2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سایدا 24 تیر

شادی جون خوش اومدی .
من غذای دخملی رو با قاشق له میکنم میخوره .
درر مورد سوال دوم هم من 3.4 بار بهش زرده دادم ک با ماست قاطی میکردم میدادم میخورد ک دیگه بهش نمیدم چون الرژی داره .
کته هم تا الا ندادم .
اکرم جون
پسمل من با دخمل شما یک روز دنیا اومده
ممنون از راهنماییت پس اگه با قاشق له کنم بهتره؟؟؟؟؟
غلظت غذاهایی که میدی چه جوریه ؟؟؟؟ آبکیه یا غلیظ ؟؟؟؟
ممنون که جوابمو میدید دوست جونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادی جون من چون پسملم رفلاکس داره غذارو میکس میکنم ولی نه خیلی صاف و یکدست بازم دونه دونه توش هست
البته غذاهاشم باید ابکی باشه غذای سفت بدم عق میزنه

زرده رو هم باکره نرم میکنم و با شیر رقیق ...

در مورد غلظت غذاهاتم من فکر میکنم بچه ها با هم فرق دارن هر طوری میبینی نی نیت دوست داره و میخوره همونجور بهش بده....
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
اره شادی جون

دکتر سایدا ک میگه غذاشو میکس نکن بزار جویدن رو یاد بگیره .
سایدام میکس نمیخورد کلا .
غذاهاشم اصلا ابکی دوست نداره و نمی خوره فقط غلیظ .
خواهش

نسیم مگه نگفتی بهراد ب زرده حساسیت داره باز بهش میدی من میترسم بدم .
سلام
امیدوارم هفته خوبی پیش رو داشته باشید.
.......................................................
اگر دنبال لباس راحتی با طرح و رنگ و سایز مختلف برای عید کوچولوهاتون هستید و چون میخواید چند دست بخرید براتون مهمه که قیمتش مناسب باشه و البته کیفیتش خوب،وبلاگ مارو از دست ندین.
www.ninipoosh.blogfa.com
..................................................
اگر دنبال لوازم سیسمونی برای نی نی نازتون هستین و مخصوصا چون باردارین شرایط بیرون رفتن از منزل رو ندارید و میخواید برای نی نی تون خرید کنید و لذت ببرید وبلاگ مارو از دست ندین(البته خواهش میکنم قیمتها را مقایسه کنید...خودم تو سایت چند تا فروشگاه و وبلاگ بهتون معرفی میکنم که قیمتهاش خیلی با قیمتهای من فرق میکنه)
www.sismoonishop.blogfa.com

ارسال به همه جا با کمترین هزینه

اینم آدرس کلوپ اگر سوالی داشتین
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=18057&ChatDate=5-12-1391
ممنون از توجهتون
.......................................................................................
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
واقعا استفاده می کنم از اینجا. ممنون. پس پیش به سوی بروکلی و سنجد:)))))))). منم اوایل میکس می کردم. الان با گوشکوب برقی که درشت تر میشه. پس از این به بعد له کنم فقط...
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
کیان 20 تیر

دکتر گفت روزی یه زرده کامل + یک وعده فرنی + دو وعده سوپ

من سیب رو با یکم شکر و گلاب میپزم میدم بخوره ایییی بدک نمیخوره

از موقعی که دندوناش در اومده دوباره داره بد غذایی میکنه

شیر هم که بی خیال شدم 200 تا هم نمیخوره دیگه حوصله با قطره چکون دادن رو ندارمممم
ن
نیلی جون وقتی اسمت رو می بینم می گم برم بخونم پست شو که حتما این مامان خوش سلیقه کلی ایده جدید داره:))))))
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
سلام دوست جونیا

من صبح ها به آروین حریره بادوم میدم و یک روز در میون زرده تخم مرغ هم به حریره اضافه میکنم چون زرده و رو خالی نمیتونه بخوره
الان دیدم با ماست هم میتونم زرده رو بهش بدم
هر ظهر سوپ میخوره با ماهیچه و سیب زمینی و هویج و بروکلی و کدو سبز یا حلوایی
سبزی اون و هر روز عوض میکنم شوید و جعفری و گشنیز یا کرفس میریزم البته با کمی کره

عصرونه گاهی عدس و کره و میپزم و بهش میدم
شب ها هم حریره بادوم با موز یا سیب
پوره سیب زمین ی و نمیخوره و عق میزنه سوپ و باید میکس کنم با کوچکترین چیزی که له نباشه و تو دهنش بره حالش بد میشه و ...گلاب به روتون
نون و خیلی دوس داره گاهی میدم دستش اما از وقتی دندون در آورده تیکه تیکه میکنه که خیلی باید مراقبش باشم
ماست هم خیلی خیلی دوس داره
حالا میخوام با سوپش ماست هم بهش بدم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
بچه هایی که با سوپ به نی نی ها ماست میدین حواستون به ترکیب آهن و کلسیم هست دیگه؟ جذب آهن با خوردن کلسیم مختل میشه. همه جا هم میگن که بچه رو عادت بدین تا ماست رو خالی بخوره با غذانخوره. من حتما یه وعده سوپ رها رو خالی میدم .حتی شده ده قاشق بخوره. وعده های دیگه اش رو اگه اگه اصلا نخوره با ماست میدم
بچه ها شماها ماکارونی میدین نینی هاتون؟
بعد ماکارونی خالی رو بدون ادویه چطوری براشون درست می کنین؟
من عاشق اینم که ماکارونی رو بزارم جلوی آرمیتا تا انگشتی خوردنو تمرین کنه..........
اما نمیدونم ماکارونی رو با چی درست کنم که خوشمزه بشه؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2810