2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
آره بردم مرکز طبی کودکان ، فوق تخصص آلرژی ...
من منظورم مواد آلرژی زا بود مثل بادمجون ، پرتغال و تو ت فرنگی و .... که نباید به بچه زبر یک سال داد چه آلرژی داشته باشه چه نداشته باشه
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سئوال :
میشه به نینی پودر بادوم زمینی داد ؟ یه بستنی داشتم با طعم بادوم زمینی به آرنیکا دادم . حالا نمیدونم بهش آلرژی داره یا نه . اصلا بادوم زمینی آلرژی زا هست یا نه ؟

یکی دیگه اینکه چند شب پیش هم حواسم نبود بهش پلوی باقالی پلو رو دادم . خود باقالی رو ندادم - اون سم باقالی که خیلی ها بهش حساسیت دارن تو پلو باقی میمونه یا نه ؟ خدا رو شکر هیچیش نشد

مرسی
ثریا جووووووووونم بیا بخلم

منم دقیقا مشکل تورو دارم...هیچی سفت نمیتونم به بهراد بدم یه تیکه نون.کوکو. حتی برنج با دستم له کنم. خود میوه و....
همین که بره پایین عق میزنه و استفراغ میکنه و یه عالمه بالا میاره
غذاهاش باید ابکی باشه نه خیلی شل ولی خب اب داشته باشه

خیلی غصه ی این موضوع رو میخورم.....
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
نسیم
منم نگران این موضوع هستم ...میترسم ننتونه غذای سفت بخوره.... البته خواهر شوشو میگه زوده، درست میشه حالا تا یه سالگی صبر میکنم
ههههههههه .... چند بار برنج له کردم حالش به هم خورد... اما چند بار ماکارونی رو گذاشتم جلوش خودش خورد، یهنی خیلی کم خوردا ا ا .....بازم باید امتحان کنم.... میوه خیار و سیب بهش میدم ، بعضی موقع ها حالش به هم میخوره
من به حسین همیشه موز میدادم
خوب هم میخورد
تا حالا دوبار آخر رو حساسیت داده
دورتا دور دهانش پر لکه و دونه ی قرمز شد!!!
امروز هم سرلاکشو که دادم همون طوری شد بازم!!! سرلاک موز و گندمه!!!!

آتنا وقتی کوکو میپزی چه مدلی میدی بخوره؟؟؟؟
له میکنی؟؟؟

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *

سلام بچه ها. می بینم که بحث کوکو داغه! خوشم اومد. منم میخوام غذاهای دیگه رو امتحان کنم.
فقط یه چیزی؟ من همیشه فکر میکردم باید زرده رو حتما" آب پز کنیم. شماها توی کوکو زرده خام رو میریزین دیگه؟ اصن شکل کوکو سبزی هست؟
کاش یه عکسی از غذاهایی که به جوجو کوچولوها میدین بزارین.
مثلا" من دیروز به آرمی لوبیاپلو دادم. برگردم خونه عکسشو میزارم براتون.
لوبیاسبز و هویج و یه کم سیب زمینی رو با مرغ گذاشتم پخت. بعد برنج ریختم توش تا آبش کشیده بشه. بعدم با گوشتکوب لهش کردم. فکر میکردم چون سفته نتونه بخوره و عق بزنه اما خدا رو شکر خوشش اومد و خورد..........
شماهام اگه میشه عکس غذاهایی که درست می کنین رو بزارین.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
منم امروز کوکو درست میکنم.خخخخخخخخخ

من چند روزه دیگه سوپ درست نمیکنم و فقط کته درست میکنم با طعم های مختلف.خداروشکر حسین خیلی دوست داره و راحت تر از سوپ میشه بهشون داد.قبلنا وقتی بهش میدادم چون سفت بود نمیتونست بخوره ولی یهو تغییر ذائقه داد و عاشق کته شده.امیدوارم ادامه داشته باشه.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...