2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
اینم لیست غذاهایی که از اول به آرنیکا بانو میدادم تا الان :

1 : لعاب برنج
2: فرنی با شیر خودم
3: حریره
4: سرلاک برنج
5: سوپ ماهیچه
6: آب سیب و موز و لیمو شیرین
7: پوره شلغم
8: بیسکوییت مادر
9: پلو
10: ماست
11: زرده تخم مرغ
12 : سیب زمینی پخته
13 : هویج
14: سرلاک گندم
15 : خرما
16: سوپ مرغ
17: تخم بلدرچین
18 : بستنی
19 : گوشت قرمز
20: مغز ها
21: ماکارانی
22: کته گوشت
23 : نودل
24: آبگوشت
25 : ماهی
26 : سیب زمینی سرخ کرده
27: نیم رو
28: سرلاک موز
29 : سرلاک میوه
30 : سرلاک عسل
31 : دوغ
32: کباب کوبیده
33: جوجه
34: تیلیت نان و پنیر

همین فعلا

خدا رو شکر همشونو هم دوست داره ولی یه تک توکی رو با آب میخوره

مرسی سانی از دستور کته گوشت. مدت دم گذاشتنش چقد باید باشه؟ بعد از دم دیگه میکسش نمی کنی که؟
خیلی خوبه. من که خودم گشنم شد وای به حال آرمی شیکمووووووووو.
خیلی عالیه که لیست کردی. به به! می بینم که آرنی گلم کباب هم زدن بر بدن مبارک! نوش جونش.
آرمی قبلنا سرلاک نمی خورد اما چند وقتیه عاشقش شده......... من با سرلاک برنج شروع کردم که نخورد، بعدش گندم دادم که دوست داشت، حالا هم گندم و موز میدم. اما چند میوه رو هنوز ندادم. عسل رو هم میگن زیر یکسال نباید بدی....
خیلی خوبه که سرلاک میخورن. آخه یه وقتایی گشنشونه و هیچی دم دست نیست واسه خورنشون!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم
پختش باید مثل شفته بشه دیگه که نرم باشه - نه دیگه میکسش نمیکنیم

نوش جون آرمیه گلممممممممممممممم

سرلاک عسل رو دکی گفت از پایان 9 م میتونی بدید .
اره واقعا سرلاک با شیر خشک عالیه
سانی دستت درد نکنه

منم اینارو میدم شاید به درد خورد البته بیشتر سطل زباله میل میکنه اینارو تا لیلی!!!

سیب و لیمو شیرین

زرده تخم مرغ

ترکیب ماهیچه + سیب زمینی+ جعفری + کمی نمک اینقدر خوشمزه میشه که هر وقت واسه لیلی میپزم زیاد میپزم خودم هم بخورم

هویج خیلی دوست داره

خرما + پسته + شیر خشک یا نون یا زرده

سیب زمینی سرخ کرده

با آرد + آب + زرده تخم مرغ و شکر بیسکویت درست میکنم چون به ماله بیرون آلرژی داره

آی گفتی پپو سرلاک طفلک لیلی دوست داشت و میخورد هم اما دیگه نمیتونم بدم.

من یه وقتایی واقعا درمونده میشم چی بدم.

دیروز مجبور شدم حلوا بپزم چون هیچی نبود به عنوان تنقلات بهش بدم
سلام به همگی

امیدوارم نینی ها همیشه بسلامت باشن

پپو مخصوص شما که پرسیده بودی چی میدید به بچه ها . منم مراعات می کنم اما خیلی بیشتر از سوپ میشه بهشون داد . گرچه سوپ واقعا خوب و مقویه

