2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
نسیم جون من دیشب سوراخ یکی از سر شیشه های حسین رو بازتر کردم و آب هندونه خنک بهش دادم اونم چون لثه هاش میخوارن سرشو فشار میداد همه آبمیوشو سه سوته خورد.امروزم امتحان کنم ببینم میخوره.ولی نمیتونه مک بزنه
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
نسیم جون
آمیوه رو با لیوان نی دار wee بهش میدم و کلا آب هم همین طور

ببین آرنیکا تا 11 خوابه و 12 شب یا 1 هم میخوابه . 2 ساعت هم روزا . پس اگه 12 یا 13 ساعت بخوابه ، 12 ساعت هم بیداره . هز دو ساعت یه چی بخوره میشه 12 ساعت دیگه .
حالا 6 بار نه ولی 5 بارو سعی می کنم بدم . تا لحطه ی خوابیدن هم میدم . مثلا شده 12 شب هم باشه و سوپ بدم .

مهم نیس خیلی بخوره ، من از 5 قاشق بگذره خیالم راحت میشه ولی اکثر اوقات بیشتر و میانگین 10 قاشقو میخوره .
من کاسه به دست دنبالش میرم
تا هم بازیشو کنه و هم غذا بخوره .
مجبورش نمی کنم بشینه بخوره . مثلا جلو روروئک وایستاده بازی می کنه غذا میدم بهش .
اکی ؟
سیب هم با قاشق می تراشم و می دم میخوره . آب سیب و هویج هم با همون لیوانش دادم .
خیلی لیوان خوبیه . از نی اش بیرون نمی ریزه .

الان که بیشتر غذا میدم دو بار در روز شکمش کار می کنه گاهی همون یه بار . قبلا یه بار بود .

آره شیر خوردنش کم شده . ولی چه کنم اینگاری قبلا قط با شیر من سیر نمی شد . الان بهتره .

راستی پپو می گی شیر نمیدی ینی فرنی هم تا حالا به آرمیتا ندادی ؟ هیج غذایی با شیر ندادی ؟
من کته با شیر رو با شیر محلی که جوشونم و یا با شیر پاستوریزه درست کردم .
منم مراعات می کنم . حساسیت زاها رو نمی دم .
ولی وقتی شیر تو فرنی رو میشه داد توی کته هم میشه دیگه . کلی می پزه . بیشتر از فرنی.
منم پرتقال و کیوی و نارنگی و ازین چیزا اصلا و ابدا ندادم .

راستی دیروز بهش مربا به دادم . خودمون درست کرده بودیم .
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آتنا جون منم شیر نمیدم. با آب درست می کنم و آخر سر شیرخشک میریزم!
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
منم تاحالا شیر پاستوریزه ندادم .البته اوایل چندبار فرنی رو با شیر پاستوریزه درست کردم ولی پشیمون شدم ....دکتر گفت توی غذا مشکلی نیست.

ما که ماست میدیم .هههههههههه.همون شیره دیگه
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
من دو روز پیش به آرنیکا حلوای خونگی دادم با چای کمرنگ چقدر حال کرد بچه ام خخخخ

یه 10 - 15 تایی لقمه کوچیک خورد

بد نیست ؟

راستی آرنیکا خود سیب رئ نمیخوره فقط آبشو یه کاسه کوچیک میخوره . اشکال نداره ؟

هویج هم اصلا لب نمیزنه . تو چی بهش بدم نفهمه ؟

ممنونم
من آب هویج رو با آب سیب مخلوط میکنم.حسین هم سیب رنده رو خیلی نمیخوره ولی آبشو میخوره.روزی دوتا سیب آبشو میگیرم میدم بهش.

