2777
2789
عنوان

مادرهای سال 90 فرق نمیکنه کوچولوتون مال چه ماهیست....بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 256 پست
ببخشید رفتم دخترم را عوض کنم
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
هدف من از درست کردن این تاپیک درمیون گذاشتن تجربیاتمان و مشکلاتمان در رابطه با کوچولوهاست اگر ادامه دار شود کلوب تشکیل میدهیم و شاید تا دوران مدرسه بچه ها هم با همدیگر باشیم واز نظرات هم استفاده کنیم
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من در رابطه با پسرم در نی نی سایت خیلی از تجربه ها ونظرات مادرهای دیگر استفاده کردم
خب واقعا دیرم شده من سعی میکنم 3تا4 دوباره بیام
- پرنیا .. تاریخ تولد 4/5/90 2-باران.... تولد 17/11/90 3- نیکو....۱۳۹۰/۹/۱ 4-آناهیتا ...26/07/90 5-النا ...تاریخ تولد 90/9/16 6-آوین 1390/12/01 7- باربد 20/7/90 8-پارمیس15/4/90 9-دلارام7/2/90 10-آیلین 90/12/ 11- ترنم 10 /4 / 90 12 - آرتین 8/1/90 کاربر eli mami
سلام لطفا منم اضافه کنین
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
دختره منم متولد 19مرداد 90
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
سلام به همه دختر منم متولد مرداد 90 متاسفانه منم همنوز نتونستم از پوشک بگیرمش
یه دوش آب گرم... یه لباس راحت... یه چای تازه دم... یه لبخند دخترم ، یه نگاه گرم همسرم ...به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
سلام لطفا منم به لیستون اضافه کنین.......... دخترم اسمش عسل هست. متولد16/4/90 یک ساله از پوشک گرفتمش، مشکل منم با شیش شیرش هست...... هنوز تو شیشه شیر میخوره. البته فقط روزی سه وعده........ دو بار موقع خواب ظهر و شب، یه بار هم وسط روز.......... اگه کسی اطلاعی برای باز کردنش از شیشه شیر داره کمکم کنه...... هیچ رقمه حاضر نیست تو لیوان بخوره
عشقم، هسرم و دخترم......