2777
2789
سلام دوستان
این تاپیک رو واسه اینکه یکم سرگرم باشیم و یه چیزی یاد بگیرم زدم
من خونواده ام شهرستان هستن و خودم نزدیم ده سالی میشه که تهران زندگی می کنم
الان امیراباد هستیم . مستاجر . اختمالا از اینجا پاشیم .می خوام از تجربیات دوستای تهرانی استفاده کنم
من چون خونواده ام تهران نیستم واسه همین تعلق خاطر به جای خاصی تو تهران ندارم
حالا بیاین جدا از مسایلی مثل مسایل مالی۰ (قیمت خونه ها و اجاره و یا خرید ) و یا نزدیکی به خونواده و یا محل کار بلکه صرفا به باکلاسی اون منطقه اولویت بندی کنیم .
مثلا کجا رو ترجیح می دین و دوس دارین ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره جای خوبیه .
ولی احتمالا از اینجا پاشیم چون واقعا قیمت خونه ها در حد اجاره اینجا با هر جای دیگه چه غرب . شمال فرق انچنانی نمی کنه
اینو من خودم دو سال پیش که می خواستیم اینجا بشینیم تجربه کردم
از امیر اباد تا شهرک غرب تا جردن تا .... هر جایی رو بگی گشتم واقعا قیمتها یه جور بود
به خاطر نزدیکی به محل کار شوهرم اینجا نشستیم .لی الان کارش عوض شده از طرح رفته بیرون
اونجآیی که هاپو دارن. پول دارن. دوتا قلب شش تا کلیه دارن. ماشین دارن . حیاط دارن تو حیاتشون باغچه دارن استخر و سنا و جکوزی دارن.

دختراشون باربی دارن. چنتا عروسک دارا و سارا دارن. خلدارن دارن همه چی دارن
دو سال پیش یه خونه دیدیم تو قلهک واقعا عاشقش شده بودم . بزرگ و نوساز و شیک بود ( البته قیمتشم شیک بود )
فقط از ترس اینکه خونواده شوهرم نیاین سرم خراب نشن اونجا رو نگرافتم
چون اونا پر جمعیتن اصلا هم ملاحظه نمی کنن مادر شوهر جاااان همه رو جمع می کنه میاره چند روز چند روز انگای هتل اومدن
2810