2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام دوستان دخملای من 5خردادی هستن
من از7ماهگی بالیوان کاغذی بهشون آب وآبمیوه میدم خیلی راحتن باهاش اولش ریزش دارن امابعددرست میشه
میوه رو3مدل بهشون میدم یاقدعدس ریزمیکنم خودشون انگشتی میخورن یاله کرده میدم وراحت ترین راه ازتوری میوه که بهش پستونک تغذیه هم میگن استفاده میکنم میوه رومیذارم داخلش وخودشون آبشو میمکن
خدایامتشکرم ودوست دارم
خامه صبحانه که خودمون با صبحونه میخوریم ؟؟؟
اتفاقا عاشق بستنیه نسیمی جونم :)) مرسی
هههههههه بامی اره واقعا خیلی بلان
نوش جون امیرحسین گلممممممممممممممممم
جیگر آرمیتابانوی نازمو - نون خور باباشه دیگه . نوش جونش ( نه اگه زیاد نمیخوره به قول عاطی به زور بهش نده . مهم اینکه با همون مقدار کم هم وزن میگیره ماشالله - فدات بشمممممممممممممممم خاله مهربون
اب هندونه رو دل نمیکنن ؟ منم بدم یعنی ؟ بعدش چایی نبات بدیم بهتر نیس ؟؟؟
ههههههههه نازی جونم منم 5 خرداد به دنیا اومدم :) دوقلو داری ؟ خدا نگهشون داره عزیزم
من با رنده میوه رو له میکنم میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سانی آره خامه صبحانه کم چرب.محمد حسین دوست داره مخصوصا با موز مخلوط کنم

آب هندونه هم من چند روز دادم بهش انگار سردیش میکنه فکر کنم باید بهش نبات هم بدم.....

بچه ها من هر مدل زرده دادم به محمد حسین نمیخورد نه با ماست نه با سرلاک نه با سوپ

جدیدا یک کاسه از آب گوشت خودمون بدون افزودنی یا از آب سوپ خودش که غلیظ شده برمیدارم و زرده رو تیکه های کوچولو میکنم و با یه کم آبگوشت بهش میدم خیلی دوست داره .من که حدود 1 ماه بود بی خیال زرده شده بودم روزی یه زرده رو بهش میدم
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
شماها این همه خوردنی از کجا بلدین؟

چرا وقتی حسین غذا نمیخوره من فکرم به هیچ کدوم اینا نمیرسه!؟؟؟؟

تورو خدا هرچی بلدین اسم ببرین
میخوام یه لیست خوردنی درست کنم
هر کدومو نخورد برم سراغ بعدی
همش عذاب وجدان دارم که نکنه بچم گرسنه باشههههههههههههههه

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *

هستی 22 تیر

سلام  وای از این تایپیک مفید ترم واسه من هست عایا؟؟؟

بچه ها من واسه زرده یه راه حلی پیدا کردم هستی خیلی اذیت میکرد تا میخورد آخرشم تا ته نمیخورد

الان کامل میخوره

زرده رو وقتی سفت شد با شیر خشک و دو تا بیسکوئیت مادر میکس میکنم و رقیقش میکنم میریزم تو شیشه اش با یه سرشیشه سرگشاد بهش میدم خیلیییییییی دوست داره صبح بهش میدم حالا نمیدونم درسته یا نه ولی هیچ روش دیگه ای فایده نداشت واسش

تو سوپشم لوبیا سبز و نخود فرنگی کنسر شده اضافه کردم

دکترش گفت اندازه یک قاشق روغن هم میتونی به سوپش اضافه کنی

یه بارم بهش کته شوید دادم دوست داشت ولی چون جایی بودیم که دسترسی به میکسر نبود میکس نشده بهش دادم به زور خورد این دخملی ما رو که در جریانش هستید که 6 ماهه دنیا اومده هنوز غذاشو کامل میکس میکنم آخد دندون نداره بچم جویدن رو بلده بعضی وقتا که یه تیکه نون میدم دستش قشنگ میجوه ولی اگه بخوام غذاهاشو اینطور بهش بدم خیلی طول میکشه سیر میشه کامل نمیخوره خیلی بازیگوش شده ماشالا به جونش 

خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ کس نگیر دخترم عاشق بوسیدنتم وقتی منو میبوسی دنیا مال منه
سوپ مرغ یاماهیچه که شامل مخلوطی از چند ماده ازاین موادهست(مرغ یاماهیچه،سبزی شامل کرفس -شوید-جعفرینخودفرنگی،هویج،آلوبخارا،برنج،عدس یاماش،ورمیشل-سیب زمینی)
آبگوشت که گوشت وپیازه بایک نوع مجازاز حبوبات
عدس پلو
ماش پلو
کله گنجشکی(گوشت چرخ کرده قلقلی،سیب زمینی،آلو رب )
اشکنه(پیاز،سیب زمینی نگینی،رب،شنبلیله وکمی نعنا،رب آب که جوش آمدوموادپخت توآبش زرده تخم مرغ میاندازیم)
شویدپلوباماهیچه یامرغ
استانبولی

صبحانه
زرده تخم مرغ،انواع فرنی،حلوا،نان وخامه،نان وشیر(خشک)

عصرانه موز،آب میوه بیسکویت،نان سوخاری
زرده روچند وقته آب پزنمیخورن مثل نیمرو درست میکنم کره روتو ماهیتابمیریزم آب که شدزرده رواضافه میکنم وباشعله کم هم میزنم تاکاملاپخته بشه
خدایامتشکرم ودوست دارم

شیما جون روزی یه زرده زیاد نیست؟
من یه روز در میون بهش میدم.

بچه ها تا وقتی دندون آسیاشون درنیاد نمی تونن بجون که اونم ظاهرا" از یکسال و نیمگی درمیاد. پس خیلی نگران نباشین که فلان بچه دندون داره یا نداره!

آفرین نازی جون. خیلی غذاهات متنوعه. نوش جونش.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
پیو جون این چند روز جو گیر شدم بهش هر روز دادم آخه 1 ماه بود اصلا بهش نمیدام.ولی از امروز 1 روز در میون میدم.البته تخم مرغ محلی زردش کوشول تر از تخم مرغای عادیه....

رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
زینب 13 تیر
سلام
دکتر زینب میگه هفته ای سه عدد تخم مرغ بچه ها باید بخورن..منم روز درمیون میدم بهش..با کره نرمش میکنم میریزم تو ماست میخوره خدا شکر..
دیروز زینب یه غذا خوشمزه خورد
صبح یک کم سویا خیس کردم بعد سیبز مینی اب پز کردم بعد با هم میکس کردم یک کم نمک زدم ..من ارد نخود نزدم میشه زد فکر کنم..بعد تو کره سرخ کردم..میخواستم اینطوری سویا بدم بهش..دادن سویا تو این سن اشکال نداره..
زینب عاشق این غذاست:سیب زمینب اب پز+کره+هویج+کرفس+مرغ پخته..اینا میکس میکنم یک کم سبزی خشک مثل مرزه یا شویدم میریزم خیلی دوست داره..
مامان هایی که اب هندوانه میدین توجه داشته باشین اب هندونه خیلی سنگینه ها....
نازی جون چه اشکنه خوشمزه ای.مرسی
میخوام بهترین همسایه باشم..........
سلام دوست جونیا

آروین خیلی بد غذا شده اصلا غذا نمیخوره به نظرم تقصیر خودمه که بهش به زور غذا دادم گریههههههه الان دیگه بی خیال شدم میگم یه مدت آزاد باشه تا باز خودش هر وقت دوست داشت بهش غذا بدم
تخم بلدرچین به جوجوهاتون میدین؟
دو تا بدیم بهشون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
البته خیلی کوچولو هستن دو تاش اندازه یه زرده تخم مرغ هم نمیشه
میگم تخم کبک بدیم چی میشه؟
موردی داره؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
2810