2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
پپو من زرده خام میریزم در ماهیتابه رو میزارم هم سرخ میشه هم پخته

اینی مه من درست میکنم مزه اش به نظرم با کوکو سبزی یکم فرق داره که فکر کنم به خاطر نبودن سفیده است اما چون حال ندارم دو مدل بپزم فعلا ما هم محکم به خوردن همین مدل هستیم

من دیروز هم حلیم درست کردم
امروز کوکو مرغ و هویج درست کردم .وخوب شد
مرغ آب پز + هویج آبپز + زرده یه عدد = تو قابلمه ی حاوی روغن ریخته دربشو بستم تا با بخار بپزه و نرم شه .

همین مواد رو میشه مدل الویه درست کرد . زرده با آبپز و نخود سبز آبپز هم بهشون اضافه و با میکسر خرد و قاطی کنین .

عاطی
سفت نمیشه...نرمه . با دست تیکه تیکه می کنم می دم می خوره .

آرنیکا هم زرده ی سرخ کرده رو بهتر می خوره . آبپز رو ک آرزو به دل مونده بودم کامل بخوره .
پپو زرده رو از سفیده جدا کن ( البته بخوبی آبپز جدا نمیشن . حساس نباش) بعد با هر چی خواستی میکس و بزار بپزه .

مثلا کتلت هم میشه داد . فقط گوشتش رو خوب باید پخت .

فاطمه چه جالب ؛ منم گندم خریدم حلیم براش بپزم .
شما چطور پختی؟
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.
اینم لوپیا پلوی مخصوص نینی:
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
و اما شام امشب: ماکارونی. البته من ماکارونی رو با ماکارونی های حروف انگلیسی که ریزن درست کردم.
قبل از میکس:
بعد از میکس:
یه کمم از ماکارونی که برای خودمون درستیده بودم بهش دادم مزه مزه کنه! بسیار خشنود گشت!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
واااااااااای چه خوشمزه به نظر میاد این غذا ها پپو ولی اون غذا آخری که یه رشته ماکارانی هم توش معلومه از همه خوشمزه تررررررررررررررررررررررررررررره
من اونو میخوام
بوووووووووووووووووووووووووووووووس

مرسی سانی جون. دخمل ژولیده من (موهاش خیلی زود به زود چرب میشه، هنوز 2 ماه از کوتاهیش نگذشته بلندم شده و عین میرزا کوچک خان جنگلی شده بچم!) خیلی بانمک وقتی من ماکارونی می خوردم دست دراز میکرد و رشته های دراز شده از دهن منو می کشید و می کند و میزاشت تو دهنش یا عین جوجه کلاغا دهنشو باز میکرد و نزدیک دهن من میاورد تا "تغذیه دهان به دهان" بشه!!!!!
سلام با اجازه
دخمل منم توی 10 ماهه بهش املت می دم
تعجب نکنید اول گوجه رو پوره می کنم بعد که کمی آبش کم شد مقداری کره اضافه می کنم و بعدشم فقط زرده ی تخم مرغ بهش اضافه می کنم خوب که سفت شد با نون لقمه ی کوچیک می کنم بهش می دم
http://portal.arakmu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=610ef4ab-0f1a-4e86-b82d-d4db3af91250

دستور غذا برای نی نی های نازتون.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

شیما جون مرسی بابت لینک مفیدت.
فقط یه چیزی..........
توی همین کتاب یه جا نوشته به بچه زیر یکسال نمک و شکر ندین. یه جای دیگه دستور غذا با شکر گذاشته!!!!!!!!!
یا شیر پاستوریزه!
علمااااااااااااااااا بیاین منو از جهالت برهانید!!!!!!

راستی من عکس گذاشتم که شماهام تشویق بشین و عکس بزارین.! یالاااااااااااااااااااا دیگه!

فاطمه جون منم همیشه به این میکسی بهش نمیدم اما وقتایی که احساس می کنم بخاطر درد دندون یا مریضی و ... حال جویدن نداره بهش اینجوری غذا میدم.........
به نظر منم بچه نباید عادت کنه به غذای میکس شده. جاری من نینیش الان 21 ماهشه اما هنوز براش میکس می کنه!‌خیلی ضایعه!!!!!!!!