2777
2789
عنوان

بالا بودن WBC در آزمایش خون بارداری

8899 بازدید | 15 پست

دوستان عزیز سلام

من هفته 24 بارداری آزمایش گلوکز دادم که WBC در آزمایش خونم 13200 بود دکترم گفت مشکلی نداره

الان که در هفته 29 هستم مجددا" آزمایش WBC دادم که 14600بود باز دکترم میگه چیزی نیست احتمال داره سرما خورده باشم ولی خیلی نگرانم

اگر از شما اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سریع برو دکتر خون یا دکتر عمومی بدنت عفونت داره به بیست هزار برسه احتمال سقط زودرس داره.خودم ۲ ...

مگه این ازمایش قند نیس چ ربطی ب عفونت داره

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
عزیزم سریع برو دکتر خون یا دکتر عمومی بدنت عفونت داره به بیست هزار برسه احتمال سقط زودرس داره.خودم ۲ ...

از دکتر آزمایشگاه پرسیدم هم دفعه قبلی هم دیروز که آزمایش دادم جفتشون میگن تو بارداری بالا میره حتی دکتر آزمایشگاه دیروز گفت احتمال داره سرما خوردی خودت نمودی که واقعا تب کرده بودم و گوشم میخارید و علائم سرما خوردگی رو داشتم

ولی الان که شما اینجوری گفتین نگران شدن :(

عزیزم چرا به دکترت اعتماد نداری حاملگی خودش یه استرسه واسه بدن wbcرو میبره بالا خب

خدایی دکترم خیلی خوبه و همه تعریف می کنن چند بار بهم گفت نگران نباش چیزی نیست و دو هفته دیگه قراره آزمایش رو تکرار کنم ولی در کل خودم نگرانم حتی تو سونوی دیرور خداروشکر بچم همه چیزش اوکی بود.

ولی دوست عزیزمون که بالا گفتند بیشتر نگران شدم

دعا کنید همین سرما خوردگی باشه و پایین بیاد

سلام عزیزم واسه مشکلی پیش نیومدکه مال منم18هزاره خیلی نگرانم😔

نه عزیزم هیچی فقط دکتر هی چک میکرد که بالای ۲۰۰۰۰ نرسه خداروشکر هیچ مشکلی نبود نگران نباش همین ک هربار تست میکنه کافیه 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
نه عزیزم هیچی فقط دکتر هی چک میکرد که بالای ۲۰۰۰۰ نرسه خداروشکر هیچ مشکلی نبود نگران نباش همین ک هرب ...

مرسی که ج دادین خیالم راحت شد😙

خدا نینیتو واست حفظ کنه گلم😙😙😙😙