2777
2789

دوستان دعای گروهی  تاثیرش خیلی بیشتره پس بیاین هرچندتا که دوست دارین و براتون مقدوره تا روز 1شنبه که ولادت امام زمان(ع)هست برای سلامتی و ظهورشون و بعدم حاجت دلمون صلوات بفرستیم .هرکسی که شرکت میکنه توی این ختم لطفا بگه که چندتا صلوات میفرسته یا اینکه لایک کنین.

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

پونصدتا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

1000تا برای خواسته دل منم دعا کنین خدا یه بارداری سالم ۹ماه کامل بهم بده التماس دعا زیاد

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
2804

بله دوستان از امروز شروع کنین بفرستین .به حق عظمت اسم اعظم الهی و حرمت امام زمان حاجت روا شین.الهی آمین 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
2805
2801