حلوا هو فکر نکنم مشکلی باشه دیگه بزرگ شدن
سلام
یه سوال دارم من هر وقت فرنی درست میکنم آبکی میشه چرا؟
اول آردو شکر و آب رو میزارم خوب بجوشه و کم بشه آخر هم شیر جوشیده توش میریزم وقتی شیر میریزم دیگه غلیظ نمیشه هر کار میکنم
.
صبحا به حسام پنیر خامه ای میدم عیبی نداره؟ فقط همینو خوب میخوره اگه یه بسته کاملشو بدی میخوره
پوره و فرنی نمیخوره
ماستم من زیاد میدم روزی دوبار
راستی شیربرنجم میشه بهشون داد دیگه من تا حالا درست نکردم
من که شیر پاستوریزه ندادم بهش
راستش می ترسم!
دکترش گفت بعد از یکسالگی
بامبو جون فکر نکنم وقتی دیگه میخوای شیرش کنی نیاز به آب داشته باشه!
شیرپاستوریزه می ریزی؟
اگه شیر پاستوریزه است که واقعا نیازی نداره که بخوای آبشم بکنی!
خود شیر که باید بجوشه خوب
خوب همون شیرپاستوریزه رو از اول به جای آب بریز
ساناز جون راستی خامه هم برای وزنگیریشون خیلی خوبه
امتحان کن تو که همه چی بدون ترس میدی
امیرحسین هم سیب رنده شده دوست نداره
منم یه تیکه شو پوست می کنم دستمو می شورم سفت می گیرمش و میذارم دم دهنش . با دندوناش می کنه
فقط مراقبم که تیکه بزرگ نکنه
تیکه ای که نتونه پسش بربیاد
در واقع خودش با دندوناش رنده رنده می کنه میخوره
و آبشم می دم
ساناز به نظرم بستنی پاستوریزه بریز تو آب هویج بهش بده
امیرحسین خیییییییییییییلی دوست داره
امیرحسین من:صدای زیبایت،زیباترین ترنم عاشقانه است.. به وجد می آیم از بودنت در کنارم آپلود عکس
وااااااااااااااای مرسی دوست جونیام که جوابمو دادین

ساناز گلی ممنون مادر زن نازنین...بوووووووووووس

آتنای عزیزم خیلی زیاد ممنونم....بووووووس

شیما جونم منم سوراخ شیشه شو گشاد کردم آب رو همینجوری توش میریزم اونم میجوئه و آبا میره تو دهنش خخخخخ

منم آب سیب و آب هندونه به بهراد میدم همینجوری به زور تی وی میخوابونمش و با قاشق بهش میدم
بعضی وقتا آب هویج با یستنی قاطی میکنم میدم

سانی بهرادم خود سیب رو نمیخوره

ماستم سعی میکنم روزی یه بار بدم ماست خامه ای میدم

سانی آب سیب و آب هویج رو با هم قاطی کنی خوشمزه میشه یا آب هویج با بستنی.

شیر پاستوریزه هم گذاشتم 1 سالش بشه بعدش دیگه بدم

بامبو جونم خب تو که میخوای شیر پاستوریزه بریزی چرا دیگه آب میریزی عزیزم از همون اول آرد و شکر و شیر رو با هم بزار بجوشه و غلیظ بشه...
پنیر خامه ای رو با نون میدی یا خالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ب نظر من که خوبه عیبی نداره فقط یکم گردو هم آسیاب کن و بریز روش و بهش بده چون پنیر تنها خوردنش زیاد خوب نیست
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
مرسی دوست جونا بوووووووووس
نسیم جون یه تکه نون بسیور کوچولو اگه بفهمه نونه زودی درش میاره
چه قدر زرنگن این فسقلی ها هر چی میخواد بخوره اول با نوک زبونش مزه میکنه اگه خوب بود دهنشو 5 متر باز میکنه اگه نظرش نگیره که دیگه هی سرشو تکون میده و دهنشو محکم میبنده
.
منم میترسیدم شیر بدم ولی گفتم تو غذا اشکالی نداره دیگه ما هم توکل به خدا دادیم
منم امروز صبح براى اولین بار نون و پنیر و خیارش دادم . البته پنیر خیییییلى کم. تى بعدشم بهش پودر گردو دادم بخاطر موردى که نسیم اشاره کرد
را
امیرحسین من:صدای زیبایت،زیباترین ترنم عاشقانه است.. به وجد می آیم از بودنت در کنارم آپلود عکس

آتنا جون من فرنی رو وقتی پخت شیر خشک بهش اضافه می کردم. یا شیر خودمو.
آرمیتا هم آب هویج دوست نداره اما عاچق سیب و موزه.
انقد نان دوست داره که نگو! حتی گاهی کاغذ و سفره هم دستش برسه مثل نان می کشه به دندون. یا خورده نان روی سفره ببینه فوری با انگشتای کوچولوش بر میداره.
امروز بهش آب هندونه دادم خوشش اومد.
راستی اون کته گوشت هم درست کردم هرچی با پشت قاشق لهش میکردم به زور میخورد و گاهی عق میزد. اما وقتی میکسش کردم همشو خورد.
راستی من می ترسم زیاد به آرمی غذا بدم رودل کنه. (خودمم نمیدونم چیه؟ مامانم میگه!)
یعنی غذا خوردنشون هیچ محدودیتی نداره؟ چون اونجوری که سانی شمرد من خیلی کمتر از اینا بهش غذا میدم. وقتی میبینم دهنشو برمیگردونه دیگه اصرار نمی کنم.
خوش به حال آرنی گلم که انقد خوش اشتهاس. نوش جونش. بشه گوشت توی رونا و بازوهای و لپای نازنینش.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2810