2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنابرشرایط بیننده خواب تعبیر میشه،میتونه پول و مال و برکت باشه میتونه بچه باشه میتونه موقعیت کاری یا مشابهش تعبیر شه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️....دانشمندا کشف کردن که لنگ مرغ و کنار چای خشک نزارین خطر انفجار داره رعایت کنین دیگه عه😏..(هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋)،عَی خدااا سوبله شکرت✌😘😆❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بیشتر ببینید
بنابرشرایط بیننده خواب تعبیر میشه،میتونه پول و مال و برکت باشه میتونه بچه باشه میتونه موقعیت کاری یا ...

خداکنه تعبیرمن بچه باشه

برای رسیدن به حاجتم صلوات میفرستین                اللهم صل علی محمدوآل محمد
کلا خواب تخم مرغ خیلی خوبه ی جا خوندم یعنی خبر خوش

من تواین هفته دوباردیدم هربارم اول مشهدبودم اومدم بدیکی بهم تخم مرغ داد

من قبل باداریم خواب دیدم کسی بهم یه تخم مرغ داده شکوندمش دوزرده بوده هفته بعدش باردارشدم

خدانی نی گلتوبرات حفظ کنه .برامنم اول چهارتابوددوتاش افتادشکست بدزرده هاشوبرداشته بودم دستم سری دومم که یه عالمه تخم مرغ داشتم