2777
2789

من دو تا دختر دارم همش میترسم خدایی نکرده تو سن بلوغشون اینجوری احساسی تصمیم بگیرن،،متاسفانه همیشه پدر و مادر باید تسلیم بشن...خیلی بده  

البته پسر هم همینه

ای کاش میشد تو اون سن یجوری اصلا جنس مخالف نبینن تا تموم شه!!!!!

اصلا تعریف کردن یاد ندارن من درمونده ی تعریف کردنه اونا نیستم ولی احساس بدی پیدا میکنم  خیلی ...

عزيزم پس اونام بي سياستن كه اين كارو ميكنن چون هرچقدرم باهات مشكل داشته باشن بايد جلو بقيه هواتو داشته باشن چون وقتي عروسشونو ببرن بالا انگار خودشون رفتن بالا

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند؛بگذار بمانند به خماري كه زما هيچ ندانند🦋💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خاستگارایی که تو این مدت برام میومدن اطلاعی نداشتن که من نشون شدم اما وقتی خانواده هاشونو میدیدم که ...

یه لحظه چشماتو ببند. تصور کن با پسری ازدواج کردی که خانوادش عالین. ولی مثل الان که عاشق نامزدتی، عاشق اون نیستی. اونوقت دیگه حسرت نمیخوری.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
سوای یهسری مشکلات کهبا همسرم داشتم و بچم  که مریضه از زندگی الانم راضی هستم

الهي كه هميشه دات شاد باشه عزيز دلم😘❤️

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند؛بگذار بمانند به خماري كه زما هيچ ندانند🦋💞

اما نامزدم خیلی خوبه

خودش همه ی اینارو قبول داره

منم ب هیچ قیمتی حاضر نیستم قیدشو بزنم

از انتخابم راضی ام مشکل من فقط خانوادشن

اون با خانوادش خیلی فرق داره هرکی ببینه میگه اون اصلا پسر این خانواده نیست

دقیقا همونیه ک خودم میخام 

اخه اون طفلی ک گناهی نداره اون ک خانوادشو انتخاب نکرده خدا اینجور خواسته

باهم دیگه ب توافق رسیدیم برای اینکه مشکلی ب وجود نیاد فقط ی عروسی کوچولو بگیریم، دوتامونم میریم ی شهر دیگه زندگی میکنیم که از خونواده ها دور باشیم اختلافی پیش نیاد

2804

حالا روی صحبتم با شماهاس

اولا خواهر کوچیکا ک تو سن کم وارد رابطه دوستی شدین

خوووب چشماتونو باز کنین قبل ازینکه دل ببندین ببینین همه معیاراتونو داره یا نه که ی روز مثل من حسرت نخورین از اشتباهتون،شاید نامزد شما ب خوبی نامزد من نباشه و بخاطر خونوادش شمارو حمایت نکنه 

دوما هیچوقت هیچکس و بخاطر خانوادش سرزنش نکنین چون انتخاب خودش نبوده خدا اینطور تعیین کرده

سوما اگه عاشق نامزدتون یا همسرتون هستین هیچوقت نذارین زندگیتون تحت تاثیر خانواده ها قرار بگیره باهم مشکلاتون رو حل کنین قدر عشق و بدونین

من خیلی از این شرایط ناراحتم اما ارزش نامزدم خیلی بیشتر از این حرفاس برای همین اینارو ندیده میگیرم

اما نامزدم خیلی خوبه خودش همه ی اینارو قبول داره منم ب هیچ قیمتی حاضر نیستم قیدشو بزنم از انتخابم ...

من نمیتونم نظر خاصی بدم چون اون پسر هم حق داره و عمرشو برات گذاشته تا الان و وابستت شده 

اما فقط یه نصیحت میکنم بهت که دیگه خانوادت و پدرتو از خودت نرنجون و دور نکن ،، پل های پشت سرت هم خراب نکن

چون تا زیر یه سقف نری نمیتونی طرفتو بشناسی

کم نبودن تو همین سایت برا عشقشون جلو پدرمادرشون ایستادن و آخرش گفتن خودم کردم که .....

حرف از آیندس ،انرژی منفی نمیخوام بدم ان شالله مورد تو اینحوری نباشه ،،فقط خوب چشماتو باز کن

تو یکبار بخاطرش پدرتو ناراحت کردی اما برا مراسم و کارای بعدی بذار پدرت تصمیم بگیرن

اما نامزدم خیلی خوبه خودش همه ی اینارو قبول داره منم ب هیچ قیمتی حاضر نیستم قیدشو بزنم از انتخابم ...

همين خيلييييي مهمه عزيزم بخدا 

باور كن من رابطم با خانواده همسرم خيلي خوبه 

ولي رابطم با خودش افتضاحه

حاضر بودم با خودش مثل تو و نامزدت بودم اما خانوادش باهام خوب نميبودن 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

بالاخره زن هر کی میشدی با خانوادش یه مشکلی پیدا میکردی

مگه تو همین نی نی سایت ندیدی همه از خانواده شوهر مینالن 

کلا خانواده شوهر خار داده پس بیخود خودت را اذیت نکن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
2805

یه چیز دیگه عروس گرفتن  از خانواده سطح پایین و مشکل دارخیلی بدتر از داماد از همچین خانواده ای هست 

چون فرهنگ زندگی دوتا ادم نهایت فرهنگ  اون دختر میشه و پسر نهایتا تسلیم فرهنگ اونها میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من از ته دلم برای عاقبت بخیری و خوشبختی همتون پیش امام رضا دعا میکنم شما هم واسه من دعا کنین تا پدرم دلش نرم شه نسبت ب نامزدم انقد سخت گیری نکنه بذاره زود تر بریم سر خونه زندگیمون از بلا تکلیفی خسته شدیم

خواهش میکنم نصیحتمو جدی بگیرین خواهرونه گفتم اولا ک با چشم باز انتخاب کنین دوما اگه انتخاب کردین قدر عشقو زندگیتونو بدونین بخاطر خانواده ها بحث و دعوا درست نکنین انقد دیدم تاپیک میزنین مادر شوهرم اینجوری خواهر شوهرم اینجوری درسته حق دارین ب همتون حق میدم ولی شما زندگیتونو خراب نکنین بخاطر اونا

2801