2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
دیروز مامانم واسه ترانه آش دندونی پخته بود. جاتون خالی خیلی هم خوشمزه شده بود . به خودشم نهار از همون دادیم که خیلی خوشش اومد و خوب خورد:)
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز از ناهار خودمون که دمپخت بود 2قاشق غذاخوری دادم به محمد حسین و خورد البته یه کم ماستم دادم.فکر نمیکردم بتونه غذاهای سفت هم بخوره.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
امشب کدو حلوایی رو بخار پز کردم

بعد یه کم شکر ریختم روش با یه قاشق سرلاک و ١٠ سی سی شیر خشک میکس کردم

خیلی لطیف شد و حسینم همشو نوش جون کرد

امتحان کنین

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
نیلو آش دندونی ترانه جون مبارک! مگه تازه دندون درآورده؟ آرمیتا 5 ماه و نیمگی دندون درآورد اما من اون موقع شدیدا" درگیر درس و امتحان بودم. حالا که یه هفته دیگه 8 ماهش میشه به نظرم خیلی ضایعه براش جشن دندونی بگیرم. منتظرم دندون بالاییش دربیاد تا براش جشم بگیرم!!!!!!!!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام
آرنیکا جوجه ی مامانش 24 تیر

پپو جون واسه بیسکودیت زیاد سخت نگیر . خودم هم پشیمون شدم نظرمو گفتم . پیش خودم فک کردم چکاری کردم دلشوره میندازم تو دل این مامان . هر جور راحتی باش . تازه سرکار رفتن سخته و وقت آدمو می گیره همیشه تو خونه غذای این فسقل ها آماده نیس که !
اما گفتم مثلا میشه بجا بیسکوئیت نون قندی خونگی بدی . بنظرم اون بهتره . یا نون ساده . با همون کنسور گوشتی که براش میزاری هم می تونی تلیت کنی . یا توی آب سوپش تلیت کنی و یا از شیر خودت استفاده کن . این راه حله های برا میان وعده .
-
برای نون هم که گفتی آره نان سنگگ نان کامل و بهترین نونه . چون آردش کامل و مقویه ولی نان بربری نه .
اینو توی این لینکی که گذاشتم خوندم :
" در بررسی ویژگی‌های بهداشتی و تغذیه‌ای در تولید سنگک به هیچ‌وجه از جوش شیرین استفاده نمی‌شود.

این در حالی است که برخی نانوایی‌های تولیدکننده سایر نان‌ها با وجود غیرقانونی بودن استفاده از جوش شیرین از آن در نان استفاده کرده که در صورت شناسایی این نانوایی‌های متخلف آنها را به وزارت بهداشت معرفی خواهیم کرد."

http://www.iana.ir/bazargani/item/8525-1.html

یکی از دوستان نون سنگک رو خشک می کرد توی غذای نینیش استفاده می کرد . اینم ایده ی خوبیه .

برای نمک هم میشولی میگی ندیم و کلیه هاشون نمیتونه دفع کنه . اول بگم من هم مخالف نمک هستم .ولی وقتی مجاز به استفاده از نون هستیم و توی نون هم صد در صد نمک داره پس اون چی ؟ پس خیلی هم نمیشه دقیق مراعات کرد . با این حال من باز هم می گم خودم هم نمک نمی زنم .

