سلام
آرنیکا جوجه ی مامانش 24 تیر
پپو جون واسه بیسکودیت زیاد سخت نگیر . خودم هم پشیمون شدم نظرمو گفتم . پیش خودم فک کردم چکاری کردم دلشوره میندازم تو دل این مامان . هر جور راحتی باش . تازه سرکار رفتن سخته و وقت آدمو می گیره همیشه تو خونه غذای این فسقل ها آماده نیس که !
اما گفتم مثلا میشه بجا بیسکوئیت نون قندی خونگی بدی . بنظرم اون بهتره . یا نون ساده . با همون کنسور گوشتی که براش میزاری هم می تونی تلیت کنی . یا توی آب سوپش تلیت کنی و یا از شیر خودت استفاده کن . این راه حله های برا میان وعده .
-
برای نون هم که گفتی آره نان سنگگ نان کامل و بهترین نونه . چون آردش کامل و مقویه ولی نان بربری نه .
اینو توی این لینکی که گذاشتم خوندم :
" در بررسی ویژگیهای بهداشتی و تغذیهای در تولید سنگک به هیچوجه از جوش شیرین استفاده نمیشود.
این در حالی است که برخی نانواییهای تولیدکننده سایر نانها با وجود غیرقانونی بودن استفاده از جوش شیرین از آن در نان استفاده کرده که در صورت شناسایی این نانواییهای متخلف آنها را به وزارت بهداشت معرفی خواهیم کرد."
http://www.iana.ir/bazargani/item/8525-1.html
یکی از دوستان نون سنگک رو خشک می کرد توی غذای نینیش استفاده می کرد . اینم ایده ی خوبیه .
برای نمک هم میشولی میگی ندیم و کلیه هاشون نمیتونه دفع کنه . اول بگم من هم مخالف نمک هستم .ولی وقتی مجاز به استفاده از نون هستیم و توی نون هم صد در صد نمک داره پس اون چی ؟ پس خیلی هم نمیشه دقیق مراعات کرد . با این حال من باز هم می گم خودم هم نمک نمی زنم .
سوال :
1 .کشک از چه سنی میشه به بچه ها داد ؟
2 .پیاز توی سوپ هاشون می ریزید ؟ اگه نه دلیل خاصی داره ؟
3. میوه چیا میدید ؟ نپخته منظورمه . آب سیب یبوستشون نمی یاره ؟
4.تخم مرغو همه ی زرده رو یه روز درمیون میدید ، بچه هاتون توی یه وعده می خورن ؟
(آخه آرنیکا زرده ی تخم بلدرچین به این فسقلی رو هم به زور و با هزار بازی و توی نیم ساعت می خوره . می ترسم خراب بشه . آخه تخم مرغ خیلی به فساد حساسه . )
5.تخم مرغو توی چه غذاهایی میشه داد یا با چیا قاطی میشه کرد ؟ کره نگید که خودم هم دوس ندارم .
6. الان برای آرنیکا خرما زود نیس ؟ پپو جونم الان شما می دی زود نیس ؟ آخه تاریخ تولد این دو تا وروجک نزدیک همه .
7 . زردچوبه تو غذاشون بد هست ؟ یا ادویه ها چیزی میشه الان برشون استفاده کرد ؟ نعناع چی ؟ پودر و خشکشو منظورمه .
آخه بیشتر برای این می پرسم که ببینم از غذاهای خودمون کدومو میشه الان داد ؟
دیروز مامانم به آرنیکا از کشک خودشون داد . پیاز و زردچوبه و روغن و نعناع داغ و بادنجون و خیلی خیلی خیلی کم گوجه توش داشت . همه ی اینا رو تا حالا به دخملی نداده بودم مامانم یهو سورپرایزش کرد . اونم خیلی خوشش اومد .
می دونم گوجه آلرژنه ولی بقیه ی موادشو شما نظر بدید کارشناسا؟؟؟؟
8 . شما آب میوه ها و ماست رو هم جز وعده های غذایی شون محاسبه می کنید ؟
9. آخرش هم منم متوجه نشدم ، این جوجه ها الان می تونن مغزها رو بخورن ؟ خام یا پخته ؟ مثل گردو یا بادوم یا پسته ی شصت هزارتومنی ! اگه بشه که خوبه عید هم بریم عید دیدنی به دخملمون آجیل بدیم ! هههه
هر چی رو تونستید بجوابید لطفا . خوشحال میشم . فک کنم بقیه هم جواب می گیرن .