1 - الان هر روز براش کته میزارم . منم اول گوشتو با سیب زمینی و هویج ریز شده میزارم بپزه و بعد برنج نیم دونه ی ایرانی و یکم کره ی حیوانی و یه پر نمک می زنم و آب میریزم می زارم بپزه .
راستی اگه خیلی شفته بشه و نرم باشه آرنیکا یه حالتی مثه عق زدن می گیره . همون دونه دار تو رو بهتر می خوره . بیچاره به حلقش نمی چسبه .
روزی دوبار الان بهش کته می دم
2 - روزی دوبار یا سه بار هم سوپ
3 - گوشت هم همینایی توی غذاهاش پخته شده باشه رو گاهی جدا میکنم میدم . خیلی گوشت دوسته ! به بابا مامانش رفته شیکمو !
4 - از همون آش دندونی که براش پخته بودیم ، قبل از ریخت ادویه ، برداشتم ، شامل : گندم و نخود و لوبیا چیتی . له می کردم . یه دو روزی هم از اون خورد .
مثلا بعنوان صبحانه هم خوبه .
5 - امروز آبگوشت داشتیم جاتون خالی ، قبل از زدن ادویه و رب و نمک ، ازش برداشتم دادم خورد
اونم شامل : نخود و لوبیا سفید و پیاز (برا اولین بار ) و البته گوشت فراوون بود .یه پر نمک زدم و با گوشکوب خودش له کردم و دادم خورد .
6 - زرده رو دو سه باری سرخ کردم ( توی کره ی گاوی) و بهش دادم . البته نمی دونم سرخ کردنی براش الان مضره با نه . ولی بهداشتیه گفت غذاهاشو یکم چرب کن .
7- صبحانه بهش عدسی دادم . عدس خالی رو پختم و له کردم . خودش هم یکم آب داشت . خیلی سفت نبود .
8 - کته بیشتر بجز اونی که گفتم مواد دیگه هم میریزم ، مثلا یه روز کته ی عدس ، یه روز ماش ، سبزی و ... نمی دونم دیگه چی !
9 - کته ی شیر : مطمئنم اینو یاد نداری . خیلی خوشمزه است . ما برای خودمون درست می کنیم و با پور قندی که موقع سرو روش می ریزیم می خوریم .
برنج رو از قبل بدون نمک (برای کته دیگه ) خیس می کنیم .
بعد توی قابلمه و همراهش بجای آب ، شیر میریزم . .... تا اینجا که مثله شیربرنجه
فقط فرقش اینه که حالا روغن هم یکم می ریزیم .
میزاریم کاملا با شیر پخته و نرم بشه ... همون جوری که کته ی ساده رو با آب می زاریم پخته بشه . مثله همون
بعد که هنوز شیر توی برنج خیلی خشک نشده بود و به خوردش نرفته بود ، برای دخملی ؛ یه زرده رو توش می شکنیم و هم می زنیم و با شیر و برنج کاملا مخلوط میکنیم .
بعد هم مثله همون کته ی ساده که میزاریم دم بکشه ، در قابلمه رو میزاریم تا کاملا پخته بشه .
اینطوری برنج و شیر و زرده و روغن با هم به خورد این فسقلی ها می دیم .

10 - شیر برنج هم میشه برای صبحانه براش بپزی

11- کیک خانگی

پپو جون می گفتی چون کارمندی و وقتت کمه آشپزی برای آرمیتا واقعا سختته ؛ بهت واقعا حق میدم .
برای دو روزش سوپ و کته بزار . اشکال نداره که
حبوبات و لپه و عدس و حتی برنج مخصوص آرمیتا رو توی طرفای کوچیک در دار خیس کن و بزار تو یخچال .
من الان برنج و حبوبات خیس کرده برای دخملی گذاشتم
گوشتت رو هم که وقتی می خری ، خیلی خرد خرد کن یا چرخ کن مخصوص دخملی بزار .
اینطوری راحت تری
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
قربونت برم میشولی جووووووووووووووووونم
چقدر بامزه و باحال بود بیسکوییتت . منم میخوام درست کنم

هیچ وقت یادم نمیره که اولین بار لعاب برنج رو تو یادم دادی میشول . واقعا دستت درد نکنه . آرنیکا خیلی دوست داشت . تا 7 ماهگی خورد

بمیرم برای لیلی بانو . عوضش نینیه خوشگلت مانکن و خوش هیکل میمونه ماشالله
بووووووووووووووووووووووووووووووس
انشالله همیشه سلامت باشه
ای جوووووونم من به قربون این عروس خوشگلم بشمممممممم ماشالله که همه این چیزارو میتونه بخوره خداروشکر

من یکی که فقط باید جلوی تلویزیون با هزار تا آهنگ و ادا اطوار به بهراد غذا بدم وگرنه فرار میکنه و میخواد چار دست و پا بره