سوال :
1 .کشک از چه سنی میشه به بچه ها داد ؟
2 .پیاز توی سوپ هاشون می ریزید ؟ اگه نه دلیل خاصی داره ؟
3. میوه چیا میدید ؟ نپخته منظورمه . آب سیب یبوستشون نمی یاره ؟
4.تخم مرغو همه ی زرده رو یه روز درمیون میدید ، بچه هاتون توی یه وعده می خورن ؟
(آخه آرنیکا زرده ی تخم بلدرچین به این فسقلی رو هم به زور و با هزار بازی و توی نیم ساعت می خوره . می ترسم خراب بشه . آخه تخم مرغ خیلی به فساد حساسه . )
5.تخم مرغو توی چه غذاهایی میشه داد یا با چیا قاطی میشه کرد ؟ کره نگید که خودم هم دوس ندارم .
6. الان برای آرنیکا خرما زود نیس ؟ پپو جونم الان شما می دی زود نیس ؟ آخه تاریخ تولد این دو تا وروجک نزدیک همه .
7 . زردچوبه تو غذاشون بد هست ؟ یا ادویه ها چیزی میشه الان برشون استفاده کرد ؟ نعناع چی ؟ پودر و خشکشو منظورمه .
آخه بیشتر برای این می پرسم که ببینم از غذاهای خودمون کدومو میشه الان داد ؟
دیروز مامانم به آرنیکا از کشک خودشون داد . پیاز و زردچوبه و روغن و نعناع داغ و بادنجون و خیلی خیلی خیلی کم گوجه توش داشت . همه ی اینا رو تا حالا به دخملی نداده بودم مامانم یهو سورپرایزش کرد . اونم خیلی خوشش اومد .
می دونم گوجه آلرژنه ولی بقیه ی موادشو شما نظر بدید کارشناسا؟؟؟؟
8 . شما آب میوه ها و ماست رو هم جز وعده های غذایی شون محاسبه می کنید ؟
9. آخرش هم منم متوجه نشدم ، این جوجه ها الان می تونن مغزها رو بخورن ؟ خام یا پخته ؟ مثل گردو یا بادوم یا پسته ی شصت هزارتومنی ! اگه بشه که خوبه عید هم بریم عید دیدنی به دخملمون آجیل بدیم ! هههه

هر چی رو تونستید بجوابید لطفا . خوشحال میشم . فک کنم بقیه هم جواب می گیرن .
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
ستاد پاسخ دهی :

سوگند جون ماست فک نکنم زیاد هم بد باشه . برخی دوستان می گن دکترهاشون منع کردن ولی کم و کوچیک که اشکال نداره . من با نون تلیت می کنم یکم میدم .

شادی مامان محمدسام برای بد غذایی من که تجربه ی خاصی ندارم اما بنظرم باید توی ساعت های متفاوت امتحان کنی ، با مواد مختلف هم امتحان کن . زیاد هم اصرار نکن می گن خوب نیس بچه بد غذا میشه .

نسیم جون برای صبحانه آب گوشت و نان بده . خرما بده . آب میوه و نان بده . آرنیکا هم دیر بیدار میشه صبحانه ی درست و درمونی نداره .
آرنیکا که غذاهاش کمی سفت شدن . مثلا امروز ماکارونی رو خورد . من از اولش هم خیلی میکس نمی دادم . ولی بچه ها با هم متفاوتن . شاید یکی بخوره یکی نه !

فاطمه مامان رها منم شبا به حالت دراز کش و خوابیده پیش دخملی به روایتی بیدارم . همش میمی دهنشه . گاهی خودم هم متوجه نمی شم کی شیرش دادم ؟!
مهلا جون تعداد قاشق غذای دخملی ما هم مشخص نیس . فقط سوپو دوس داره با قاشق میدم بقیه ی پیزا مشخص نیس . سوپ عموما یه کاسه ی کوچیک ماست خوری ! اکی ؟
باران ستایش مامی هستی یکم آبلیمو فک نکنم مشکلی باشه . سرلاک هم بی تحربه ام .ممنون کتاباتو معرفی می کنی دوستم .
شیما خامه رو نمی دونم .
مامان نیک اون روش تهیه ی غذات با تخم مرغو واضح تر می گی ؟ چیزی با هم تداخل نداره ؟
مامان ترانه منم سوپام اکثر روزا یه جوره . شاید هم مثه پپو خانومی تغییرش دادم . من همه چی توش هر روز می ریزم . ینی هر چه داشته باشم . از کدو حلوایی و سبز بگیر تا کرفس و لوبیا سبز و لپه و عدس و ماکارونی و رشته سوپی !!!هههه آش شله قلمکار می پزم براش

پپو سرلاک هاتو یا خودت بخور !!!! یا بده جاریت بده به بچه اش !!!هههه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
آتنا جون جواب سوالات:

