2777
2789
وقت بخیر میشه نظرتون رو راجع به آموزش های قبل از دبستان بگید. اصلا" خوبه یا بد؟؟ کشورهای اروپایی و آمریکایی چگونه برخورد میکنن؟ (از یه روانشناس شنیدم تو اون کشورها بچه ها قبل از دبستان هیچ آموزشی ندارن و فقط با بازی یه سری چیزا رو بهشون یاد میدند و چون این روش داخل اون کشورا شکست خورده این روش ها را به کشورهای جهان سوم تزریق کردن برای همین می خوام دوستانی که تجربه عینی از خودشون یا نزدیکانشون در کشورهای دیگه دارند مطرح کنن اونجا چه خبره؟؟؟
اره من بهش یاد دادم خودشم چون زیاد جلو تی وى میشینه براش برنامه هاى اموزشى میزارم خیلى جیزا یاد گرفته
When the door of happiness closes, another opens But often times we look so long at the Closed door that we don’t see the one which has been opened for us وقتی در شادی بسته می شود، در دیگری باز می شود ولی معمولاً آنقدر به در بسته شده خیره می مانیم که دری که برایمان باز شده را نمی بینیم
افرین سوال خوبیه به نظرم عنوان تاپیکت رو عوض کن که بچه های خارج از کشور بیان مثلا خانومایی که خارج از ایران هستید سبک اموزشی بچه هاتون چه جوریه یا هر عنوانی که جذاب باشه
همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من مهد سفارت میره که کلا برنامه ها براساس سیستم آموزشی اون کشور هست آموزش دارن هم موسیقی هم ورزش هم زبان کاملا همراه با بازی
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
بارانا یکی از بچه های فامیل 4 ساله هست . به راحتی انگلیسی رو صحبت می کنه اونم بدون کلاس و... فقط با تماشای کارتون از نوزادی . الان با پدرش بیشتر انگلیسی صحبت می کنه .
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
بارانا از نوزادی شبکه های انگلیسی زبان و مخصوص کودک رو براش گذاشتن . پدرش تافل داره ولی شاید در شبانه روز 1 ساعت ببینه پسرش رو . خواهر زاده های خودم از 2-3 سالگی مهد رفتن . به نظرم نحوه رفتار و برخوردشون خیلی متفاوته با بچه هایی که نرفتن . به هر حال همین بازی کردن و در اجتماع بودن بسیار نقش سازنده ای داره .
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!