2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست

آرنیکا 24 تــیر

نورا فکر کنم تو کارت بهداشت خرما رو برای ماه نه زده
الان چلا شما دوتا ( سایه نا و نورا ) تاریخ تولد نینی هاتون رو نزدین ؟؟؟؟؟
من پوره هویج و سیب زمینی میبدم دوست داره ، هردوشون رو بروش بن ماری بخار پز می کنم بعد له میکنم و کمی روغن زیتون می زنم می دم آرنیکا ولی بنظرم اینکه همون سوپه تازه با چند درجه پایین تر ، دنبال یه پوره دیگه هستم .
لطفا شما راهنمایی کنید
من دیروز توی سوپ آرنیکا ورمیشل (رشته ی سوپی ) هم برای بار اول ریختم لعاب دار تر شد . دوست هم داشت
یه بار هم مامانم ماکارونی فرمیچند تا دونه ریخته بود . اونم خوب بود .
توی کارت بهداشت هم نوشته میتونیم رشته یا ماکارونی تو سوپشون بریزیم . شما هم اضافه کنید .
اینم موادی که من تا حالا توی سوپ آرنیکا اضافه کردم :
گوشت فقط گوسفندی ، برنج نصف قاشق غذاخوری ، سیب زمینی قد یه گردو یا بیشتر ، هویج به اندازه سیب زمینی ، این دو تا رو گاهی رنده گاهی خرد میکنم ، کدو حلوایی کمتر از اندازه ی هویج ، یه بار عدس (نفخ کرد دیگه تا یه مدت نمیریزم) . گاهی هم کمی روغن زیتون .
نمک اصلا نمی زنم .
امروز هم توی فرنیش کمی موز له شده ریختم و با اون پختم . ببینم این دخملی ما این طوری فرنی دوس میداره !!!
مزه اش که بنظر خودم خیلی بهتر شد . ملیح شد .
الانم براش سیب درختی و موز گذاشتم بخار پز بشه بدم امروز .
نتیجه ی این دو تا آخری رو میام میگم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام **15** تیر

منم تو سوپش اصلا نمک نمیزنم ،نون هم که میدم دکترش گفت بده یه ماهه میدم وخرما رو هم کم میدم

نصفه یا یدونه ،به طور کلی هر چیزی که میدین از اندازه یه نخود شروع کنین بعد هر روز یه مقدار اضافه کنین

به جز زرده تخم مرغ که یه روز در میون باید داد

سوپش رو هم با آب گوشت بیشتر دوست داره،گردو هم فکر کنم سنگینه از مغزها فقط بادوم خوبه

من هر چی میدم با گفته ی دکترشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوباهر به مامان های گل
اول بگم نیکی متولد 8 تیره
منم هنوز گندم و جو رو تو سوپش شروع نکردم یعنی از هفته آخر ماه هشت میشه شروعش کرد. و البته جوانه گندم رو درست کردم یکم تو سوپش میریزم. راستش من خودم بیشتر از روی دستور کتاب تغذیه دکتر حسینی که دکتر هستی و نیکی بود مواد غذایی رو شروع کردم و تا الان به نیکی دادم . اما اینکه از غذاهای خودمون بهش میدم البته یک کوچولو مثلا به اندازه یک قاشق هم نمیشه ، به خاطر اینه که من تجربه خیییییییلی بدی از غذا خوردن هستی دارم . اصلا بهش نمیدادم اما زمانی که باید دیگه غذای خانواده میخورد مقاومت میکرد. باورتون نمیشه تا نزدیک به سه سال باید براش غذای جدا گانه میپختم . الانهم همه غذایی رو نمیخوره.

