2777
2789
عنوان

روش از شیر گرفتن پسرم

565 بازدید | 5 پست
سلام
میخواستم تجربه ام رو در اختیارتون بزارم چون خیلی کار سختیه
من پسرم رو درست توی دو سالگی از شیر گرفتم به این صورت:
مرحله اول: به مدت ده روز صبحها از خونه میبردمش بیرون .بازی پارک و... که اونقدر خسته میشد که بدون شیر میخوابید و حدود عصر توی خواب شیر میخورد و بعد بیداریش و بالاخره شب
مرحله دوم:روزا روی سینمم چسب زخم زدم و گفتم اوف شده و اون فقط بوسش میکرد و میرفت.این مرحله خیلی سخته و واقعا خودم هم افسرده شده بودم وقتی غمش رو میدیدم . توی این مرحله باز عصرا توی خواب شیر میخورد و میرفت برای شبا توی خواب . توی هوشیاری و بیداری میگفتم اوف شده
این مرحله حدود دو سه روز طول کشید
مرحله سوم : شیر عصر رو قطع کردم .وقتی بیدار میشد حواسش رو پرت میکردم و فقط شبا توی خواب میخورد. که اونم هر بار بیدار میشد بهش نمیدادم شاید شبی دو بار. این مرحله ده روز طول کشید و بالاخره الان سه شبه که دیگه شیر نمیخوره. هروقت بیدار میشه یه جوری خوابش میکنم

نه اذیت شد و نه اذیت شدم. روش تدریجی توی روح کودک تاثیری نمیزاره.موفق باشید
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
اینم تجربه من.
مرحله اول و دوم و سوم و آخر:
صبر زرد زدم.تموم شد.رفت.همین.دیگه سراغشم نمیاد به هیچ عنوان.نه هوشیار نه بی هوش.
حکایت عجیبی ست رفتار ما آدمها،خدا می بیند و فاش نمیکند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه ماده گیاهیه که بسیار تلخه. از عطاری باید بگیرین. توی آب حل کنین و به سینه تون بزنین. اینقده تلخه که کوچولوتون از خوردنش پشیمون میشه.
اگه میخواین تدریجی بگیرین از شیر فقط بعضی مواقع مشخص از شبانه روز از این ماده استفاده کنین.
اما عالی جواب میده
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.