آتنا جون ایول خیلی اون کته با شیره باحال بود خوشم اومد ولی حیف که من نمیتونم به بهراد تخم مرغ بدم ولی در آینده که تخم مرغ تونست بخوره حتما واسش درست میکنم
راستی شماها کته ها رو بعدش میکس میکنین؟؟؟؟؟؟
آبدار بر میدارین یا میزارین خیلی خشک بشه؟؟؟؟

آتنا جون چه جوری روزی دوبار کته میدی . دو سه بارم سوپ؟؟؟؟ هر وعده چند قاشق میدی و هر چند ساعت میدی؟؟؟

سانی جون تو چطور؟؟؟؟؟؟

چون بهراد من که فقط صبحانه و ناهار و شام میخوره اگه غیر اون بهش بدم دیگه شیر نمیخوره
چکار کنم؟ فکر میکنم خیلی کم چیزی میخوره؟

تازه همشم شکمش شله هرکار میکنم اینقد چیزای سفت کننده شکم بهش میدم ولی فایده نداره جدیدا روزی 5 6 بار شکمش کار میکنه هر دفعه هم ببخشید شل ولی اسهالی نیست
هرچی میخوره دفع میکنه واسه همون تپل نمیشه هرچی دکترم میبرمش میگه مشکلی نداره

تازه اینقد غصه دارم چون اصلا کته ی بدون آب و خشک نمیتونم بهش بدم استفراغ میکنه بدجور تا ته معدشو بالا میاره
کته هاشم مثل سوپ آبداره و یه کوچولو هم با گوشکوب میزنم
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
نسیم.جونم.امیرحسینم.جیزای.خشک.رو.نمیتونه.بخوره.منم
کته.رو.له.میکنم.میدم.بهش.البته.زیاد.آبکی.نه.اما.کاملا.بخته.
و.نرم.بهش.میدم.
امیرم.مث.بهرادجونم.شکمش.روزی.4یا5بار.کارمیکنه.فکر
کنم.بخاطر.غذاخور.شدنشون.
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
مرسی آتنا جوم منتظرم پس...

نینا گلم تو با چی کته رو له میکنی منظورم گوشکوبه یا نه؟ با دست میدی یا قاشق؟؟؟

من فکر میکنم شکمش زیادی کار میکنه آخه دو سه هفته ایه اینجوری شده قبلا هم همینارو میخورد ولی روزی دوبار شکمش کار میکرد
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
بچه ها امروز یه چیز جدید تجربه کردم ! امیرحسین خیلی خوب خورد!
خواستم بگم شماها هم اگه میخواید امتحان کنید
وقتی برای چکاپ نه ماهگی امیرحسین رو بردم دکترش گفتم میتونم بهش خامه پاستوریزه بدم
منم امروز عصر این کار رو کردم
شش تا پسته
دو تا فندق
دو تا بادوم هندی
سه تا بادوم
نصف گردو
کنجد سفید یه قاشق مرباخوری
دوتا بیسکوییت مادر
رنده شون کردم همه شونو
یکمی بیشتر از نصفه اش رو برداشتم با دو قاشق سوپخوری خامه پاستوریزه
مخلوط کردم دادم بهش
خیییییییییییییییییییییییییییلی دوست داشت
هم شیرینیش متعادل بود
هم سیرش کرد.
هم عاشقش بود!
امیرحسین هم آخه زیاد خوب چیز نمیخوره ولی اینطوری خیلی خوب خورد
امیرحسین من:صدای زیبایت،زیباترین ترنم عاشقانه است.. به وجد می آیم از بودنت در کنارم آپلود عکس
راستی بچه ها من خیلی وقته که با کم و زیاد کردن مواد سوپ امیرحسین طعم غذاهاش رو عوض می کنم و خیلی دوست داره
اینم بگم :
دکتر امیرحسین گفت از آخر نه ماهگی میتونم بهش ماهی بدم پسرم ماهی شب عید رو به روش طبخ خودش خورد و خیلی دوست داشت
برای عیددیدنی رفتیم خونه دخترعموم برای بچه اش کته میگو درست کرده بود که موادش برنج و میگو و هویج و یه کم شوید بود بچه اش اون موقع که رفتیم یکسال و یکماهش بود وامیرحسین هم دو روز بود رفته بود تو ده ماه. اون که میداد به بچه اش امیرحسین هم خواست
واسه اونم یه خورده اش رو آوردیم اگه بدونید با چه ولعی می خورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا نمی دونم طعمش رو دوست داشت! یا چون نگاه به بچه دخترعموم می کرد اینطوری می خورد!
ولی پسر من تجربه خوردن میگو رو هم داره . و مشکلی هم نبود
از دکترش پرسیدم گفت دو هفته یه بار فعلا بهش بده طوری نیست!
امیرحسین من:صدای زیبایت،زیباترین ترنم عاشقانه است.. به وجد می آیم از بودنت در کنارم آپلود عکس
نسیم.جونی.من.با.قاشق.له.میکنم.و.بهش.میدم.کلا.همه.
جیزو.بیشتر.با.قاشق.میدم.به.جز.موز.که.با.دست.له.میکنم
میدم.بخوره.
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
سلام دوستای گلم. خیلی عالی بود. خیلی استفاده کردم واقعا.

