2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
اسمر جون بهراد کلا رفلاکس داره واسه همون من همیشه هرچی میخوام بهش بدم باید یکم آبکی باشه وگرنه عق میزنه مثلا خرمارو نمیشه همینجوری بهش بدم

آتنا جون غصه نخور بهراد منم 1 ماه تمام صبح فرنی خورد و شب حریره ولی بعدش خودمو کشتم نخورد و دیگه الانم عمرا نمیخوره تو بد درست نمیکنی این فسقلیها بعد یه مدت غذاها واسشون عادی میشه
من فک نکنم واسه تخم مرغ زود باشه منم همین حدودا بود بهراد که شروع کردم...تخم بلدرچین هم خیلی خوبه ولی شنیدم اول با تخم مرغ شروع کنین...

من سوپ روزای زوج و فردم با هم فرق میکنه مواداش چون میگم مزه هاش واسش عادی نشه و باز نخوره ولی سوپاش خیلی خوشمزس

نیلو جون چایی باعث کم خونی میشه من نمیدم...آبم معمولی بهش میدم نه گرم نه سرد

منم ماست به بهراد میدم...از غذاهای خودمونم قبل اینکه نمک و فلفل بزنم یه کوچولو بهش میدم البته نه از هر چی..

فرزان جان تو پستات جای همه عددا ؟ اومده خانومی....
راستی یه سوال دیگه شما که وعده های غذاشو زیاد میدی شیر چقدر میخوره؟؟؟
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


چه جالب همه نی نی ها سوپشونو دوست دارن.محمد حسین هم سوپ رو خیلی دوست داره.من 2 وعده ناهار و شام بهش میدم.
من سعی میکنم سه وعده غذای محمد حسین با خودمون باشه چون سر سفره علاقه بیشتری به خوردن داره و از غذای خودمون هم بهش میچشونم.اگرچه ادویه و رب داره .

چند تا سوال.ببخشید اگه زیاد میشن:

1. آب قلم رو فریز میکنید؟
2. میشه توی سوپشون کنجد ریخت؟
3. جوانه رو خودتون درست میکنید یا آماده میخرید؟

آتنا جون حریره خیلی خوشمزه تر از فرنی هست شاید دوست داشته باشه .من حریره رو بدون شیر و با خرما درست میکنم محمد حسین دوست داره.بعضی وقتا یه کم آبکی تر برمیدارم و با کمی سرلاک غلیظش میکنم.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلام 15 تیر



شیما جون من دو سه تا قلم رو چند ساعتی میپزم بعد از صافی رد میکنم (چون بعد از اینکه میپزه استخون ریز میره توش)


میریزم تو کیسه های کوچولو فریز میکنم تا یک هفته ده روزی یکیشو میریزم تو سوپش


به جای خود کنجد هم شیره شو یعنی 1 ق چ ارده رو (بدون شیره) یا با صبحونه اش میدم یا قاطیه پوره هاش میکنم

کنجد و سنجد برای رشد مغز بچه ها خیلی خوبه،سنجد رو هم فقط گوشت شو آسیاب کردم به جای شکر به عنوان شیرین کننده تو وعده هاش میدم فقط زیاده روی نکنین که یبوست میاره


پودر جوانه گندم هم ماله ونوشه رو میدم ولی اگه خودت درست کنی بهتره
وای اسمر جون چه چیزای خوبی به نی نیت میدی. من میخوام. من قلم رو می ‍زم میریزم توی اون قالب های یخ هست که در دارن. بعد هربار یا یک تیکه یا دو تیکه میریزم تو سوبش

اسمر جون من ارده ای که دارم روش یه کم روغن داره. اون که شیره اش نیس نه؟ بعدش این که خیلی وقته اردهه مونده. به نظرتون خراب شده الان بیرون از یخچال؟ سوال بعدی: سنجد از کجا بگیرم؟

میشه خود کنجد رو هم تو سوبشون آسیاب کرد دیگه؟
ممنون بچه ها.پس توی سوپش میتونم یه کم کنجد بریزم.امروز امتحان میکنم.

حبوبات به جز ماش و عدس میشه چیز دیگه ای داد؟من یه روز عدس میریزم یه روز ماش.
جو و گندم میشه اضاف کرد؟
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
یک مطلب مفید درباره جوانه:

یک کارشناس تغذیه گفت: رفع بی‌خوابی، خستگی و اختلالات عصبی از خواص دارویی جوانه گندم است.


