2777
2789
دکتر فوق العاده خوبیه،ولی خیلی خیلی سرش شلوغه. مشکل شما که حاد نیست چرا پیش یه دکتر دیگه نمیرید؟

من پيش خيليا رفتم، پوربرفه اي، هوشمند، شهلا شهريور، من كيست بزرگ دارم دوس دارم پيش يكي با تجربه تر برم، واسه شنبه بهم نوبت داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا ابطحی و نمی پسندم بزور جواب میده  تنها کسی که میتونه مشکل شما رو حل کنه فقط و فقط دکتر کیه ...

شما رفته بوديد پيششون؟ اخه خيليا به من ابطحي رو معرفي كردن، دكتر كساييان هم كه متاسفانه ايران نيستن

بله من رفتم یکسال وقتم و الکی هدر دادم البته برای من اینطوری بود نمیدونم شاید برای کسانی دیگه خووب باشه ولی هنوز هیشکی رو دست کیهان چوبک نیومده توی شیراز . من فقط دوماه پشت هم رفتم پیشش. حامله شدم بعد از چندین ساااال نازایی و کیست و.... به یکی از دوستامم که دختره مجرده چوبک و گفتم بره پیشش باورش نمیشد کیستی که همه دکترا میگفتن باید عمل کنی  چوبک بشدت مخالفت کرده بود و با دو سه دوره قرص خارجی خووب خووب شده بود و زنگ زد کلی ازم تشکر کرد 

دکتر البرزی هم شنیدم خوبه .البته من نرفتم ولی عروس عمم ماما هست میگفت تو زمینه نازایی و پلی کیستیک و اینا عالیه...مرد هست

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..

خانمه .... از نظر اخلاقی هم که عشششششششقه . تو عمرم همچین دکتر باحالی ندیدم . لپ مریضاش و میگیره و قربون صدقه مریضا میره و میگه دق نخوریا ..حامله میشی. ولی خیلی شلوغه مطب... باید بری ساعت 8 صبح نوبت بگیری و بشینی یا بری کارات و کنی و برگردی .روبروی بیمارستان فرهمندفر توی رحمت آباد هست مطبش. 

چوبک هم خیلی تعریفش شنیدم...جزو اون مطرح ها هست تو شیراز

انشاالله ک جواب بگیری پیش هر کی که میری

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
من پيش خيليا رفتم، پوربرفه اي، هوشمند، شهلا شهريور، من كيست بزرگ دارم دوس دارم پيش يكي با تجربه تر ب ...

ان شالله مشکلت زود حل بشه، اگه اینطوره که ابطحی بهترین انتخابه، داروهاش هم به روز  هست.