2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
نسیم جون آره همونه. به نظر منم بی مزه اس اما فکر کنم آرمیتا چون عاشق نونه و من جرئت نمی کنم همینجوری نون بدم دستش از ترس کندن و گیر کردن تو گلوش، وقتی توی آبگوشت تلیتش می کنم با ولع می خوره!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.
پسر من 8 ماهشه.خیلی بدغذاست.هیچوقت رغبتی به خوردن غذا نشون نمیده.شواسه همین همیشه با بازی و کلک بهش غذا میدم.واسه همین هیچوقت نمیفهمم که کی گرسنه و کی سیره.معمولا سر در گمم.
میشه بگید شما به نینیاتون چی وچقدر غذا میدین؟
یعنی برنامه غذایی رو به همراه مقدار غذا تو هر وعده بگین؟؟؟
در ضمن الان نی نی هاتون چقدر شیر میخورن؟؟؟
محمد حسین 5 تیر

سوگند جان پسر من یک روز میبینی اشتهاش زیاده و یه روز کم.ولی معمولا شیرشو خوب میخوره.
برا بد غذا بودنش سعی کن گرسنه نگهش داری که بخوره .من بعضی وقتا 1 ساعت تا دو ساعت بعد از شیرش بهش نهار میدم یا بعد از خوابش که گرسنه هست بهش میدم.
راستی وعده های صبحانه نهار و شام رو سر سفره با خودمون بهش میدم که توی اشتهاش خیلی اثر داره

بچه ها برای اولین بار به سوپ حسین گوجه اضاف کردم.خدا کنه حساسیت نداشته باشه.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلام نیلی جون
نه دلش درد نمیگیره البته نباید غلیظ درست کرد نیک خیلی کم میخوره ولی پسر دوستم شیشه شیشه میخوره برا رشداستخوان ها خیلی خوبه. یادمه مامانم به برادر کوچکم مدام میداد الان خیلی استخوان بندیش درشته

پپو برنامه غذایی ت عالی بود و متنوع. یعنی هر روز ظهر داری براش سوپ میذاری؟ من دو روز یه بار سوپ میذارم. شب هم معمولا همون سوپ میخوره. گاهی وقتا حریره. مثلا بروکلی و کرفس رو هم با هم میریزم. یا کدو و کرفس. هر چی که آماده باشه و تازه خریده باشم. جدا جدا نمی ریزم. یعنی کارم اشتباهه؟؟؟؟؟؟ هر کدوم و جدا بریزم؟ راستی بیسکویت چی میدی؟ من مادر دادم حساسیت داد. چه همه سئوال پرسیدم! ولی جواب بده لطفا.

ترانه این چند روزه ماکارونی خورده که خیلی دوست داشت و خیلی بانمک میخورد. پلو بهش دادم با ماست. شکمش زیاد کار می کرد. پلو با وسط کباب برگ خونگی خورده که اونم دوست داشت. عدس پلو هم تا حالا بهش دادم دوست می داشت. از آش رشته مامانم هم آب شو دادم. خیلی خوب خورد. فقط نمک و زرد چوبه داشت.بعد یادم افتاد توی آش اسفناجه که تا 1 سالگی نباید داد.

یه سئوال از همه: گردو و پسته هم میشه داد بهشون. پسته رو که می دونم فرزان میده. گردو چی؟ بادام خام چی؟ پودرشون ها!
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

مرسی نسیم حون. فکر خوبیه.
نیلو جون من هر روز سوپ می پزم. اشکالی نداره اما من سعی می کنم جدا بدم تا مزه هاش براش متفاوت باشه و خوشش بیاد.
راستی من یه قاشق میدم دستش وقتی قاشقو می بره سمت دهنش من از فرصت استفاده می کتم قاشق خودمو می برم تو دهنش.
مرسی از جوابت پپو جون.من هم از شگرد قاشق استفاده می کنم. بیسکویت نگفتی چی میدی؟ گردو هم میشه داد؟ چرا بی عکس شدی پس؟
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

خواهش نیلو جون.
آها یادم رفت. ببخشید. من بیسکویت ساقه طلایی رو میکس می کنم بعد با شیر و کمی خرما یا موز له شده بهش میدم. آرمیتا هم بیسکویت مادرو دوست نداره. اما اینو دوست داره.
گردو رو نمیدونم والا. من از ترس آلرژی می ترسم بدم. فعلا" به کنجد قنائت کردم.
مرسی عزیزم. :* یه سئوال دیگه;) شیر خودت یا شیر پاستوریزه؟
من دیروز به محمد حسین نشاسته دادم.نمیدونم میتونیم بدیم یا نه ولی میتونه برا صبحانه مفید باشه
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
2810