2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
راستی من خودم گوشت گوسفند (یا به اصطلاح بره که زود میپزه میخرم)و چرخش میکنم.
بعضی وقتا هم با گوشت مرغ درست میکنم که گوشت گوسفند رو بیشتر میدوسه

آرزو جون:
1.من زرده نمیدم فکر کنم حساسیت داره
2.بیسکوییت هم نمیدم جاش خودم کیک درست میکنم و با آب نرمش میکنم یا بدون آب هرطور که بخوره بهش میدم
3.ششیر پاستوریزه هم که نمیدم هیچ طوریش
4.غذای جامدم که تو پست قبلیم کامل گفتم
5.هرچی بخوره معمولا حدود 10 تا 20 ق مربا خوری .با ماست بهتر میخوره و معمولا 10 ق مربا خوری
6.میوه معمولا موز و آبمیوه هم چون با قاشق میدم سخته.با همون موز ترکیبش میکنم و با قاشق میدم
7.ههههههههه دیگه سوالی نبود

فکر کنم 20 بشم.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سوپ رو از اول غلیظ میدادم و میکس میکردم ولی الان دیگه میکس نمیکنم و با چنگال نرمش میکنم جانم.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
شیما جون مرسی بابت جواب. ماشاا... خیلی خوب میخوره حسین جون که ۵ قاشق میخوره. رها نهایتا ۱.۵ قاشق میخوره. گریههههههههه. دیشب بهش سوپ میدادم کلا غر زد وسطشم گریه کرد نمیخواست. نیم ساعت بعدش با خودمون خورش کرفس بهش دادم. می بلعید. فک کنم بچه ام دیگه سوپ رو دوست نداره.
منم دلم میخواد به رها ماکارونی بدم ولی باباش نمیذاره. میگه سنگینه.ااااااه از دست این مردای فضول
آرزو جون من الان سوپ رو خیلی غلیظ میدم. یه جوری کهبا بدبختی از قاشق میریزه پایین. ولی الان حدود یک هفته اس که اینجوری میدم.
زرده تخم مرغ هم با نون و کره میدم. اول نون رو خرد میکنم با یه کمی آب جوش و کره میذارم سر کتری تا یه کم نرم بشه . بعدش زرده رو له میکنم توش. رها خداروشکر اینو خیلی دوست داره. روزهایی که پیش مامانمه با نون سنگک میخوره زرده رو. مامانم نون سنگکو خشک کرده آسیاب کرده .

سوالای من :
۱. من خیلی روی حریره بادوم تعصب دارم. حس میکنم نینی باید بخوره به خاطر کلسیم بادوم.‌آیا در اشتباهم یا خیر؟ من بادوم و کنجد و گردو رو با هم آسیاب کردم و باهاشون حریره میدرستم یه روز در میون.
۲. اگر نینی هر روز زرده بخوره اشکالی داره؟
۳. به نظرتون بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ سی سی شیرخشک در روز کافیه برای الانشون؟
۴. شماها جگر میدین به نی نی ها؟ دکی به من گفت میتونی بدی. من میخوام شروع کنم . اول با آبش.
شیمای مهربونم مرسی از جوابات بله واقعا بقست می شی

میگم پس چرا تو بهداشت می گن زرده وبدین یا فرنی با شیر بدین
بعد اون کیک رو چطور ًمی درستی توش بکینگ پودر یا جوش شیرین می ریزی عایا?
یه چیز دیگه فک کنم قبلا گفته بودی ماست رو همراه نمی دی شما بودی عایا?
یه بوس گنده واسه محمد حسینم
فرزان جون مرسی که جوابیدی
می گم برا نینی کنجد و گردو زود نیست?دکی بهت گفته که بدی?
زرده رو هم دکی امید میگه بده یه چند وقتیه که یبوست داره بردم پیش متخصص اطفال که فوق تخصص گوارش داره اونم گفت برده بده ولی یه بار که یه دکتر دیگه برده بودم می گفت اصلا زیر یکسال نباید بدی
خب پس اینا پروتیینشون رو از کجا کسب کنن?

شر خشک هم چون نمیدم نمی دونک
تا حالا نشنیده بودم که میشه جگرم داد
آرزو جون من این هفته ای خونه عموی رها بودم. اونا گردو و پسته‌آسیاب شده داشتن واسه حریره. منم ریختم تو حریره رها. خورد طوریشم نشد. واسه همینم خودم براش آسیاب کردم قاطی کنجد و بادو کردمش. کنجد ایرادی نداره. برو ببین بعضی از دوستان ارده میدن به بچه ها !!!!!!!!
زرده رو بده. الان لیلی که به زرده حساسیت داره دکترش کلی توصیه کرده برای جایگزینیش. خیلی خوبه . حتما بده. میگن حتی اگه نمیخوره رنده کنید تو سوپشون.واسه یبوستش فک میکنی به اندازه کافی بهش آب میدی ؟ من یه روز به رها کم آب دادم پدرش دراومدتا پیپی کرد
آرزو جون موز و آب سیب بهش نده .محمد حسین تا حدود 1 ماه بعد از اینکه بهش غذا دادم مشکل داشت شکمش و سفت بود.بعدش خود به خود خوب شد.الانم که داره دندون در میاره بعضی روزا اسهاله

امروز دوتا خرما و یه گردو رو با یه کم آب میکس کردم دادم به محمد حسین اصلا دوست نداشت.هههههههه.دلشم بخواد.

فرزان کیان هم خیلی خوب بخوره دو تا 3 قاشق غذا خوری من با ماست میدم غذاشو اگه بخواد خالی بخوره خوب میچسبه به گلوش

شیر هم فکر نکنم 300 تا هم بخوره

زرده دکتر کیان گفت هر روز بده

من هم با ماست قاطی میکنم میخوره صبحها

حریره من هم چند وقته تنبلب میکنم درست نمیکنم امروز رفتم خونه درست میکنم

منم کنجد رو اسیب شده تو فرنیش میریزم

البته به دلیل نبود همسر فعلا حوصله غذا دادن ندارم
ممنونم دوستان خوبم بابت راهنماییاتون
اینجا خیلی خوبه من حدود یه ماه بیشتر نیست میام نی نی سایت و توی این یه ماه از تجربه همه تون استفاده کردم
راستش مهدیار چند وقتیه که خیلی بد غذاتر شده. خسته شدم بس که غذاهای مختلفو براش با کلی ذوق درست میکنم و اون اصلا دهنشو باز نمیکنه..
صبحونه رو که واقعا موندم بهش چی بدم؟
حریره که اصلا نمیخوره تخم مرغو با ماست نمیخوره با خرما هم نمیخوره با موز هم امتحان کردم بازم به زور میخوره توی فرنیشم ریختم همینطور....سرلاک و بیسکویت مادر هم نمیخوره سیب و خرما هم همینطور
سوپ دوس نداره برنج هم زیاد فرقی نمیکنه دیروز دیگه قید همه چیزو زدم توی برنجش هم
نمک ریختم هم رب خیلی خوشمزه شده بود اما بازم به زور خورد
فقط دوس داره بازی کنه ازین ور به اون ور بره و لب به هیچی نزنه
تازه مشکل من اینه که مهدیار شیر هم خیلی کم میخوره به دقیقه هم نمیرسه معمولا. از 3.5 ماهگی شیرمو فقط توی خواب میخوره الان یه ماهیه که توی بیداری خیلی کم میخوره
دیگه واقعا موندم چی بهش بدم؟؟؟
در ضمن دوستان میشه بگین نی نی های شما هر چند وقت یه بار و هر بار معمولا چقدر شیر میخورن؟؟
2810