نیکی هم دیر بیدار میشه تقریبا 10 بیدار میشه اما من اول بهش صبحانه میدم بعدش شیر. چون اگه اول شیر بدم دیگه صبحانه رو نمیخوره. البته صبح زود یکبار بهش شیر میدم وقتی که خوابه.
بعد نزدیک 12 یکبار شیر میدم و میخوابه. ساعت 2 هم نهارش رو میدم و دو ساعت بعد دوباره شیر میدم و میخوابه. بعد که بیدار شد یکم بهش میوه یا پوره میدم ساعت 8 هم دوباره شیر میدم و نزدیک 10 هم شامش رو میدم . آخر شب هم که میخواد بخوابه دوباره شیر میدم. البته شما تصور کنینی که بین این غذا دادن ها باید به هستی هم غذا بدم و برسم کلا پوستم کندس ههههههههههههه
اینم یادم رفت بگم من بعد از حریره بادوم صبحانه به نیکی به اندازه یک یک قاشق چایخوری پنیر کم نمک کاله میدم انقدر دوست داره کلی هم ملچ مولوچ میکنه . البته دکترش میگفت تو سوپش بریزم اما من همین جوری میدم دوست داره
2805
آتنا جون عدس رو اگه اینجوری نی نی نمیتونه بخوره و نفخ میکنه . جوانه اش رو درست کن و خشک کن و بعد از پودرش تو غذاش بریز. دیگه نفخ نداره.
من گندم رو همین جوری به صورت جوانه درست کردم. و خشک کردم و آسیاب کردم از پودرش تو سوپ نیکی میریزم
بهراد 30 خرداد

سلام دوست جونام....من صبحانه به بهراد یه روز زرده تخم مرغ میدم و یه روز بیسکوئیت مادر با آب خرما و شیر ( آب خرما رو اینجوری درست میکنم که خرما رو از شب تو آبجوش میندازم ویکم لهش میکنم بعدش صبح صافش میکنم چون پسملی من یکم بد اداس اگه خرمارو همونجوری بدم عق میزنه نمیدونم چرا)

ناهار سوپ میدم و عصرانه آب سیب یا موز له شده یا آب هویج و شام هم سوپ.
توی سوپشم گوشت یا مرغ؛ هویج، سیب زمینی، یکم برنج و یکم ماکارونی، عدس یا ماش، بعضی روزا کلم بروکلی چون خیلی کلسیم داره ، کره ،کدو حلوایی میریزم.تازگیا آب قلم هم میریزم.

واسه مامانایی که نی نی ها به سوپ عادت کردن و نمیخورن من بعضی روزا اینکارو میکنم که یه کیسه نخی کوچولو ( البته من خودم جوراب رنگ پا نو گرفتم واسه اینکار) درست کنین یه قاشق برنج رو بشورین و بریزین تو کیسه و درشو گره بزنین و بعد بندازین توی مرغ یا خورشتی که واسه خودتون درست میکنین 2 ساعت باشه برنجا پخته میشه و خیلی خوشمزه هم میشه البته نمک و فلفل غذاتونو بعد اینکه کیسه رو برداشتین بزنین

من امروز واسه بهراد تو قورمه سبزی انداختم خیلی خوشکزه شده بود....واسه تنوع خوبه

آتنا جون واسه نفخ عدس از شب همون چندتا دونه عدس رو خیس کن و صبح آبشو خالی کن بعد بریز تو سوپش...

در مورد پوره هم پوره ی کدو حلواییم خیلی خوشمزه میشه...
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
آرنیکا 24 تیر

دخملی که اصلا و ابدا فرنی نمی خوره . برام مسجل شد نمی خوره و نمی خواد . آخه امروز یه قاشق سوپش دادم می خورد . سریع فرنیشو آوردم گفتم حالا که گشنشه بدم شاید بخوره که بازم نخورد با اینکه توی فرنیش موز له شده ریختم و خودم که تست کردم خیلی خوشم اومد ، طعم خوبی داده بود بهش اما دوست نداشت .
فرنیشو شیرین کردم ، کم شیرینی دادم ، شل برداشتم ، سفت کردم هر جوره نمی خوره . البته اولا بهتر می خورد نمی دونم من طرز پختمو عوض کردم یا اون بدقلقی می کنه . به هر حال امروز کلی غصه خوردم که دیگه فرنی نمی خوره !
مامانا با تجربه بگید چه کنم آخه همش سوپ ؟؟؟
تخم مرغ بدم زود نیس ؟
اشکال نداره نخم بلدرچین بدم ؟
البته هنوزم حریره بهش ندادم . حریره بادومو چطوری بپزم دوست داشته باشه ؟؟؟
مامان نیکی شما با تجربه ای بیا کمکم کن . نکنه بد غذا بشه . ای بابا !!! چه خوب شیر می خوردا غم نداشتممم

راستی دوست جونا مرسی منو راهنمایی هم کردید . مرسی جوابمو دادی . مامان نیکی . نسیم جون . اسمر مامان آریسا جون و ...
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
چه تاپیک خوبی! مرسی پپو جون. سعی می کنم وقت بذارم و سر بزنم اینجا حتما!

ترانه 20 خرداد

کل غذاهایی که من میدم شامل فرنی-حریره- زرده تخم مرغپوره سیب زمینی-پوره کدو حلوایی و انواع سوپ میشه که تقریبا توشون همه چی میریزم. از برنج و گندم و جو گرفته تا عدس و جوانه ماش و انواع سبزیجات و گوشت- آب هویج و سیب هم دوست داره و میخوره. ترانه هم سوپ شو معمولا بهتر از بقیه غذاهاش میخوره.
جدیدا هم دوست نداره توی صندلی غذا بشینه و روی زمین غذا دادن بهش هم خیلی مشکله!سعی می کنم عادتش بدم توی همون صندلی باشه. گاهی وقتا هم تنها غذا نمی خوره و با غذا خوردن خودمون بهش غذاش و میدم.

به بیسکویت مادر حساسیت داد دیگه بهش ندادم. ماست هم باعث دلدرش می شد ندادم بهش!هنوز شیر پاستوریزه هم نمی ریزم واسش! یعنی چند بار ریختم توی فرنی و حریره نساخت بهش! راستی دو روز پیش یه کم خرما بهش دادم که خیلی دوست داشت ولی ترسیدم بیشتر بهش بدم مثلا دل درد بشه یا چیزی! پس میشه داد.

راستی شما چای میدین بهشون؟؟؟؟؟ ترانه خیلی دوست داره ولی من بهش نمیدم. آب چی سرد میخورن یا معمولی یا ولرم؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدین.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
تا‍یک جدید عالیه دوست جونا.
رهاخیلی سو‍ میخوره .و دوست داره. شب میام دستور ‍خت میدم. البته رها همون بچه ای بود که دو ماه ‍یش همش به سو‍ عق میزد.......قالب توجه کسایی که نی نیهاشون سو‍ نیمخورن
سلام.سو چیه فرزان جون؟
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
سلام 25 تیر
فرزان جان حنما دستور پخت سوپتو بنویس بچه من زیاد سوپامو دوست نداره
آتنا جان آرنیکا و ماهان یک روز با هم فاصله دارن فکر میکنم واسه زرده تخم مرغ زود باشه
حریره بادوم:مثل فرنی درست میشه 120 سیسی آب یک فاشق مرباخوری آرد برنج یک قاشق مربا خوری پودر بادام و نصف قاشق مربا خوری هم شکر که من پودر نبات میریزم
راستی اگه پوره سیب بهش بدم اشکال داره آخه آب سیب اصلا اصلا نمیخوره یعنی اول میخوردا بعد یک روز بهش اب هویج دادم دیگه سیبو نخورد
**18 تیر**

سلام به همگی
فرزان جون اول اینکه تاریخ بزن برامون عشقم
دوم اینکه سو همون سوپه که پ ش افتاده یا نه آب به زبان ترکی هههههه
سوم اینکه اون پودر پسته اینا که مامانت معجون درست میکرد رو یه بار دیگه توضیح میدی مام بدرستیم
کیان 20 تیر

کیان هم سوپ حریره فرنی میخوره

اب سیب چند بار دادم دیروز یه کوچولو پلو با خورشت قاطی کردم با ماست دادم خیلی خوشش اومد

موز هم یک حلقه کوچیک دادم خورد

خرما تا حالا ندادم میشه به کیان هم بدم یا زوده؟
سلام
رها سوم تیر

مامان ترانه جون من به رها آب در حد دمای آب شیر میدم. شبها قبل از خواب َ و بعد از هربار بیدار شدن از خواب معمولا یه نصفه استکان میخوره. دیشب تا ساعت دو ِ هر یه ربع یه بار جیغ میزد. با چشای بسته بلندش کردم بهش آب خنک دادم. تا هفت صبح که میخواستم بیام سرکار و میخواستم بیدارش کنم تکون نخورد. وسط تشکش ولو شده بود

