2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
1.......آتنا جون من یه قسمت از گوشت ماهیچشو با آب میذارم میپزه بعد که آبش کمتر شد یه کم ماکارونی رو میریزم و میذارم با آب گوشتش نرم شه.قبلا مثل ماکارونی خودمون میذاشتم دم بکشه یعنی آبکش میکردم.ولی اینجوری بیشتر دوست داره

2......موز هم رنده میکنم بهش میدم یا به سرلاک مخلوط میکنم.یا با دوتا بیسکوییت مادر مخلوط میکنم
جدیدا هم موز رو با خامه مخلوط میکنم به جای وعده صبحانه

3.......خخخخخخخخخخخخخخ یادت اومد میجوابم.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من هر وقت میام اینجا رو میخونم میخوام سرمو بزنم به دیوار ایندفعه کاغذو قلم اوردم یاداشت کنم دستوره غذاهاتونو

از بس این هیچی نمیخوره منم بیخیال شدم برم که باید بنویسم
همه رو خوندم کلی استفاده کردم
من تازه امروز به بچم بیسکویت مادر دادم خیلی خوشش اومد

مامانای گل بهمن چندتا غذا که توش بشه شیر خشک اضافه کرد میگین اخه دکتره ماهان گفته باید شیر خشک بخوره واسه وزنش ولی ماهان همینطوری نمیخوره میخوام تو غذاهاش بریزم لطفا بگین چند پیمانه شر خشکو چقده آب باید اضافه کنم مرسی
هر30میل یک پیمانه شیر
فرنی روبا آب درست کن موقع سرو بهش شیرخشک اضافه کن، حریره بادام ،حلوا ،برنج وبا شکروآب اضافه کن موقع سروشیرخشک اضافه کن میشه شیربرنج
توی غذامهم نیست قانون 30میل آب رورعایت کنی باسرلاکش هم میشه شیرقاطی کرد
خدایامتشکرم ودوست دارم
من موزو با قاشق می تراشم میدم میخوره. خیلیم دوست داره. اما نمیدونم برای خنثی کردن اثر یبوستش چکار کنم؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
پپو جون منم موز و سیب یه روز درمیون میدم ارنی ولی یبوسیت نداره شکمش دو بار در روز کار میکنه . تو سوپش کره میریزم - اب خیلی زیاد میخوره در طول روز - سرلاکش تقریبا رقیقه - سوپشم رقیقه - میتونی روغن زیتون هم توی سوپش بریزی خوبه
:*
سلام خوبید

من امروز واسه لیلی فرنی با آرد گندم درست کردم دوست داشت خورد

امشب هم کوکو سبز یپختم البته فقط با زرده

من حلوا هم خیلی وقته میدم

در مورد گوجه هم دکتر آلرژی لیلی گفت گوجه با پختن آلرژیش تا 95 درصد از بین میره شی رهم با حوشیدن
سلام

من هم موفق شدم زرده ی تخم مرغ رو به آرنیکا بخورونم ! اون هم توی کوکوی سیب زمینی !
خیلی خوب خورد خدا رو شکر . زرده ی بلدرچین + یه سیب زمینی کوچیک آبپز + یه پر نمک = کوبیدم و مخلوط کردم و سرخ کردم . ( توی کره ی حیوانی )
توی دو وعده هم دادم خورد .

ممنون که ایده اش رو دادید .
حالا تصمیم گرفتم که " کوکوی سبزی " و " کوکوی هویج ! " و خلاصه هرچی بشه مدل کوکو توش تخم مرغ ریخت بهش بدم .
برای کوکوسبزی ما تره رو ریز می کنیم و با تخم مرغ قاطی میکنیم و توی روغن سرخ می کنیم . میشه پیاز رنده شده هم بهش زد که من برای آرنیکا نمی زنم .
کوکوی هویج هم ، هویج پخته رو له و با تخم مرغ مخلوط و سرخ می کنیم .

راستی من پیشنهاد می کنم بجای دادن بیسکوئیت به دردونه هاتون ، توی خونه کیک بپزید و اون رو بدید . بهتر و سالم تره . این بیسکوئیت ها همگی نگه دارنده دارن . به هر حال از ما بعنوان یه دست اندرکار در حوزه ی صنایع غذایی گفتن بود و از شما ... .
پختن کیک هم کاری نداره ، تایک هفته هم ماندگاری داره ، می تونید کیک های میوه ای مثله کیک سیب بپزید .

راستی من اگه سمنوی خوب خونگی مطمئن پیدا کنم به آرنیکا می دم . قبل عید دادم خوشش اومده بود . هم مقویه و هم خودش یکم شیرینه . برای صبحانه میشه داد .

یه سوال : کشک میشه براشون بپزیم ؟ الان همه نوع لبنیاتی می تونن بخورن ؟؟؟
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
فاطمه جون مامان لیلی ؛ حالا که آرد گندم بهش میدی و حساسیت نداده شکر خدا ، مدل حلیم هم می تونی براش بپزی .
یا آش دندونی . که حبوبات دیگه هم استفاده کنی .

ممنون در مورد گوجه و شیر گفتی . من هنوز گوجه ندادم . خیلی می ترسیدم .
پس مثلا شیره ی انگور هم که انگور رو می پزن نباید حساسیت زا باشه دیگه ؟؟؟

در مورد میوه جات چی ؟ دکترش چه میوه ها یا صیفی جاتی رو ممنوع کرده ؟
مثلا طالبی ممنوعه ؟
دیدم برخی افراد به خربزه یا انگور حساسیت دارن ! اینها چی ؟ میشه بپرسی یا اگه می دونی بگی . ممنون میشم

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی