2777
2789

سی سالمه و ده سال پیش گواهینامه رانندگیم رو گرفتم،  اما پشت فرمون ننشستم 

اما میخوام امسال هر طور شده رانندگی کنم،  بنظرتون کلاس برم؟  یا کلاس فایده نداره و تا خودم پشت فرمان و تنهایی نشینم، نمیشه؟!

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

من دی گرفتم الان چن وقته با شوهرم میرم..یمقداری راه افتادم بنظرم تمرین و زیاد رانندگی کردن ترستوهم میریزه

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من 18 سالگی اولین بار 7 صبح ماشینو برداشتم رفتم دانشگاه 😊بعد از شلوغ ترین خیابون ممکن رفتم و 3 بار خاموش کردم و با پررویی تمام هربار روشن کردم و رفتم .تا الان یکبارم نشده تیکه و متلک بشنوم ...فقط باید بشینی 

ببین باید تمرین کنی بعد تنهایی بری جای خلوت .

مثلا من تیر گواهینامه گرفتم از اون موقع هروقت بشه میشنم دیروزم یه اشتباهی کردم یه کوچولو ساییده شد سپر به دیوار اصلا هول نشدم دوباره مسلط نشستم پیشت رل . اونم چون بچه داشت میدودید طرفم زیادی فرمون خم کردم

سعی کنید ترس رو از خودتون دور کنید تا وقتی ک بترسید راننده نمیشید

چند مدتی در جاهای خلوت و بدون ماشین تمرین کنید بعد یواش یواش تو خیابونای فردی 

برای رانندگی در ترافیک و جاهای شلوغ مهارت نیم کلاچ گرفتن خودتونو با تمرکز افزایش بدید

به این فکر کنید که همونقدر که بقیه ماشین ها حق استفاده از راه وجاده رو دارن شماهم به همون میزان اجازه استفاده کردن از جاده رو دارید تصور نکنید هر ماشینی از پشت سر میاد یا داره از شما سبقت میگیره قصدش اینه که به شما بزنه و شما باید راهو براش باز کنی

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
من 18 سالگی اولین بار 7 صبح ماشینو برداشتم رفتم دانشگاه 😊بعد از شلوغ ترین خیابون ممکن رفتم و 3 بار ...

ماشین پدر رو برداشتی؟ 

من مشکلم این بود که پدرم ماشین نداشت و برادرم داشت و منم اونقدر مغرور بودم که نمیخواستم ماشین اونو سوار شم

سعی کنید ترس رو از خودتون دور کنید تا وقتی ک بترسید راننده نمیشید چند مدتی در جاهای خلوت و بدون ماش ...

همون هول شدنه کار و خراب میکنه 

من یه تصادف بد داشتم نمیتونم رانندگی کنم.شوهرم خیلی اصرار داره ولی من میترسم

چه خوب

شوهر من یه ذره به من انگیزه میداد و اصرار میکرد،  من الان راننده شده بودم

لون بدتر من و میترسونه