به گزارش روز جمعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یوسف نقیایی با بیان اینکه جوانه‌ها در گروه سبزی ها قرار دارند، افزود:‌ جوانه گندم سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است و ارزش غذایی بالایی دارد.
به گفته وی، تغییرات شیمیایی که هنگام جوانه زدن رخ می‌دهد باعث می‌شود املاح، ویتامین‌ها و پروتئین ها در آن افزایش یابد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه پودر جوانه گندم غنی از ویتامین E و B است، گفت: ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان در پیشگیری از اکسیده شدن کلسترول مفید است و باعث کاهش بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.
نقیایی افزود: همچنین جوانه‌ها دارای فیبر، سلنیوم و فینریوم هستند که در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان به ویژه سرطان روده و نیز برای رفع یبوست مفید است.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: جوانه گندم در درمان ریزش مو و ناراحتی‌های پوستی و شادابی پوست موثر است و می‌توان آن را به عنوان ماسک جوانه گندم استفاده کرد.
نقیایی گفت: جوانه گندم حتما باید در برنامه غذایی زنان باردار و شیرده که نیاز غذایی بالایی دارند، گنجانده شود.
وی افزود: روغنی که در دانه گندم وجود دارد هنگام جوانه زدن به صورت اسید چرب در می آید که قابل هضم است.
نقیایی با اشاره به ضرورت وجود ویتامین B به ویژه 1 B موجود در جوانه برای تعادل سیستم عصبی، خاطر نشان کرد: این ماده غذایی همچنین برای رفع بی‌خوابی، خستگی و اختلالات عصبی افرادی که از این موضوع رنج می‌برند، مفید است.
وی اظهار داشت: این ماده غذایی باید به صورت سوپ یا همراه سالاد در برنامه غذایی کودکانی که دچار سوء‌تغذیه هستند، گنجانده شود

رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
طرز تهییه جوانه در منزل:

برای تهیه جوانه از دانه غلات و جبوبات مثل گندم ،یونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبیا سفید ، نخود و ... حتی دانه هایی مثل باقلا هم میتوان استفاده کرد . جوانه ها را بیشتربه سالاد اضافه میکنند اما با خشک کردن و پودر کردن جوانه میتوان آنرا به انواع سوپها و آش نیز افزود

برای تهیه جوانه دانه مورد نظر را پس از پاک کردن و شستن در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک ولی نور زیاد گذاشته تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند دقت داشته باشید لزومی ندارد که دانه هادر معرض نور مستقیم باشد کافیست ظرف مورد نظر رادر آشپزخانه نزدیک به پنجره قرار دهید .

بعد از یک الی دو روز بسته به نوع دانه جوانه شروع به رشد میکند و پوسته دانه را شکافته و سر جوانه از پوسته بیرون میزند . پس از این مرحله آب روی دانه ها را دور بریزید و دانه ها را در دستمال تمیزی بریزید ودرون ظرفی قرار دهید در این زمان چون دانه مرطوب هستند نیاز به اضافه کردن آب نیست ولی روزی دو بار به جوانه ها سرکشی کنید و لبه دستمال را کنار بزنید و با تکان دادن دستمال سعی کنید دانه ها را زیر و رو کرده و با اسپری کردن آب بر روی آن رطوبت لازم را به جوانه ها بدهید به این نکته توجه داشته باشید که در زیر جوانه آب جمع نشود چون این امر بخصوص در فصل تابستان که هوا گرم است موجب خراب شدن دانه ها میشود

اگر مراقبت های لازم را انجام دهید ظرف 3 الی 5 روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده میگردد بعد از اینکه جوانه آماده شد در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان سالاد تهیه میکنید مقداری از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان کنید ویا جوانه انواع حبوبات را تهیه و پس از خشک کردن آسیاب کنید واز آن سوپ جوانه تهیه کنید که فوق العاده پر خاصیت میباشد .
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
فرزان جون خوبه خداروشکر بازم شیر خوب میخوره بهراد منم خیلی کم شیر میخوره در حد همون 300 تا...

نیلی جون من زرده رو با کره و شیر رقیق میکنم و بهش میدم تنبلی نکن زرده واسه وزن خیلی خوبه

کنجد رو من گرفتم شستم و خشک کردم و آسیاب کردم مثل حلوا ارده شد گذاشتم تو یخچال و هرروز موقع میکس سوپش توش میریزم....


شیما جون آب قلم رو که اره باید فریز کنی چون همشو نمیشه یجا استفاده کرد...من قلم ماهیچه ی گوسفندو درست کردم
کنجد رو هم دو سه هفته ای هست استفاده میکنم
جوانه عدس و ماش هم خودم درست کردم
من یه روز جو میریزم و یه روز بلغور گندم که چون بهراد الرژی داره فعلا گندم رو نمیریزم....عدس و ماش هم که از همون پودر جوانه ای که درست کردم میریزم

فرزان جون خود کنجد رو تو سوپش بریزی اگه با میکس کردن سوپ اسیاب نشه همش ببخشید درسته میاد تو پی پیش و جذب نمیشه...من اولین بار اینکارو کردم با گوشکوب برقی که سوپو میکس کردم کنجدا درسته موند بعدم همش تو پوشکش بود هههههه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792