2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
باران ستایش میتونی به اینجا

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=279702&PostID=14210732#14210732

و اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=161244&PostID=14215847#14215847

سر بزنی و راحت تر جواب سوالاتتو بگیری
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیما جون فک کنم شما در مورد سیب و سرلاک پرسیده بودی. من نصف سیب قرمز رو خیلی نازک نازک خورد میکنم. بعد روش آب جوشیده ولرم میریزم. بعدش دو تا پیمونه شیرخشک و 3, 4 تا پیمونه سرلاک ( بسته به غلظتی که بچه ات بهش عادت داره) میریزم و با گوشت کوب برقی میزنم. خیلی نرم میشه و بسیار خوشمزه. یه شب در میون با سیب یا موز درست میکنم. موزش خیلی خوشمزه تره ولی سبشم بخاطر خود سیب و خاصیتش خیلی خوبه.
سلام
رونیا 18 تیر
وای دوستان دختر منم نه فرنی نه سرلاک و دوست داره سوپ ودوست داره ولی خیلی زیاد نمی خوره یه بارم اش دادم الیته بدون حبوبات
2 بار برنج دادم خوشش می یاد

ولی مسئله این جاست که رونیا هر بار که بهش غذا میدم زیاد نمی خوره حتی اگه اون غذا رو دوست داشته بایشه
نی نی های شما تو هر وعده چقدر غذا می خورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماست+موز یا سیب میدم یه بار می خوره دفعه بعد نمی خوره اه ه
این غذا خوردنشون ادمو پیر می کنه واقعا موندم چی کار کنم؟
مثلا صبحانه موندم چی بدم بخوره چون چیزای شیرین دوست نداره
دلم نه عشق میخواهد نه دروغهای قشنگ ،
نه ادعاهای بزرگ نه بزرگهای پر ادعا ،
دلم یک فنجان قهوه داغ میخواهد
و یک دوست که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!
فرزان جون این معجونی که درست میکنی رو با شیشه به دخملیت میدی یا با قاشق؟؟؟؟؟
چه موقع از روز میدی؟ سرلاک گندم؟

من سرلاک نمیدم حس میکنم خیلی سنگینه و زمان زیادی سیر میمونه ، اشتباه میکنم؟؟؟؟؟/

راستی فرزان جون رها هم رفلاکس داره؟؟؟؟ بهرادم رفلاکس خفیف داشت الانم اگه یهویی مثلا سیب رنده شده یا خرما یا مثلا یه تیکه نون بدم عق میزنه و بالا میاره بردمش دکتر امپرازول داده ولی بهش که میدم بیشتر استفراغ میکنه و بی اشتها هم میشه....
شما چی دادی که دخملیت خوب شد؟؟ الان اصلا به زور غذا نمیخوره، خودش گشنه میشه و غذارو میطلبه؟؟؟
من همش باید به زور چیزی به بهراد بدم
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
سلام
25 تیر
نسیم جان منم سرلاک گندم میدم فکر نمیکنم سنگین باشه
پسر منم رفلاکس داره متوکلوپرامیدو رانیتیدین میخوره خیلی بهتر شده
من تازه باید از چهارشنبه زرده تخم مرغ بدم میشه اونایی که ازمن جلوترن بگن عرض چند روز یکدونه کامل بهش دادین؟
نسیم جون رها هم رفلاکس داشت. من یه سه ماهی میشه که داروهاشو قطع کردم. خداروشکر بالا نمیاره ولی هنوز داره شیرخشک مخصوص میخوره. نسیم جون من این غذا رو با قاشق میدم و اصولا طرفای 10 شب . چون رها نزدیکای 12 میخوابه.
نسیم جون منم تقریبا به زور غذا به رها میدم. البته فقط لقمه اولو به زور میخوره. ولی بقیه اشو خوب میخوره. بعدشم اکثر مواقع باید جلو تلویزیون باشه تا بخوره.

فرزان جون منم جلو تی وی میزارمش تا بخوره تازه تبلیغای پوشک و چیزای دیگه رو که دوست داره واسش ضبط کردم وقت غذا خوردن میزارم ههههههههههه

من نمیدونم بهراد چرا کلا گشنه نمیشه...

سایه نا جون من اولش زرده رو از 1/4 شروع کردم یه هفته یه روز در میون ...بعدش نصفی دادم یه هفته هر روز...بعدشم که دیگه یه زرده کامل میدم یه روز در میون.
راستی شما راینیتیدین میدی خوبه؟ پسملیت الان چند کیلوئه؟
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
2810