2777
2789
عنوان

دخترم😔

315 بازدید | 8 پست

دختر3سال ونینه ام چندروزپیش زمین خورده دستش مویه کرده قراره فرداآتلشوبازکنن دعاکنین جوش خورده باشه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
صلوات فرستادم🌹

ممنونم مهربون💕

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخییی

ایشاله که خوب شده 

فکرش نباش بچه ها زودتر از ماها خوب میشن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
اخییی ایشاله که خوب شده  فکرش نباش بچه ها زودتر از ماها خوب میشن

اره خواهرمم همینومیگه

مادر راضیه بندبنددلش پاره بشه بچش نه پسرمنم دوسالگی افتاد رو شیشه دستش چندین بخیه خورد خیلی بد بود

اره واقعا شب اول که ابن اتفاق افتادهمش باخودم میگفتم کاشکی دست خودم میشکست😢😢

منم صلوات فرستادم امیدوارم خوب خوب شده باشه

ممنونم💟