر از ما از زندگیت خبر داری هی میگی این کا ر رو کردم یا این کار رو نمیتونم بکنم پس چیکار میخوای بکنی تاکی میخوای دست رو دست بذاری راست میگه مهناز برای نی نی حساب وا کن
Lilypie Premature Baby tickers
بارها پیش اومده شوهر من تا اون یه قرونی که تو جیبش هست رو میره مثلا دلار می خره سهام تو بورس میخره
اگه اون پول رو خرج می کردم حتی ممکن بود واسه خرج روزانه مون بمونیم تا اینکه این مثلا یکی از اونها بتونه بفروشه پ.ل دستش بیاد
در این مورد هم بی سیایته بدبختی
۰
مهتا جان...یه شبه نمی تونی ره صد سال بری..یواش یواش...
..چرا توی این مدت سکه نخریدی.....ماهی یه سکه...اگه با بانک موافق نیست..بگو واسه پس انداز بچه تون...سکه می خری....هنوز ام دیر نشده......شوهرت بهت نه نمی گه.....سکه وطلا وبخر....
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
مشکل من اینجاست که شوهر من نمی دونه که اونا واقعا دارن زیادی می خوان
فکر می کنه که عادیه و وطیفه هست که به مادر مهربووونش کمک کنه
شوهر من ادمیه که اگه مادر منم بهش زنگ بزنه پول بخواد اگه داشته باشه نه نمی گه
چه برسه به مادر خودش که نصورش اینه که زن بیچاره و مهربونیه
باید اینو بفهمه