2777
2789
عنوان

مادرهای سال 90 فرق نمیکنه کوچولوتون مال چه ماهیست....بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 256 پست
راستی منم دخترم رو مهد نمیذارم .. من یه مشکل با دخترم دارم .. اونم اینه که دخترم توی پارک اصلا با بچه ها دوست نمیشه . انگار همش ازشون میترسه .... کسی بچه اش اینطوری هست ؟ بابچه های فامیل خوبه هاااااا.... ولی بچه های غریبه نه
دلم شکسته ، دلم را نمیخری آقا ؟؟!! **** مرا به صحن بهشتت ، نمی بری آقا ؟؟ **** اگرچه غرق گناهم ولی خبر دارم **** تو آبروی کسی را نمی بری آقا *********السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)[smiley]l/l_17.gif[/smiley]
دخترم عاشق بازی و بدوبدوه هر بچه ای میبینه مخصوصا بزرگترا حتما باید بره بهش سلام کنه و خودش و معرفی کنه.اما من دوست دارم بیشتر اجتماعی باشه و دنبال یه کلاس خلاقیتم که عصرها برگزار بشه.
باران باشد...تو باشی و... یک خیابان بی انتها ...به دنیا می گویم خداحافظ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتی من با دخترم چه کنم بنظرت ؟؟؟؟
دلم شکسته ، دلم را نمیخری آقا ؟؟!! **** مرا به صحن بهشتت ، نمی بری آقا ؟؟ **** اگرچه غرق گناهم ولی خبر دارم **** تو آبروی کسی را نمی بری آقا *********السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)[smiley]l/l_17.gif[/smiley]
واااااااااای شماها چقدر کار با بچه ها میکنید !!! من خیلی تنبلم هاااااا.... تازه دومی هم داره میاد که دیگه اصلا فرصت سرخاروندن ندارم
بهش برین جان پسر من این طوری بود اصلا پارک را دوست نداشت پارک میبردیمش اگه شلوغ بود اصلا پاش را نمیزاشت الان خیلی بهتر شده ولیهنوز هم با فرد تازه وارد خیلی سخت رابطه برقرار میکنه تولد هم میگیره دوستاش را دعوت نمیکند فقط فامیل را دوست دارد دعوت کند
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
بهشت برین شاید دختر گلت خیلی توی محیط آزاد نمیاری اینطور بچه ها دیر با دیگرون اخت میشن و زمان زیادی لازم دارن با کسی دوست بشن سعی کن بیشتر بیرون ببریش
الهی راضیم به رضای تو
سلام آیلین دختر منم 90/12/1 به دنیا اومده 4 روزه دارم از پوشک میگیرمش به نظرم پیشرفتش خوب بوده من که سر کار میام مامانم نگهش میداره فقط کلمه ها رو میگه اصلا جمله نمیگه خیلی خجالتیه چند روزه میبرمش تو پارکینگ با دخترای همسایه بازی میکنه ولی دکتر گفت اگه خوب نشه باید در طول روز 2 ،3 ساعت ببریش مهد ولی بهتر شده تو این دو سه روز که بازی میکنه
توسکا جان کلاسهای خلاقیت بادبادک خیلی خوبست البته هزینه اش کمی بالاس توی دزاشیب ولی خوبه موسیقی هم دارد از 6 ماهگی شروع میشه
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
2810