2777
2789
عنوان

یه راهکار اساسی می خوام با این مادر شوهر و...!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 25818 بازدید | 179 پست
ببین عزیزم اگه همین جوری دست روی دست بزاری به آینده بچه خودت خیانت کردی ... خودت هیچی ... دلت برای اون طفل معصوم بسوزه که پس فردا باباش هیچی نداره براش بزاره... فکر می کنی اون موقع اینا حا بچه تو رو می پرسن؟؟!!!... نه والا...

تو دیگه یه مادری ... گاهی باید محکم باشی... بجنگی... الان از همون وقتهاست... از پررو بودنشون نترس ... تو هم پر رو باش... یه جایی شاید لازم باشه بی آبرو بازی دربیاری ... نترس ... برای آینده بچته... این کار رو بکن....

یه روز حرف نزدن چاره این مشکل بزرگ نیست.... داد و بیداد کن... بزن یه چیزی رو بشکون.... بگو دیگه تحمل نداری... زنگ بزن به مادر شوهرت با پررویی خودش بهش بگو من بیشتر از شما به اون 500 تومن نیاز دارم.... بگو داره عید میشه بچم لباس نداره....

همسرت رو تهخدید کن به هر چیزی که ازش می ترسه ... نمی دونم ولی کار تو از سیاست و این حرفها گذشته فعلا یه حمله گازانبری لازم داری
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
وا ؟؟؟؟ پول نداره از پس انداز برا اونا خرج می کنه ؟؟
من بودم یا حق نداشت خرج کنه یا طلاق می گرفتم اونم تو این اوضاع
می دونم طلاق درست نیست
اما خریت هم حدی داره ببخشید این روزها که مردم 100 هزار تومن رو تو هوا می زنن خرج خارج و سیسمونی و جهازو وا
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه ندارید الان ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بهترین کار همینه که بچه ها گفتن بنداز تو سرش که من باید تا سال دیگه خونه دار بشم هی هم خرج کردن اونا رو به زبون بیار بگو داری براشون خرج کنی چرا برای خودمون نمیتونی یکم روداشته باش
Lilypie Premature Baby tickers
ببین به نظرم تنها راه شوهرت قسطه...باید قسط بده...اون وقت به خودش می آد...وقتی موظف باشه...هر ماه بخشی از در امدش وبده..حواسش و جمع می کنه...شوهرت باید نداشته باشه..وگرنه" نه "نمی تونه به مادرش بگه....
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
تو وقتی نمی تونی رفتار شوهرت و عوض کنی..چه توقعی از بقیه داری....؟؟ ببینم اگه به همسرت بگی پول می خواهی بهت نمی ده ؟؟
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1