2777
2789
عنوان

حس نسبت به بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست

اره من دقیییقا مث تو بودم....پسر من ۴ سالش بود و احساسم این بود ک هیچکی اندازه من بچه شو دوس نداره😅😅😅

بعد تو بیمارستان تا اوردنش خندیدم ب شوهرم گفتم اندازه آرشا دوسش دارم....الانم گاهی دومیه رو بیشتر دوس دارم

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من دقیییقا مث تو بودم....پسر من ۴ سالش بود و احساسم این بود ک هیچکی اندازه من بچه شو دوس نداره😅 ...

بچه دومم رو تو بیمارستان تا اوردن و بغلش کردم این حسو داشتم

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
اگه دختر بشه از پسرتم بیشتر دوسش داری

قبل از بارداری کلی رو تغذیه و اینا کار کردم که اگه خدا خواست دختر بشه،ولی الان حسم و علایم میگه پسره،هر پی هست سالم باشه

وای عزیزم مثل من بودی  امااا دخترم اومده شده جونننننن  البته  که بچه اول چیز دیگه اس ...

فکر کردم فقط خودم اینجوری ام،خودمو اماده کرده بودم الان همه بیان بگن تو چجور مادری هستی😁

خدا حفظشون کنه،منم میگم ادم که نمیتونه پاره تنشو دوست نداشته باشه،ولی از این حسم عذاب وجدان دارم.نمی ...

غزیزم میفهممت 

یه دوستی داشتم که بچه هاش تقریبا سه سال احتلاف دارن با هم 

وقتی دونی رو ناخئاسته باردار شدن پدر مادرش می گفتن هیچمی حای دختر اولت رو نمی گیره ما میایم اینو.میبریم 

اونو نمیخوایم.

الان که دومی اومده از دست اولی فرار میکنن که با دومی بازی کنند اینقدر عزیزشده براشون 

مطمئنم فرزند شما هم که دنیا بیاد عاشقش می شید ائنم از خودتونه منتها باید پا به این دنیا بذاره تا حسش کنید و لمسش کنید اونوقت میبینی چقذرررر واستون عزیز میشه

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
ایشالاه،ممنون عزیزم،اخه سر پسرم همش وقتی باردار بودم باهاش حرف میزدم،نمیدونم گفتنش قشنگه یا نه ولی ب ...

دقیقا منم همینطور بودم. سر اولیم تو دوران بارداری انقدر باهاش حرف میزدم ولی با دومیم اصلا حرف نمیزدم. همیشه هم فکر می کردم نکنه دوستش نداشته باشم ولی الان هردوشون رو به یه اندازه دوست دارم. هیچ کدومشون جای اون یکی رو نمیگیره. حست کاملا طبیعیه. با دنیا اومدن دومی هپه چیز درست میشه. البته اگه دومی دختر باشه ممکنه دخترت رو از پسرت بیشتر دوست داشته باشی😉😉