2777
2789
عنوان

خاطرات عجیب عروسی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 800210 بازدید | 4014 پست

[QUOTEسا=86387648]حنابندون خونتون نبود[/QUOTE ساعت ۴بردن عقدکردیم اومدیم خونمون یه ذره نشستن رفتن اخرشب تویه کاسه هندونه خوری حنارریختن اوردن دخترعمه خودم گذاشت کف دستم

😍😍😍😍😍😍
خانوما بحث عروسی هست میشه یه راهنمایی بکنید؟؟؟ به نظرتون من اگر به جای مراسم عروسی مراسم فقط شام بد ...

خیلی هم عالی

اصلا مشکلی نداره

فقط به نظرم اگر ظاهرت ساده تر باشه بهتره مثل لباسی که براژ هقد محضری میپوشن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نظرم اینه بحث سر اینکه بچه ها رو بیارن عروسی یا نیارن نیست در واقع در مورد شعور و فهم مادر بچه هاست!من همیشه بچه هار دوست داشتم ولی مثلا عروسی خودم پسرای بزرگ‌مثلا ده یازده ساله وسط سفره دنبال هم میکردن😑خب اینا خانوادشون همراهشون نیست ک بگن زشته برید تو محوطه بازی کنید؟؟؟یا اینکه تولد بچم مخصوص بچه هاست ولی اینکه هنوز از راه نرسیدن مهمونا مامانشون دید ک بچه هاش دارن کادو رو باز میکنن ک ببرن واسه خودشو بازی کنن یا اینکه پریدن بالا کل تزیینو ریختن ب هم خب چ کاریه واقعا

حالا ما رسم داریم ک روز عروسی  اگه عروس یهو پای داماد رو لگد کنه  توی خونه حرف حرفه اونه & ...

😂 اتفاقا یکی از فامیلامون ک الان پیره میگن روز عروسی موقعی ک نشستن ی پاشو عمدا میندازه رو پای شوهرش الانم ی عمره حرف حرف خوشه سرهنگیه تو خونشون😅😅

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
بیشتر ببینید
ماهم یه عروسی رفته بودیم توی خونه بود. سردر حیاط،، برای تزیین ،، شاخه های نخل زده بودن. انگار میخا ...

رسم خیلی خیلی قدیم طرف ما همین بوده ۱۸..۱۹سال پیش

فیلم عروسی من مثل تو شده از اول تا آخرش رقصیدم یعنی اصلا تو جایگاه نبودم کردی/بندری/ ایرانی و..... ی ...

ای وای منم همینطور....از لحظه ای که پام به تالار رسید در حال رقص بودم تا اخر شب

اخرشم خواهرم اومد یواشکی بهم گفت نمیخوای یه کم بشینی استراحت کنی😅 دیگه رفتم نشستم 

ولی هیچی عکس با خانوادم ندارم

اخه عکاسم نداشتیم تو مجلس. فقط فیلمبردار

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

موقعی که میخواستیم کارت عروسیمون رو.پخش کنیم از قبلش به همشپن زنگ زده بودیم که فلان ساعت براتون کارت میاریم ولی وقتی رفتیم نصف بیشتر اقوام و دوستان خونه نبودن واقعا خیلی بدم اومد جلوی همسرم کلی خجالت کشیدم