2777
2789

بله تا وقتی تو بیمارستانی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بعد عمل هم درد نداری

بعد عمل با انژوکد میزنن ب دستت ی پمپ کوچیک هم میندازه گردنت ک درجه کمی و زیادی داره ،درد رو اصلا متوجه نمیشی ، قابل شا رژ هم هست 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
من دو سال پیش صد تومن زدم ، هیچی درد متوجه نشدم، فکر میکردم سزارین درد نداره

چه خوب مرسی من چهارسال پیش سزارین شدم خیلی سخت بود الان گفتم اگه واقعا خوبه بزنم ک حداقل دردم کمتر شه

چه خوب مرسی من چهارسال پیش سزارین شدم خیلی سخت بود الان گفتم اگه واقعا خوبه بزنم ک حداقل دردم کمتر ش ...

عالیه، درجه هم داره ک دردت زیاد بود بیشترش میکنی

بعد عمل با انژوکد میزنن ب دستت ی پمپ کوچیک هم میندازه گردنت ک درجه کمی و زیادی داره ،درد رو اصلا متو ...

چه خوب ولی من طبیعی رو دوست دارم 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
چه خوب ولی من طبیعی رو دوست دارم 

خب الان اول طبیعی دکترا اصرار دارن، من جاریم ماما هست،هرچی کمکم کرد نتونستم زایمان کنم، حتی با دوتا آمپول فشار، من از پمپ چیزی نمیدونستم خودش چون دیده بود ی شبانه روز درد کشیده ام واسم زد ،مجبور ب سز شدم

خب الان اول طبیعی دکترا اصرار دارن، من جاریم ماما هست،هرچی کمکم کرد نتونستم زایمان کنم، حتی با دوتا ...

اره . دیگه اول طبیعی اگه نشد باید سزارین بشی من باردار بودم 10هفته بود سقط شد اینقد میترسیدم میگفتم سزارین نشم 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
2810