آتنا جون کته شیر خیلی باحال بود. حتما امتحان می کنم.

سرلاک رو قبلا به ترانه می دادم. ظاهرا به گندمش حساسیت داست و منم دیگه بهش ندادم. پوستش خشک میشد.بیسکویت هم نمی دم به بیسکویت مادر حساسیت داشت .بیسکویت های دیگه هم به نظرم ضررشون بیشتر از خاصیت شونه. منم بایدخودم باید واسش درست کنم. آفرین میشول-راستی خیلی خوبه که میای نت و نظر میدی واقعا خوشحال میشم می بینمت.

الهه ناز دستور خامه ایت هم خیلی خوب بود.من خیلی وسواسم توی دادن خوراکی ها به ترانه هنوز مغزها رو کامل نمی دم- شایدم به خاطر اینه که از طرف پدری مستعد حساسیت ه من وسواس شدم. منم جمعه یه کوچولو تیرامیسو بهش دادم-البته نه زیاد - چون قهوه داره و ترانه همین جوری هم بیخوابه. ولی خیلی دوست داشت.

عاشق بستنی ه. توی حریره ش گلاب می ریزم خیلی بهتر میخوره. عاااااااااشق ماکارونی ه و همینطور آبگوشت-قبل از رب و ادویه براش برمیدارم. هورت می کشه بیا و ببین. لب به سوپ نمی زنه میترسم سفت بشه شکم ش.

ماهی و میگو هم ندادم هنوز.

راستی کلا دوست داره با دست بهش غذا بدم تا با قاشق. یه بار حتی مجبور شدم سوپ و با دست بهش بدم که بخوره.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
سلام

ممنون از همه که اینقده خوب غذای نینی ها رو شرح میدید . مرسی

نسیم جون گلم ،
کته رو آبکی تر بپز . ینی از همون اول آبش رو زیاد بریز و با شعله ی خیلی کم بزار 40 دقیقه یا یه ساعتی دم بکشه .
اینطوری خیلی خشک نمیشه . یکم روغن هم بریز توش تا باز جلوی خشکیشو بگیره .
اینکه بچه ها عق می زنن فقط بخاطر درشتی و بزرگ بودن سایز غذاشون نیس ، به حلقشون می چسبه . پس اگه خشک باشه بازم عق می زنن .
پس من میکس نمی کنم .وقتی برنج نیم دونه باشه ، از قبل خیسو خورده باشه ، و آبش هم زیاد باشه خوب له میشه میکس نمی خواد . نهایتا درشت بود ، وقتی داشتی به بهراد گلی میدادی ، با دستت له کن . راحت

برای وعده ها که پرسیدی ، یه چیز مهم
من قبل از 24 که ببرمش چکاپ پایان نه ماهگی ، می گفتم شیر خودم خوبه ، همون بیشتر براش مفیده .
زیاد در بند پختن و دادن غذا و بصورت مقرر و سر تایم خاصی نبودم
اما وقتی بردمش درمانگاه و یه فسقل بچه بهم گفت الان روزی 5 یا شش بار بهش باید غذا بدی و روزی 2 3 بار کمه
منم رفتم رو دندن لج و حالا روزی هر جند بار بتونم میدم
واقعا هم می خوره
بیچاره چه قبلا گشنه بوده
شما هم امتحان کن
من الان هر 1/5 ساعت تا دو ساعت غذای اصلی بهش میدم . نه میان وعده و سبک
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
2810