2777
2789

شوهرم یکی دوساعت دیگه میرسه نبود تا اونموقع چی بدم بخوره 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطره استامینوفن دو برابر وزنش هرچهارساعت بده

ندارم تا شوهرم بیاد چیکار کنم 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
شربت یا قطره استامینوفن دو برابر وزنش.یعنی اگه 7 کیلوئه 14 قطره.  و با آب ولرم پاشویه کن.مایعات ...

ممکنه بخواد دندون در بیاره از اون باشه یا سرماخودرگی عفونته نباشه 

پاشویه کن. شیاف بذار یه کم ابغوره بریز تو یه ظرف روهی و با سفیداب بساب بعد بمال به پیشونیش مثل اب ...

از شانس بد من آبغوره هم ندارم