1.نمیدونم کشک رو از کی میشه داد .
2.من پیاز میریزم چند روزه .گوشتشو با پیاز میسرخم
3.میوه هم آب سیب و هویج و موز له شده...........آب لیمو شیرین و پرتقال برا چشیدن فقط
4.فکر کنم محمد حسین به تخم مرغ حساسیت داره یه مدته که نمیدم.قبلا که میخورد تقریبا یه زرده رو میخورد ولی اگر هم نصفشو میخورد فرداشم دوباره میدادم.
5.تخم مرغ با ماست یا توی سوپش بریز.
6.من خرما رو خیلی زود دادم.بعضی وقتا هم شیره خرما میدم بهش
7.زردچوبه نریز زوده.من چند روزه توی سوپش گوجه میریزم البته اون وسطش که تخم داره(دیگه نمیدونستم چه طور بگم خب....) رو جدا میکنم
8.من در روز حتما دو وعده سوپ میدم دیگه آبمیوه و سرلاک و ... اگه بخوره میدم
9.برا مغز ها هم میگن از 1سالگی ولی من در آینده نزدیک میخوام گردو و پسته رو پودر کنم بریزم روی سوپش.

برا محمد حسین سرلاک گندم و میوه خریدم اصلا نخورد وروجک
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
آتنا فکر خوبیه! سرلاک قبلی رو جاریم اینا اینجا بودن دادم نینی اون. این یکی رو اینجا نیستن باد کرده رو دستم! خودمم دوس ندارم.
راستی بچه ها آرمیتا ماست دوست نداره اشکال نداره تخم مرغو با شیرخشک براش قاطی کنم؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
ترانه 20 خرداد

پپو جون ترانه هنوز هم دندون در نیاورده!!!!!!!!آش پختیم واسش بلکه فرجی بشه.

پاسخ جات از آخر:

پپو منم با شیر خشک قاطی می کنم. با ماست خدایی خیلی بدبو میشه آخه!

من هنوز پیاز نمی ریزم. از نفخش می ترسم ولی من خیلی حساسم به غذای این بچه!

من هم خیلی دوست دارم گردو و پسته و کشمش بریزم توی ماست و میان وعده بهش بدم. ولی فکر کنم زوده :(

کی گفته ماست بده؟؟؟؟؟؟؟؟ چیزی نداره که! خیلی هم مفیده و بچه ها معمولا دوست دارن. قبل از استفاده از شیر پاستوریزه باید معده شون رو به ماست عادت داد. ترکیبش ساده تره. چون خیلی جوشیده میشه و اینا..

من یه ماهی هست خرما میدم. خیلی هم دوست داره و البته مفیده.

نعناع هم توی سوپش ریختم چند روز پیش. به نظر خودم خوب نشد ولی ترانه خیلی دوست داشت. کلا سبزی ه دیگه. دادنش مشکلی نداره.

کشک من ندادم تا حالا ولی فکر نکنم مشکلی باشه.

زرده یه روز در میون کامل یا هر روز نصفه.

میوه سیب و موز و لیموشیرین گاهی.آب هویخ هم میخوره. آب سیب یبوست میاره. موز هم.

مسئلتن:

سرلاک یعنی خیلی بده؟؟؟؟؟؟ دیگه نخرم واسش؟ پرستارش گاهی بهش میده خوب

زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
من چند روزه که دیگه سوپ محمد حسین رو میکس نمیکنم و با چنگال یا قاشق له میکنم و اونم دیگه عادت کرده و میخوره
دیگه از دست میکس کردن و کلی ظرف کثیف راحت شدم.
بهش کته میدم که دوست داره.
سلام دوستان شوی نوروزی مزون نازدونه شروع شد . از چهارشنبه 23 اسفند

برای دیدن نمونه لباسها به وبلاگ زیر مراجعه کنید

http://www.nazdoneh2.blogfa.com

شو به مدت 5 روز میباشد برای اطلاعات بیشتر و گرفتن ادرس کامل تماس بگیرید . 22936127- 09390386090

ادرس از غرب و شرق : امام علی شمال خروجی لویزان - میدان طجرلو
ادرس از شمال : اتوبان صدر خروجی دانشگاه شهید رجایی - لویزان - خیابان فرشادی

از بابایی - صدر- همت - حکیم و..... خیلی راحت و سرراست میتونید تشریف بیارید مزون

یکسری از لباسها هم حراج هستند - یکسری از لباسها هم حراج هستند

آپلود عکس

مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
2810