2777
2789
عنوان

یه راهکار اساسی می خوام با این مادر شوهر و...!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 25818 بازدید | 179 پست
یا زنگ بزن به مادر شوهرت بگو ببخشید میشه اون 500 اتومنو بدین... لازم دارم....

یه کولی بازی دربیار ..... نترس بابا.... با این جورآدما باید مثل خودشون باشی.....

شوهرت خیلی اعصاب خورد کنه.... چجوری تحملش می کنی؟؟؟؟
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدی ارتمیس جون
مثلا خواستم برم خرید با بچه و هزار مکتفات .
اون روز تا شب باهاش حرف نردم ولی چی فایده
روز بعد که فهمیدم
به شوهرم گفته پول رو دادی به مامانت من مثل هالوها پا شدم رفتم خرید !!!!!!!!
نه مهتا واقعا نمیشه باور کرد ...
خونه ندارید الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟شوهرت اینقدر ولخرجی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟

دیگه شده وظیفه شوهرت !
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
پیش مشاور رفتم قبلا
بهم گفت اونا زیاده خوته هستن
تو هم هزینه کن
ولی اونا از اون طرف منم از این طرف .
اونوقت چی از زندگیم میمونه !!
اونا بزاشون مهم نیست چون زندگیشون که نیست من دلم میسوزه واسه خودم وشوهرم ...
اگر من هم اینجوری بکنم
بعد از چند سال نه خونه دارم نه هیچ چیز
مهتا جان حقته پول شوهرت رو باید بگیری بریزی تو حساب خودت تا نداشته باشه که خرج کنه ساکت نشستی هیچی نمیگی پس نوش جونت بابا خجالت بکش علنا زنگ بزن بهشون حرفتو بزن
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
عزیزم تنها راهت همینه

چون واقعا دیدم جواب میده بهت میگم

برو دنبال وام و وام بگیر وامکه فقط اجازه بده پولی که براتون میمونه هزینه هر ماهتون باشه

زن باید یه کم زرنگ باشه ..جسارت داشته باش و شجاع باش...من و همسرم از این حرفا نداریم چون حقوقمون انقدرها هم زیاد نیست حالا اگه بخوایم به یکی کمکی کنیم همیشه از حساب هم خبر داریم

ولی این سوء استفاده خونواده همسرت واقعا دیگه خیلی زشته ...دارن از مهربونی همسرت سو ءاستفاده میکنند

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام
عزیزم بنظر من بهترین کار اینه که در عمل انجام شده قرارش بدی
دستش بزار تو پوست گردو
مجبور میشه خرج کنه یا درگیر اینکار بشه
اونور کمتر خرج میکنه بعدشم که گرفتار بشه نمیکنه
ببین به نظرم شوهرت از این مدلی هاست که "نه " نمی تونه می گه....پس به تو هم " نه" نمی گه...باید حواست به حقوقش باشه....و بری سرمایه گزاری کنی...مثلا باهاش قرار بزاری ماهی n تومن بده به تو بزاری بانک مسکن....
یا سکه بخری....اصلا نرو تو فاز جبهه گیری با مادرش....زودتر 500 تومن بگیر..بگو پالتو می خوام بخرم..اما بخشی اش و طلا و سکه بخر....

شوهرت نباید پول تو دستش باشه..تو باید به طور نامحسوس مدیریت مالی همسرت و به عهده بگیری...چون با این حرفایی که زدی شوهرت احتمالا آدم نرم و انعطاف پذیریه...
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1