2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام به مامانای گل
آریا 21 خرداد
خیلی استفاده کردم از تجربه هاتون -
داشتم دیگه از خیر تخم مرغ میگذشتم که اینجا خوندم با ماست هم میشه داد که امروز دادم به پسرم و خوشش اومد

من خیلی در مورد غذا دادن مراعات میکنم نمیدونم کارم درسته یا نه - یعنی اصلا جرات ندارم انقدر راحت به نی نی همه چی بدم مثلا آب لیموشیرین نمیدم چون دکتر گفته مرکبات باعث میشه پرز معده کودک زیر یکسال از بین بره - بروکلی رو نمیدم چون چیزی در موردش نشنیدم که باید بدیم یا نه - آش یا هر غذایی که توش نمک داشته باشه اصلا نمیدم - شکر تابحال حتی یک ذره هم ندادم - بیسکویت رو با کراهت میدم چون صنعتیه
حالا نمیدونم با این ندادن ها باعث نمیشم که نی نی در اینده بدعذا بشه یا درستش همینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.
نیلو جون من معمولا" شیرخشک میریزم، گاهی حوصله کنم شیر خودمو. اما جرئت ندارم شیر پاستوریزه بدم.
راستی شوشو میگه یه مقاله خوندم که نباید به نینی زیر یکسال ماست بدیم. من خیلی دوست دارم بدم. اما تا حالا ندادم.
کی بود پرسید تلیت رو میکس می کنی یا نه؟ من نون های تلیت رو خیلی ریز خورد می کنم وقتی میریزم توی آبگوشت دیگه خودش له له میشه.
به نظرم نباید نینی رو عادت بدیم همش غذاهای خمیری بخوره!
راستی آرمیتا لثه بالائیش متورم شده. احتمالا" میخواد دندون دربیاره..... گازای وحشتناکیم میگیره ازم!
فرشته مهربون منم خیلی حساسم و هرچیزی رو نمیدم و همش می ترسم به خاطر این قضیه بچم کم وزن بشه یا به قول شما بدغذا.
آخه شوشوی من حساسیت داره و من همش می ترسم آرمیتا هم زمینه شو داشته باشه.
آرمیتا سرلاک برنج براش خریدم نخورد، سرلاک گندممم خریدم نخورد! به نظرتون با این سرلاکای بی استفاده چه کنم؟ هههه!
مامان رز جون من نمیدونم. حتما" دکتر ببرش. شاید سرخکی چیزی باشه؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

سلام. آره نسیم جون بدون میکس. برنج نرم و میخوره. ماکارونی هم.اولا غذای درشت و عق می زد ولی الان نه خوشبختانه.یه متخصص توی تلویزیون می گفت از اول غذای بچه رو میکس نکنید و فقط با پشت قاشق له کنید.ولی من هنوز سوپ شو با گوشتکوب برقی له می کنم. درشت تر از میکسر میشه.

من ماست میدم گاهی وقتا. نشنیده بودم نباید داد. شوشوی منم به شدت حساسیتی ه. ولی یه دو هفته ای هست که گاهی لیمو شیرین میدم. ولی ندم بهتره. شیر هم یه سری با فرنی و حریره چند ماه پیش دادم بهش دیدم حساسیت داد ندادم دیگه. ولی دکترش میگه پایه شیرخشک هم شیر گاوه و فرقی نمی کنه! راجع به نمک هم من هم تا حالا ندادم. همون یه باری که از آب آش خودمون خورد بود. اون هم خیییییلی کم نمک بود.

مرسی پپو جون از جوابت. دندونای بالای آرمیتا گلی هم مبارکه. ترانه که همچنان بی دندونه:)
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
سلام
آرنیکا 24 تیر

اول تشکر بابت راهنمایی ها و جواب های خوبتون . اینجا خیلی ایده میده ممنون
دوم من کلا با بیسکوئیت مخالم . بشدت . چون کارخونه ایه و با موادنا مشخص تهیه میشه . در این مورد یکم منفی نگرم . چیکار کنم خب؟
بنظرم بجای بیسکوئیت ازین نون قندی های خونگی تهیه کنید و بدید بهتره . یه جاهایی هم بجاش از همین نون خودمون استفاده کنید .
البته برا تنوع خوبه . ولی من که تاحالا ندادم حتی نوع "مادر" ش رو .
سوم : منم از اول غذای دخترم رو میکس نمی کردم و با همون قاشقش له می کردم . البته گاهی بوده با گوشکوب ساده توی همون قابلمه یکم کوبیدم ولی نه خیلی زیاد . آخه از اول هم موقع طبخ موادشو خرد خرد می کنم .
الان هم یکم کمتر مراعات می کنم و خیلی قطعات غذاش کوچیک هم نیس . خوبه معلومه که می خواد بجویه (!)
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
والا آتنا جون منم زیاد راضی نیستم به غذای کارخونه ای، ولی بعضی وقتا حس می کنم گشنه اس و هیچی حاضر ندارم که بهش بدم بخوره، مجبورم.......
راستی شوشو میگفت یه نونوایی بهم گفته سالم ترین نون نون سنگکه. من یه بار برای آرمیتا نون بربری تلیت کردم. شوشو میگفت گفته بربری جوش شیرینش زیاده........... ای خداااااااااااااااا.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2810