ساینا جان تا حالا امتحان کردی که اگه به بسرت داروهای معدشو ندی چی میشه. رها یه عالمه دارو داشت من قطعشون کردم . خداروشکر بالانمیاره. البته رها هنوز داره شیر مخصوصشو میخوره. میخوای امتحان کن. چون من شنیدم که رفلاکس معده تا شش ماهگی خوب میشه. الله اعلم

آتنا جان رها اصولا تا ساعت نه یا ده صبح میخوابه. بین خواب شیر میخوره. وقتی بیدار بشه یه روز زرده تخم مرغ داره ِ یه روز حریره بادوم.
سو‍ب رها هم شامل ماهیچه ِ سیب زمینی ِ هویجِ سبزیجات شامل جعفری و گشنیز ِ به یا کدو حلوایی ِ عدس و ماش ِ آب قلم گاو َ و رشته سوب هست. رها با برنج دوست نداشت سوباشو. به نظرم کسایی که بچه هاشون سوب دوست ندارن بجای برنجش ِ رشته بریزن و امتحان کنن. وقتی میکسش کردم لحظه خوردن بهش کره هم اضافه میکنم. روزایی که سوبشو خوب بخوره معمولا دو وعده یا دو وعده ونیم سوب میدم بهش.

سرلاک هم شبا بهش میدم. یه شب تو سرلاکش موز آسیاب می کنم و شیر خشک میریزم ِ یه شب هم سیب آسیاب میکنم و بازم با شیر خشک قاطی میکنم. مزه هردوش عالی میشه. رها در عرض یک دقیقه یک کاسه به چه عظمتی رو خالی میکنه.

از غذاهای همینجوری هم یه روز مامان که واسه خودشون گوشت گذاشته بود از آبش برداشته بود و توش نون خورد کرده بود و به رها تلید داده بود میگفت دوست داشته.

من زرده تخم مرغ و سرلاک رو جزو وعدههای رها نمیارم. یعنی غیر از اونا سعی میکنم حداقل دو وعده غذا بخوره.

روزهایی که سوب دوست نداره بوره سیب زمینی یا هویج میدم.

آب میوه هم آب لیوشیرین میدم. آب هویج رو دوست نداشت منم دیدم چون تو سوبش هویج هست دیگه بیخیال شدم. خود سیب رو هم به روشی که در بالا گفتم بهش میدم.

از اون ‍ستونک آبمیوه خوری هاهم خریدم دیشب. براش توش سیب ریختم که خیلی دوست نداشت.

ماست رو هم دو سه بار دادم خیلی خوشش نیومد ولی خورد. منم دیگه ندادم نمیدونم چراااا؟؟؟

دیشب به مامانم گفتم فردا براش بلو عدس بذاره. خیلی شل . ولی فک کنم خوب بشه.

یه چیز دیگه اینکه شبا رها رو میاریم سر میز غذا و من بهش برنج له شده میدم. دوست داره و میخوره. به نظرم حرف مامان هستی و نیکی درمورد عادت غذایی بچه ها کاملا درسته.

راستی دلم میخواد بستنی بدم نمیدونم زوده یا نه؟؟ ولی خوب الان هوا سرده ِ دیگهمیذارم بعد از عید

نورا جون مامانم بسته رو با بیسکویت مادر تو مخلوط کن میریزه و بعد با آب جوشیده و شاید کمی سرلاک مخلوط میکنه.
ایده نون سنگک عالی بود . به مامانم منتقل میکنم. خرما رو هم میذارم همون ماه هشتش که تموم شد میدم

راستی من غذاهای شل رو خوابیده میدم و عذاهای سفت رو نشسته.

نیلی ت‍بلی به کیان چه خورشتی دادی؟ ادویه داشت عیبی نداره؟ من از غذاهای خودمون اونایی که ادویه نداره مث برنج ساده یا عدس بلو اینا رو به رها میدم

تا حالا تو عمرم همچین بستی نذاشته بودم. اصلا تا حالا تو عمرم اینقده یه ریز حرف نزده بودم
2810